Kvarnvägen 22, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Inglasad balkong fri från insyn
  • Matplats och utgång till balkong
  • Kök med matplats
  • Hörnläge

Kvarnvägen 22, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Ljus och rymlig 2:a med inglasad balkong i söderläge och fritt från insyn! Här bor du eller ni på promenadavstånd från Jakobsberg C och pendeltågsstation som på ca 20 min tar er in till Sthlm C. Den väldisponerade bostaden har trivsamt hörnläge och tillgång till hiss. Belägen i mycket omtyckt förening i centrala Jakobsberg!

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 603 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
112
Byggår:
1972
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Välkomnande hall med förvaring i tre enkelgarderober och två dubbelgarderober med överskåp samt hatthylla intill entrén.

Kök
Här finns ljusa kökssnickerier med matplats för ca 6 personer. God förvaring i skåp och lådor, frästa luckor, vitt kakel ovanför bänkskiva i rostfritt med dubbelho. I köket finns en spis med fyra plattor och ugn från Upo (ugnshandtag saknas), kombinerad kyl/frys från Siemens, fläkt, skafferi och städskåp. Vitmålad tapet och plastgolv i imiterad parkett.

Balkong
Inglasad med fint solläge och grön filtmatta. Belägen utan insyn och med vy mot gården.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-del. Vitmålad tapet och parkettgolv. Fönsterbänk i sten.

Duschrum/wc
Våtrumstapet på vägg och våtrumsmatta på golv. Utrustat med WC-stol, handfat, spegelskåp och badkar.

Sovrum 1
Plats för enkel eller dubbelsäng samt andra möblemang. Väggarna är klädda i en ljusmönstrad tapet och på golv ligger en plastmatta i imiterad parkett. Förvaringsmöjlighet finns i en inbyggd garderob med vitmålad dörr.

Övrigt:
-Källarförråd finns att tillgå
-Tvättstuga på entréplanet
-Barnvagnsförråd på entréplanet

Friskrivningsklausul kommer att tillämpas i samband med försäljningen. Det innebär att följande formulering kommer vara med i köpekontraktet: "Köparen har uppmanats att undersöka bostadsrätten. Köparen godtar bostadsrättens skick och avstår härmed med bindande verkan från samtliga anspråk mot säljaren på grund av eventuella fel eller brister i bostadsrätten."

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg, telefon 08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

3 603 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 600 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Gemensamhetsel i föreningen. Baserad på schablon.

Andel i föreningen

0,29097%

Andel av årsavgiften

0,29097%

Reparationsfond

2247 kr

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 189 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2563

Förening

Namn

HSB brf Kvarnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.

TV och Bredband

Fibernät installerades 2014.
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.

Parkering

ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Renoveringar

Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare i minst 10 år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Ekonomi

Årsavgifter höjs 2018 med 5 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad