Själlandsgatan 64

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Baksida
  • Kök
  • Kök
  • Kök

Själlandsgatan 64 , Kista , Stockholm

Varmt välkomna till detta välplanerade och fina radhus på familjevänliga Själlandsgatan med låg avgift! Tack vare de stora fönsterna är ljusinsläppet i hela huset maximalt. Fantastisk uteplats på baksidan med både trädäckad altan och gräsmatta, perfekt för familjen som gillar att umgås utomhus. Med tre stora sovrum, stilrent kök, lättmöblerat vardagsrum, gäst-wc samt badrum i bostaden är detta hus anpassat för en social tillvaro där många kan umgås på samma plats.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

103 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 877 kr inkl värme
Typ:
Radhus
Boarea:
103 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
3044
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

Uteplats fram & baksida: Vid ingången till radhuset ligger gatsten. Den lilla innergården fram entrén är insynsskyddad av grönskande buskage. Här finns möjlighet till plantering av mindre växtlighet i balkonglådor eller i mindre krukor. Den fantastiska baksidan har en trädäckad altan med plats för stora utemöbler, bord, grill och inrymmer även ett par solsängar. Perfekt för varma sommardagar med lek och aktivitet. Nedanför altanen gränsar den fina gräsmattan som kantas av rabatter vilket ger möjlighet till plantage av blomster och bär. På baksidan finns ett äppelträd. Perfekt för den som älskar att vara sin egen trädgårdsmästare!

ENTRÉPLAN
Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Gäst-wc: Gäst-wc utrustat med wc, handfat, spegel samt fönster. Perfekt för den stora familjen eller när gästerna är på besök.

Kök: Stort kök med bra förvaringslösningar och tillfredställande arbetsytor. Vita luckor samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om plats för att laga goda middagar för att sedan sätta sig tillbords invid det stora fönstret. Matplatsen inrymmer 8-10 individer. Köket är utrustat med en integrerad diskmaskin, dubbel diskho, spishäll, inbyggd ugn, fläkt, kyl och frys.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stor fönstergrupp. Här får stora möbelgrupper plats och utgör en perfekt plats för familjen att samlas för att spendera tid framför Tv:n. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

ÖVRE PLAN
Badrum: Stort badrum utrustat med kombimaskin (Tvätt & tork), handfat, spegelskåp, badkar samt fönster. Våtrumsmatta samt våtrumstapet.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Förråd/Klädkammare: Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd eller gör om till en fantastisk walk-in-closet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 877 kr inkl värme

Andel i föreningen

1,4144%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 mars 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 199 kr/mån för 100/100 mbit fiber via Ownit stadsnät.

Kallt och varmt vatten debiteras enligt lägenhetens mätare. Nuvarande ägare har en cirkaförbrukning om 199 kr/månad.

Förråd till denna bostad finns strax utanför huset.

Förening

Namn

Brf Själland

Om föreningen

Brf Själland är tomträttsinnehavare av kvarteret Själland 3 sedan 1993, tomtens areal är 15.631
kvadratmeter. Brf Själland bildades 1. februari 1993.
Brf Själland består av 69 stycken lägenheter i rad- och parhus i en eller två våningar, samt en
gemensamhetslokal med tvättstuga. Lägenheterna är byggda 1979. Till varje lägenhet hör ett
uteförråd på ca 5 kvadratmeter.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

Föreningen är kopplade till Comhems nät. Det åligger varje hushåll att välja utbud av kanaler och betala eller avstå.
Det finns fibernät draget till varje lägenhet. Anmälan sker till Styrelsen och till bredbandsleverantören Ownit. 100/100 kostar 199 kr/månad.

Parkering

Garage finns. Garaget kostar 658 kr/månad utan bur och 760 kr/månad i bur. För nuvarande finns lediga platser (2017-10-06)

Renoveringar

1. Fasadmålning av alla hus skedde 2005.
2. Fönstermålning skedde under 2011-2013.
3. Spolning av avloppsrör 2012
4. Tvättstuga renoverades 2012
5. Föreningslokalen renoverades 2013.
6. Byte av yttertak 2014.
7. Byte av ytskikt på tak 2015-2016

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Tvättstugan på Själlandsgatan 110 blev renoverad mars 2012. Festlokal finns på Själlandsgatan 110
Brandsläckare, brandvarnare, tvättstugenycklar, tjänstefördelare för bredband hör till lägenheten.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte