Bolindervägen 76

Bilder

  • Såld!
  • Entrésidan
  • Huset
  • Hallen
  • Entré
  • Kök med matplats

Bolindervägen 76 , Kallhäll , Järfälla

Idylliskt, charmigt och lättskött boende i kulturhistorisk miljö. Huset som har en ljus interiör fördelas på en trivsam sällskapsdel med stavparkettgolv och kök och hall med fina furugolv. På övervåningen finns två stora sovrum och ett snyggt kaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. I källaren finns en gillestuga/ungdomsavdelning och gott om rum för hobby och fritid. I soligt och insynsskyddat söderläge finns en markisförsedd uteplats. Här har ni nära till centrum, pendeltåg, Mälaren och strövområden. Tillträde kan ske i början av december.

73,6 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 780 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73,6 kvm
Våning:
Byggår:
1947-49
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

73,6 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Trivsam och välkomnande entré med vackert furugolv och målade väggar i en ljus ton.

Kök

Charmigt kök med vackert furugolv och målade väggar i en en ljus ton. Vid matplatsen finns en målad fondvägg i en varmröd ton. Köksluckorna är målade i en varmgrå ton och över bänkskivor i laminat finns vitt kakel som stänkskydd. Dimmerstyrd arbetsbelysning finns under köksskåp. Den maskinella utrustningen består av spis med häll från Electrolux, kyl/frys från Bosch och fläkt.

Sällskapsdel

Ljus och mycket trivsam sällskapsdel med fint stavparkettgolv, ljusmålade väggar och pardörrar ut till uteplatsen.

Hall

Övervåning: Vacker furutrappa leder oss upp till hallen på övervåningen. Hallen har furugolv, ljusmålade väggar, inbyggd garderob och vindslucka.

WC/duschrum

Snyggt duschrum som har vitkaklade väggar med bård och medelhavsgrönt mosaik/klinkergolv med golvvärme. Här finns en avdelad duschplats med duschvägg, kommod i vitt, wc, förvaringshyllor, spegel och handduksvärmare. Tvättmaskin från Electrolux medföljer köpet.

Sovrum

Ett av sovrummen har furugolv och strukturtapet i en vit ton.

Sovrum

Det här sovrummet har furugolv, mönstrad tapet i en grön ton och två inbyggda garderober.

Källarvåning

Gillestuga

Praktiskt och användbart rum som kan fungera som gästrum, ungdomsavdelning eller sovrum. Golvet har laminat och väggarna är målade. Under trappan så finns ett praktiskt förråd.

Hobbyrum

Stort och nyrenoverad förrådsdel för hobby och fritid. Golvet är ett målat betonggolv och väggarna är vitmålade. I anslutning finns också en matkällare med förvaringshyllor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 780 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,5987%

Andel av årsavgiften

0,5987%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omkring 1 december 2018

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus m källare

Byggnadsår

1947-49

Uppvärmning

Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 mars 2009
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:51

Förening

Namn

Bolinderbyn nr 1

Om föreningen

Välkommen till Brf Bolinderbyn nr 1.

I Bolinderbyn finns ett kabel-TV-nät som distribuerar Comhems utbud. I månadsavgiften ingår enbart de marksända kanalerna (SVT: Kanal1, TV2, Kunskaps/barnkanalen och TV4), för större utbud måste eget avtal slutas med ComHem.

Föreningen har sammanlagt 187 p-platser till 166 lägenheter. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats knuten till en kostnad av 50 kr/månad. Ytterligare ett mindre antal p-platser fördelas om möjligt efter önskemål om en andra parkeringsplats, se p-platskö för aktuellt köläge. Vid fördelning av bilplatser gäller prioritetsordning som framgår av föreningens hemsida.

Det finns festlokal, förråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum. Bakom tvättstugehuset finns sopsortering.

Vid nya lån eller ändring av lån tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 0,5% av gällande prisbasbelopp.
Vid en överlåtelse tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.

Renoveringar gjorda

Alla större renoveringsjobb som tex stambyten, fasad- och takrenoveringar och byte av värmekulvertar är utförda och behöver inte upprepas inom överskådlig framtid.

Kommande

Kommande renoveringar: Renoveringsläget i Bolinderbyn är gott och kommande renoveringar är av typen "nödvändiga men inte akuta" som t.ex. grunddräneringar och tilläggsisolering av vindar. Renoveringsbehovet framöver beräknas kunna fyllas utan höjning av månadsavgift, extra insats eller ökad låntagning. Läs mer under underhållsplan på föreningens hemsida.

Senare
Tilläggsisolering och bygge av brandväggar på vinden. I samband med detta kommer medlemmarna erbjudas, på egen bekostnad, bygge av ett innergolv på vinden.

För mer info se föreningens hemsida. www.bolinderbyn.se

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad