Fruktträdsgatan 11

Bilder

  • Såld!

Fruktträdsgatan 11 , Centrala Hisingen Hildedal , Göteborg

Nu kan vi erbjuda en nybyggd trea med häftig balkong i väldigt unikt läge med naturen fantastiskt nära inpå. Bra gavelläge med fint ljusinsläpp från fönster åt syd och väst. Knappt någon som helst insyn och här är en riktigt trevlig planlösning.
Busshållplatsen några hundra meter bort tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter.

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 308 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
541 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna trea med härlig balkong som fortfarande andas nyskick! På andra våning ligger lägenheten med gavelläge åt sydväst med viss utsikt ut över Hisingen från sovrummen och vardagsrummet. Balkongen här är riktigt unik med en väldigt häftigt naturläge mot skogen och bergskanten.

Hall

Ni stiger in i hallen med gott om plats för klädavhängning direkt innanför dörren och längre in finns även en rejäl skjutdörrsgarderob. Golvet är klätt i klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade vita vilket är genomgående för hela lägenheten. På er högra sida nås badrummet.

Kök

Bostadens hjärta är den öppna ytan mellan kök och vardagsrum som är förenat i s.k. öppen planlösning. Här ligger även utgången till den fantastiska balkongen. Här ryms större matplats för 6-8 personer vid fönstret mot naturen. Köket är välutrustat och har bra med arbetsytor och förvaring. Luckorna är vita med rostfria handtag och mellan skåpen sitter vitt kakel i breda plattor. Den gråa bänkskivan med dubbelho bryter av snyggt mot det övriga ljusa. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro, diskmaskin, ugn med häll och en fläkt. Samtliga vitvaror är från kvalitativa Siemens. Här känner ni er inte isolerade när ni lagar mat till middagsbjudningarna, utan ni kan hela tiden vara delaktiga i era gästers samtal, tack vare de öppna ytorna.

Vardagsrum

Vardagsrumsdelen rymmer en soffgrupp och en naturlig vägg för tv-placering finns.

Balkong

Balkongen om 8m² erbjuder gott om plats för ett loungemöblemang och har näst intill ingen insyn. Skogen/naturen som närmsta granne så här kan vi verkligen prata om en privat oas för avkoppling i naturnära läge med fåglarnas kvitter.

Sovrum

Sovrummen ligger praktiskt bredvid varandra och det större sovrummet rymmer förutom en dubbelsäng även en rymlig skjutdörrsgarderob. Väggarna är vita och golvet har samma ekparkett som resterande bostaden.

Sovrum 2

Sovrum 2 lämpar sig väl som barnrum eller kontor. Här ryms det mesta man önskar och en garderob underlättar klädförvaringen.

Badrum

I badrummet sitter vitt kakel på väggarna och golvet är består av grå klinker, vilket gör det både ljust och stilrent. Med vägghängd toalett samt kommod är det dessutom luftigt och lättskött vid städning. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt en arbetsbänk med hyllor ovan som gör vardagssysslorna något lättare. Givetvis finns här även en duschhörna med vikbara väggar i glas och ett belyst spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 308 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play

Driftskostnad

6 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Angivna driftskostnader är individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

2,247%

Andel av årsavgiften

2,25%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:192

Övrigt

-Balkong
Stor balkong (8kvm) åt väst mot naturen.

-Förråd
Finns i entrén, gallerbur.

-Parkering
Kan hyras utomhus. Föreningen har tillgång till 29 platser. Separat kö.

-Barnvagnsrum
Finns i entrén.

-Cykelrum
Finns även det i anslutning.

På gården finns utegym, sittplatser och grönytor att nyttja för de boende.

Förening

Namn

Brf Vildapeln

Om föreningen

Brf Vildapeln är Veidekkes sista etapp i Hildedal och består av två hus på Fruktträdsgatan med moderna lägenheter som kännetecknas av flexibla planlösningar. Inflyttning startar i dec 2017. Bostäderna har härliga ljusinsläpp och vackra utblickar. Alla med egen uteplats, balkong eller takterrass. Bostäderna utrustas bland annat med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen byggs med Svanenmärkning och genomtänkta materialval vilket ger klimatsmarta hem med bra och tyst inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet.

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.
Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Försäkring: Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play (digital-TV, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till 29 parkeringsplatser á 400 kr/mån med separat kö.

Renoveringar

Inget då föreningen är nybyggd hösten 2017

Ekonomi

Läs igenom ekonomiska planen

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Amila Kasuma

E-post

brfvildapeln@gmail.com

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på entréplan. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Om området

Centrala Hisingen Hildedal

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. På tomten låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av sju bostadsrättsföreningar och ett antal fristående villor. Det finns tre Riksbyggen-etapper och fyra JM-etapper. Riksbyggen-etapperna är Brf Hildedal, Brf Botanikern och Brf Floristen. Etapperna som JM byggt heter Brf Kamomillen, Brf Gulmåran, Brf Rödlöken och Brf Taklöken.

Kommunikation

Väldigt nära till busshållplats trafikerad av bl a stombus 17 - ca 10 min till Nordstan med buss

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

10 minuter på gatan - i vissa avdelade p-rutor 4 timmars parkering.
Till bostäderna hör oftast en p-plats till.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad