Brunnehagen 58

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 58 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Fräsch 2:a ombyggd till en smart 2,5:a i populära Brunnehagen. Bostaden som ligger högst upp i huset med ett fritt läge har nyrenoverat badrum från 2013, stilrent kök från 2012 samt härlig balkong.
Trevligt område med närhet till bra kommunikationer in till city & Tuve torg med all tänkbar service.
Snabbt tillträde möjligt!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 605 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat de senaste åren, vita skåpsluckor, svart bänkskiva, mörkt blankt kakel, rostfri varmluftsugn, glaskeramikhäll, kyl/frys och fläktkåpa i rostfritt samt dubbelho. Ekparkett.

Badrum

Renoverat 2012 via föreningen, helkaklat med svart klinker, vitt kakel med svart dekorationsrand, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, toalett, spegelskåp med belysning, toppmatad tvättmaskin. Golvvärme.

Högst upp i huset ligger denna trevliga trea med minimal insyn. Du kliver in i en rymlig hall som är bostadens hjärta och som leder dig vidare till samtliga rum. I entrén finns plats för avhängning via en garderob med skjutdörrar samt ytterligare plats för valfritt möblemang. Golvet i hallen belagt med ljus ek-parkett och väggarna är målade i vitt. I hallen och vidare in i köket finner ni ett nedsänkt tak med dimbara spotlights.

Bostadens kök har renoverats under de senaste åren och rymmer matplats för två. Köket är stilrent och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita och bänkskivorna går i svart. Mellan över- och underskåp sitter kakel som går i toner av svart. Utrustningen i köket består av en rostfri varmluftsugn, glaskeramikhäll, kyl/frys och fläktkåpa i rostfritt samt dubbelho. Väggarna är vitmålade med en vit mönstrad fondvägg och golvet består av ek-parkett.

Från köket kan du vidare göra entré i ett sovrum där en skjutdörr separerar rummet från köket. Här finner du utrymmer för säng och skrivbord eller annat möblemang om så önskas, perfekt som gästrum. Golvet är belagt med ljus ekparket och väggarna går i vitt. I rummet finns även plats för förvaring i form av en singelgarderob.

Vardagsrummet är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är tapetserade med en gråmönstrad fondvägg och övriga väggar går i vitt. Även här består golvet av parkett i ek.

Rymligt sovrum med utgång till balkong i öster med plats för utemöbler. Balkongens golv är belagt med ek-parkett. Sovrummet är tapetserat med ljusa mönstrade tapeter. Här finns gott om utrymme för förvarning i och med rummets garderobssystem.

I anslutning till hallen finner du ett snyggt helkaklat badrum där väggarna består av stora kakelplattor i vitt med inslag av mosaik i svart. På golvet ligger matchande klinker i svart med underliggande golvvärme. Utrustningen här inne består av dusch med väggar av frostat glas, toalett, belyst spegelskåp med matchande kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även en toppmatad tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Renoveringen av badrummet utfördes 2012 av föreningen när även stambytet skedde.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 605 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är uppskattade från liknande försäljningar.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,22044%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

- Balkong i österläge utan insyn, utgång från sovrum.

- Förråd i markplan.

- Parkering finns framför huset och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad