230
MED5A5B51EB403B48C39283C8A3DDCA1C54

Borgarfjordsgatan 21B 11tr Kista, KISTA

Kista, KISTA

Borgarfjordsgatan 21B 11tr


PRIS4 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

106 kvm

VÅNING

11 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

22102

MÅNADSAVGIFT

6 239 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 195 000 kr

Välkomna på visning till denna välplanerade 4:a med fönster i 3 väderstreck!

En fin 4:a med fönster i 3 väderstreck! Du erbjuds södergavelläge med sol hela dagen. Fantastisk Öppen planlösning mellan loggia, vardagsrum och det vita köket. Stort badrum med tvättstuga och en extra gäst-wc. Bra storlek på samtliga sovrum och gott om inbyggda garderober samt en stor walk-in closet med ELFA-system och fönster som används som ett rum. Påkostade tillval och ett exklusivt vitt kök med rostfria vitvaror med kvalitéts. Möjligt att bygga om loggian till ett sovrum för dig som önskar en 5:a.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar upp besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 17 har alla bostadsrättsägare i tornet möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Missa inte chansen att bli inspirerade av att se denna unika lägenhet på våning 11.

Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag.
Välkomna till Borgarfjordsgatan 21B önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

Bilder

MED5A5B51EB403B48C39283C8A3DDCA1C54
MEDF3DE7BEA152A4C86B55524F43A7B6BF8
MEDCC0BCD18699145E3ABA5887D74B3E4AA
MEDC0E336B2B7264DBC860CE4135BDCF9FA
MED062B1E63E8764E0D9EB23F6F2775BCA1

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

106 kvm

LÄGENHETSNUMMER

22102

VÅNING

11 av 16, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

6 239 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

KOMMUNIKATION

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma.
Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.
Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2026.

NÄRSERVICE

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

ÖVRIGT

I stadsdelen finns flera kommunala förskolor och skolor samt privata skolor så som Fryshusets grundskolor och Internationella Engelska skolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,40146 %

ÖVRIGT

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer obligatorisk årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren. Gemensam takterrass finns högst upp i huset på våning 17!

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

921 251 kr Nettoskuldssättningen är beräknad på andelstalet för Andel i förening.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus med hiss

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-05-11

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

105 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf K2 Kista Torn

ANTAL LÄGENHETER

96

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

OM FÖRENINGEN

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning.

Entré, hissar och postboxar
De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade.

Övernattningslägenheter
De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.

Samfällighet
En samfällighetsförening finns som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV OCH BREDBAND

Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

PARKERING

Föreningen har 63garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage.
Cirkapriser:
Vanlig plats 1000 kr/mån
Elparkering 1250/ mån ( 4 stycken)
MC 500 kr/mån.

Föreningen har 2 gästplatser i garaget som kan hyras för 60 kr/dygn.

ÖVRIGT

Varje lägenhet har ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Karta

Stockholm Kista

Borgarfjordsgatan 21B 11tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg