KarriärOm oss

Robert Kullberg

Hemma överallt i Kista

Din mäklare i Kista

Kontakta mig

Robert Kullberg

Robert Kullberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Kista

sven

Omdömen från mina kunder

"Trevligt och hjälpsam mäklare. "
Jamal M3 dagar
Verifierad kund
"Robert is efficient and punctual. We managed to get everything sorted within 2 days. He's extremely pleasant to work with. 10/10 would recommend. :)"
Sarah S2 veckor
Verifierad kund
"Robert has been fair in discussions and has clearly communicated the current market situations and possible oppurtunities. Easily approchable and to communicate."
Anvesh P2 veckor
Verifierad kund
"He is very helpful throughout the process of selling our flat. We got a good value for our home. "
Sowjanya P3 veckor
Verifierad kund
"En sympatisk och trovärdig mäklare som förmedlar trygghet i stora livsförändingar. "
Fritiof A8 veckor
Verifierad kund
"Fick förtroende för mäklaren redan vid flesta anblick. Robert gav ett intryck av att inte gömma undan information utan var punktlig, rak på sak, och visste sin sak! Hade absolut rekommenderat Robert."
Nariman N9 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att han är proffsig, lojal, kämpigt, kunnig, inte ger upp, bra kommunikation, bra förståelse, i tid osv"
Ali S9 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på bästa sätt av Robert. Han är lyhörd, tillgänglig och driven. Han överträffade mina förväntningar och gjorde mig mer än nöjd över min lägenhetsförsäljning! "
Kaan D17 veckor
Verifierad kund
"An incredibly great Sales person! Robert did a great job!!!"
Faisal R20 veckor
Verifierad kund
"Robert bemötte mig på ett professionellt och respektfullt sätt. Mina förväntningar har jag upplevt blivit infriade. Jag upplevde att mäklaren var kunnig och uppträdde professionellt vid försäljningen av min bostad. "
Rajinder Singh C30 veckor
Verifierad kund
"Robert levererade över förväntan. Vi vill verkligen lämna de bästa rekommendationena och om vi någon gång i framtiden behöver en mäklare så kommer vi att ringa Robert."
Johan L30 veckor
Verifierad kund
"Robert är ärlig, professionell och jobbar effektivt. Det var lätt att kommunicera med honom och sålde vår lägenhet till ett bra pris. "
Maryam S33 veckor
Verifierad kund
"Husmanhagberg är en bra mäklaren jag tycker om"
Shahzad Majnoon S33 veckor
Verifierad kund
"Robert är väldigt trevlig, tillmötesgående, bra på att lyssna, ge förslag och har även bra kännedom om området. Vi fick vår lägenhet såld för det pris vi hade tänkt oss och är nöjda. Robert levde upp till förväntningarna som vi hade och gjorde ett bra jobb. "
Ashti J34 veckor
Verifierad kund
"Robert har var tillgänglig dag och kväll vilket har fått oss att känna oss trygga. Professionell i sitt utförande och tydlig. Enkelt att kommunicera med och trevlig. 5 av 5. "
Alban X34 veckor
Verifierad kund
"Robert har fixat allt och jag är nöjd. Tack"
Alexandr R38 veckor
Verifierad kund
"Köpte lägenheten för 9år sedan genom Robert en bra genomförd affär då så valet att låta Robert sälja den var självklart. Rekomenderar honom när ni skall sälja."
Leif N40 veckor
Verifierad kund
"Robbert är väldigt trevligt hjälpsam och ärlig människa och en person som man kan lita på honom"
Haidar A40 veckor
Verifierad kund
"Ett lugnt och tryggt förfarande med realistisk rådgivning. Allt fungerade perfekt. Toppbetyg från mig. "
Ruth Wanja B42 veckor
Verifierad kund
"Jag har fullt förtroende för Robert sen 10 år tillbaka då han var mäklaren när jag köpte min första lägenhet, och fick självklart uppdraget att sälja min lägenhet nyligen. Det var en självklarhet för mig att just han skulle vara min mäklare! Hans bemötande och service är på top. Man får all info man behöver av honom. Han är ärlig och har levt upp till alla mina förväntningar. Försäljningen gick snabbare än vad jag trodde det skulle göra och allt gick smidigt till. Denna mäklare är erfaren, ärlig och kan sitt jobb som ingen annan. Robert kommer få alla mina försäljningar i framtiden. //Mahana Erawani"
MAHANA L42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit verksam som Fastighetsmäklare sedan 2009 då jag började min yrkesbana. Mina kunder brukar beskriva mig som en målmedveten mäklare som inger stort förtroende. Ett gott rykte och nöjda kunder som ger mig och mina kollegor fler fortsatta förtroenden. Utbildning till Fastighetsmäklare vid Kungliga tekniska högskolan 2009. Högst NKI (Nöjd kund index) i Sverige bland 1700 medarbetare -februari 2018. Med över 500 bostäder sålda genom åren kan jag erbjuda den erfarenhet som behövs.

Mina försäljningar

Robert Kullberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

0708-475 777

robert.kullberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Robert direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg