Akvarellgränd 6

Bilder

Utgångspris

4 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Akvarellgränd 6 , Viksjö , Järfälla

Nästan längst in vid återvändsgata ligger detta barnvänliga kedjehus om totalt 154 kvm. Kök med matplats, rymligt vardagsrum i vinkel med utgång till insynsskyddad altan i söderläge, 4 sovrum, två helkaklade WC-/duschrum varav ett med bastu. Garage och bilplats vid huset. Nära Mälarens orörda strand, förskolor, skolor och busshållplats.

147 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
147 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
466 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
2 876 kr/månad
Utgångspris:
4 595 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

147 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Rymlig hall, inredd med ljust målad strukturväv, trägolv, 1 dubbelgarderob för klädförvaring, städskåp och luftvärmepump. Huset är utrustat med larm och abonnemanget kan övertas av ny ägare.

Vardagsrum: Stort och rymligt vardagsrum i vinkel, som vid behov kan avdelas till ytterligare ett sovrum och ett något mindre vardagsrum, med plats för större soffgrupp och matgrupp. Vardagsrummet är inrett med vit och svagt strukturerad tapet, parkettgolv och utgång till den insynsskyddade och trädäcksförsedda altanen/uteplats i söderläge.

Fiber är indraget i huset.

Sovrum 1: Rymligt rum, som kan nyttjas som TV-/allrum eller sovrum, inrett med ljusbeige tapet med bård och parkettgolv.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum med vädringsfönster, inrett med ljust och melerat kakel, ljusa klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel, badrumsskåp och duschutrymme.

Kök med matplats: Köket är inrett med vita väggar med en blommönstrad fondtapet, grått laminatgolv, ljusa skåpluckor, ljust och melerat kakel som stänkskydd bakom grå arbetsbänk av laminat med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spisfläkt, spis med keramikhäll med ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén belägen, målad strukturväv, brun plastmatta, tvättho, arbetsbänk, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. Utgång till en trädäcksförsedd altan/uteplats.

ÖVRE PLAN:

TV-/all-/ungdomsrum: Praktiskt och uppskattat rum, som kan nyttjas som TV-/all-/ungdomsrum, inrett med målad strukturväv i ljusbeige nyans och ljust laminatgolv.

Klädkammare: Vita väggar, grå plastmatta, klädhylla och klädstång.

Sovrum 2: Ljust målad strukturväv och parkettgolv.

Sovrum 3: Målad strukturväv i nyans av kaffe latte och trägolv.

Sovrum 4: Större sovrum med ljust gråmålad strukturväv, ljusgrått laminatgolv, taklucka till förrådsvind, 2 garderober och 1 linneskåp med överskåp.

WC-/duschrum/bastu: Helkaklat WC-/duschrum, med ljusbeige kakel med bård, ljusbruna klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel- & halogenspottförsett badrumsskåp, WC-stol, duschutrymme och vägghängt högskåp för förvaring. Bastu.

Nuvarande ägare har låtit genomföra följande renovering och åtgärder:

2009 - Renovering av WC-/duschrum övre plan (bastun 1985).
2011 - Byte av köksluckor och laminatgolv.
2013 - Byte kyl och frys.
2014 - Fiberinstallation.
2017 - Målning av plåt runt takfönstren i söderläge.
2018 - Installation av nya innerdörrar.
2019 - Tvättmaskin och torktumlare.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvireras från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande v
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel/tegel
Fönster: Isolerglaskassetter & takfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:411

Övriga byggnader

Separat garage med fjärrstyrd port.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 519 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 100 kr
El: 9 434 kr
VA: 1 510 kr
Renhållning: 1 625 kr
Väg, samf: 2 200 kr
Försäkring: 4 650 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår kostnaden för gatubelysning, snöröjning, sandning och tillgång till gemensamhetslokal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 745 000 kr, varav byggnadsvärde 2 092 000 kr

Summa pantbrev

807 000 kr

Tomt

Areal: 466 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:28
Förmån: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2235.24
Förmån: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2235.52
Last: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2235.25

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad