Aron Lindgrens väg 2, 3 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Underbart läge med solnedgång över Mälaren
  • Utsikt från balkongen
  • Bolinder Strand - Kallhällsbadet
  • Ljust kök med mycket ljusinsläpp
  • Vitt kök med got om förvaring

Aron Lindgrens väg 2, 3 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Solnedgång över Mälaren! Nu finns tillfälle att förvärva denna fina och rymliga 3:a med stor balkong och fantastisk sjöutsikt som man slås av redan innanför entrén. Bostaden är i mycket gott skick och här är det genomgående ljusa ytskikt. Rymliga sovrum varav det ena med garderobsvägg. Klädkammare med fönster som med fördel kan användas som kontor eller barnkammare. Kök med vit inredning och gott om plats för matbord. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Kvalitetsboende med badstrand och naturområde runt hörnet, Välkommen!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 802 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
552
Byggår:
2004
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Redan direkt när du stiger in möts du av härlig sjöutsikt över Mälaren. Här ligger fint ekparketgolv, i bra skick, som utan tröskel flyter vidare in mot vardagsrummet. Väggarna är tapetserade i ljusa färger. Från hallen når man den rymliga klädkammaren som tack vare sitt fönster ger flera olika möjligheter att nyttja som till exempel kontor eller varför inte som barnkammare.

Sovrum
Direkt till vänster ligger detta rymliga sovrum med ekparkett och tapetserade väggar. Här finns garderobsvägg med tre garderober samt ett linneskåp.

Kök
Ljust och rymligt kök med gott om ljusinsläpp och ordentlig plats för matbord, här sitter man ledigt fem personer. Köket är inrett med vita skåpsluckor och vit kakel ovanför ljus laminatbänk med diskho och avrinningsyta i rostfritt. I köket finns fullstor kyl, fullstor frys, spis med glaskeramikhäll, spisfläkt, skafferi och gott om förvaring. På golvet ligger ekparkettgolv och väggarna är tapetserade i ljusblå ton. Från köket når man också det andra sovrummet.

Sovrum
Detta sovrum ligger mellan kök och vardagsrum och har fönster som vetter mot Mälaren med sjöutsik. Här ligger ekparkettgolv och väggarna är tapetserade med mönstrad tapet.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med härligt ljus och vidsträckt sjöutsikt över Mälaren. På golvet ligger ekparkettgolv och väggarna är ljust tapetserade. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som med sitt västläge inbjuder till härliga sommarkvällar med solnedgång över Mälaren. På balkongen ligger klickgolv av plast.

WC/ Duschrum
Helkaklat duschrum med vita kakel och klinker med golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod och skåp, spegelskåp med belysning, badrumsskåp, duschhörna med glasvägg samt toppmatad tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Avgift

4 802 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,34201%

Andel av årsavgiften

1,34%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor balkong i soligt västläge med solnedgång över Mälaren. På balkongen ligger plastgolv.

Tillhörande förråd finns i källaren.

För den som vill se fina bilder från området kan man gå in på grannföreningens facebook länk nedan:

https://www.facebook.com/ekblomman/

Förening

Namn

Ekbladet

Om föreningen

Välkommen till Brf Ekbladet som har 72 st lägenheter fördelade på tre hus med adresserna Aron Lindgrens väg 2-6.

Allmänt
Kabel-TV och bredband genom Comhem. Det finns två tvättstugor som ligger i port 2 och 6. Till bostaden tillhör källarförråd, utöver det har man klädkammare/ förråd i bostaden. Sopsortering finns med hushållssopor, matavfall, tidningar, metall, plast och kartong.

Parkering
P-plats med el 250 kr/mån och p-plats i carport för 450 kr/mån. Styrelsen administrerar själv kösystemet. Som boende är man garanterad minst en plats och i mån av plats finns möjlighet till fler platser för den boende.

Planerade renoveringar:

Genomförda renoveringar:
Under 2017 borrade man för bergvärme. Det här har sänkt föreningens värmekostnad väsentligt.

Avgiftsförändringar
Avgiften sänktes 2017 med 3%

Organisationsform

Bostadsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad