Herculesgatan 2, 1 tr. (lgh 1102)

Bilder

  • Såld!

Herculesgatan 2, 1 tr. (lgh 1102) , Barkarbystaden , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Nu har du möjlighet att njuta av en välplanerad lägenhet i nya heta Barkarbystaden. Här finns nu en ljus 2:a med utmärkt och öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge, tillvalsutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. För sommarens uteliv med vännerna, så finns en 12 kvm uteplats i soligt västerläge. Nya Barkarbystaden blir en levande stadsdel och ni har nära till affärer, förskolor, vårdcentral eller restauranger. En stad när den är som bäst med en väl avvägd kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur, service, natur och nöjen.
Inflyttning omkring 1 juli.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 018 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
512
Byggår:
2016
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall med lackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns städskåp, garderob och linneskåp

Snyggt duschrum med vitt blankt liggande kakel 200x300 mm och centro svart klinkergolv 100x100 mm.
Tvättställspaket med kommod Free 615 vit med 2 luckor inkl. tvättställ och handtag 57 blank liggande krom. Badrumskåp Vedum Basic vit med halogenbelysning. Tvättställsblandare Oras Swea, WC-stol Ido Seven, duschplats med duschblandare Oras Nova, duschset Oras Apollo och IDO showerama 8-02 med raka dörrar i frost/ aluminium.
Tvättmaskin Electrolux EWP1262THW och torktumlare Electrolux EDP2074PHW med bänksskiva 6216D Black Brazil över.
Toapappershållare Smedbo House RK-341, Handdukshängare, Smedbo House 4- krok och klädkrok Smedbo House 2- krok.

Stor och öppen sällskapsdel på ca 30 kvm, med öppen planlösning mot köket och utgång till en stor uteplats på ca 12 kvm i västerläge. Här finns lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade väggar i 0502-Y.

Köket har vita släta köksluckor Vedum Maja vit, med vitrinlucka 800 mm klarglas inkl. glashyllor. Svart blankt kakel 100x300 över diskbänk och bänkskiva i laminat 6216D Black Brazil.
Köksblandare FM Mattsson Garda III. Över arbetsbänk finns lysrör med eluttag.
Den maskinella utrustningen består av modern spishäll Electrolux EHF6240BOK, ugn Electrolux EOB3000AOW, Kyl/frys Electrolux EN3601MOWh:1854, helintegrerad diskmaskin Electrolux ESL6362LO med snickerilucka Maja vit , fläktkåpa LGG Pandora och inbyggd microvågsugn EMS17176OW, vit i väggskåp.

Sovrummet som är på ca 9 kvm, har lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade i 0502-Y. Två garderober finns också.

Generellt:

- Garderober från Vedum med lucka Maja handtag i matt krom 31085.

- Innerdörrar från Dooria stil 374, vita släta med handtag Assa A5614 blankkrom.

- Grå fönsterbänkar i natursten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

3 018 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad årsförbrukning av hushållsel.

Andel i föreningen

0,89099%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Tidigast 1 juli 2017

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns- och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Jaktfalken. Preliminärt finns 44 garageplatser åt de boende i brf Viggen. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I Brf Viggen som ligger utmed Barkarbystadens paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, finns 81 bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till 5-rumslägenheter på 99 kvm. Föreningen har också 6 lokaler för kontor och service upplåtna med hyresrätt. Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

Teknisk förvaltning Driftia Förvaltning AB

Ekonomisk förvaltare SBC.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift erlägges av köparen samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Parkering

Under gården är det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för ca850 kr/mån. Separat kö. Garaget delas med grannföreningen Brf Jaktfalken.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad