190

Kista, Kista

Köpenhamnsgatan 28Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

83,5 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

170

MÅNADSAVGIFT

3 589 kr

BYGGÅR

1978

Snart till salu i Kistas mest eftertraktade förening finns denna bostad på 83,5 kvm fördelad på 3 rum.

Bostaden har en attraktiv planlösning som präglas av sociala och luftiga utrymmen tack vare de väldisponerade kvadratmetrarna, ett genomgående fint ljusflöde genom det generösa fönsterpartierna och gott om förvaring i de två förrådsutrymmen som erbjuds varav ett av dessa förråd gjorts om och används som ett sovrum i dagsläget. Terass-balkongen utgör helt klart bostadens hjärta, en gedigen balkong som vetter mot solen. Här behöver du inte bli styrd av vädret då balkongen är inglasad samt att den gjorts om till ett uterum, sätt på infravärmen och så har du ett stort uterum även under det kallare dagarna.

Brf Samsö är känd som Kistas bästa förening för att de har de lägsta avgiftsnivåerna och en låg belåning om endast ca 3000kr/kvm (2021). Föreningen sänkte avgifterna med 3% år 2014 samt sänkte 1,7% år 2021. Föreningen äger marken och är välskött såväl ekonomisk som i boendemiljön. Föreningen har flertalet lokaler som de hyr ut och genererar goda hyresintäkter. Knappt 5 minuters promenadavstånd till Järvafältet åt ena hållet och åt det andra hållet ligger Kista galleria samt tunnelbana. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. I Kista finns ett stort utbud av kommunala skolor samt Internationella Engelska Skolan samt Cordoba International School.

Bostaden är beläget i ett optimalt läge där du bor med närhet till allt vad du behöver och lite till. Du bor granne med Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även Kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje.

Varmt välkomna till Köpenhamnsgatan 28 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

Bilder

Terrass

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Område

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Kista

Köpenhamnsgatan 28

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret