Ringstedsgatan 54, 2tr

Bilder

  • Såld!

Ringstedsgatan 54, 2tr , Kista , Stockholm

Fantastisk etagelägenhet i familjevänligt område! På nedre plan finns en välkomnande hall, stort helkaklat badrum med fönster och badkar, kök med matplats för 8 personer och ett vackert vardagsrum med dubbel takhöjd och fönster i 3 olika väderstreck. Luftig trätrappa till övre plan med ljusdränkt allrum, 3 sovrum, rymligt förråd och helkaklat badrum med duschplats. Den vackra takterrassen med eftermiddagssol kan inrymma många personer samtidigt och är en perfekt samlingsplats för familjen under grillmiddagar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

115 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 129 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
115 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
22
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Hall: Välkomnande hall med gott om plats avhängning samt förvaring i garderober. Plastmatta, tapetserade väggar samt säkerhetsdörr!

Badrum: Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, wc, handfat, spegelskåp, badkar samt vädringsfönster.

Klädkammare/Förråd: Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd eller gör om till en fantastisk walk-in-closet.

Kök: Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen bakom vita skåpsluckor. Här finns goda arbetsytor på svart bänkskiva med svart mosaik ovan. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Invid stort fönster finns det plats för matbord för 6-8 personer.

Vardagsrum: Perfekt utrymme för stora fester! Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar och vitt snedtak. Tack vare lägenhetens utformning har vardagsrummet dubbel takhöjd vilket bidrar till en god luftighet och rymd. Dessutom har vardagsrummet fönster i 3 väderstreck vilket ger ett bra ljusinsläpp. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk, större matbord för 10 personer samt diverse bokhyllor. Från vardagsrummet går trappan upp till bostadens övervåning.

ÖVRE PLAN
Allrum: Efter trappan möts man av ett allrum med plats för fåtöljer, bokhyllor och förvaringsmöbler. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster och balkongdörren som leder ut till takterrassen. Precis intill trappen finns ett förråd med goda förvaringslösningar. Från allrummet nås alla övervåningens rum.

Sovrum 1: Rofyllt sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Stort helkaklat badrum utrustat med wc, handfat, spegelskåp, duschplats samt vädringsfönster.

Terrass: Det allra bästa med denna lägenhet är den fantastiska takterrassen med eftermiddagssol och med utsikt över hustaken och grönska. Här finns plats för riktigt stora utemöbler, grill samt ett antal blomkrukor och balkonglådor för plantering av blomster och växter. Perfekt för trevliga dagar i solen med hela familjen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

7 129 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,55585%

Andel av årsavgiften

0,55585%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2009
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge Gård 5

Förening

Namn

HSB:s Brf Agersö i Stockholm

Om föreningen

Föreningen har bredband indraget från både Bredbandsbolaget och Com Hem. Com Hem levererar även kabel-TV där basutbudet ingår i månadsavgiften.

48 stycken garageplatser finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. 146 stycken uppställningsplatser utomhus finns att hyra genom separat avtal, kortare kötid.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker, daghem, skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad