Västfjordsgatan 27

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Badrum (Övre plan)

Västfjordsgatan 27 , Kistahöjden , Stockholm

Fantastiskt 2-plans kedjehus på populära och familjevänliga Kistahöjden. Stora sovrum, lyxigt och ljust kök med marmor, braskamin, egen tvättstuga samt en stor terrass med milsvid utsikt i bästa sydväst-läge. Absolut närhet till Kistahöjdens förskola.

Denna bostad erbjuder er
- LÅG avgift
- Braskamin
- Stor terrass i sydväst-läge
- Golvvärme i hela entréplan
- Lyxigt kök med marmor
- Två stora badrum
- Egen tvättstuga
- Två parkeringsplatser
- Fyra rymliga sovrum
- Larmsystem
- Stora fönster i tre olika väderstreck

Varmt välkommen att längta hem!

130 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 346 kr inkl Sophämtning & Yttre underhåll
Typ:
Kedjehus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 480 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉVÅNING
Stenbelagd uppfart med plats för två bilar. Här finns även ett förråd om 7 kvm.

Hall: Välkomnande hall med ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterparti. Hallen är utrustad med garderob med skjutdörrar i spegelglas. Grått klinkergolv och vitmålade väggar, säkerhetsdörr samt larmsystem.

Badrum: Stort badrum med badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegelskåp samt vädringsfönster. Svart klinkergolv, vita helkaklade väggar samt spotlightbelysning. Här finns golvvärme.

Tvättstuga: Egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva med tvättho och vita väggskåp. Svart klinkergolv samt vitmålade väggar.

Kök: Exklusivt kök med köksö (går att flytta då den inte är fast monterad). Vita luckor och grått kakel ovan arbetsbänk i marmor. Gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för att laga middagar till stora sällskap. Köket är utrustat med dubbel diskho med engreppsblandare, kyl, frys, inbyggd micro, inbyggd ugn, induktionshäll, inbyggd fläkt samt integrerad diskmaskin. Här får 6-10 personer plats vid matbordet invid fönsterparti. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns utgången till den underbara terrassen. Här får 6-10 personer plats vid matbordet invid den härliga braskaminen- Ekparkett och vitmålade väggar.

Terrass: Stor trädäckad terrass i högt och fritt läge med milsvid utsikt. Här finns utrymme för utemöbler, grillplats samt härliga sällskapsytor. Här finns en fast monterad motorstyrd markis. Sydväst-läge!

ÖVERVÅNING
Badrum: Stort badrum med rymlig duschplats. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommodskåp, spegelskåp, handukstork samt vädringsfönster. Svart klinkergolv, vita helkaklade väggar samt spotlightbelysning.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns goda förvaringsutrymmen.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord på vardera sida samt övrigt möblemang. Här finns garderober med skjutdörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang. Ekparkett och gråmålade väggar.

Sovrum 4: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang. Stora fönster med härligt ljusinsläpp. Ekparkett samt vitmålade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 februari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 51 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Preliminär kallvattenavgift på 217 kr/månad. Kallvatten har en beräknad förbrukning som årligen stäms av mot den faktiska förbrukningen och kan medföra tilläggsfakturering.

Frånluftsvärmepumpen (NIBE F750) förser bostaden med värme och varmvatten.

Förening

Namn

Brf Snöfjället

Om föreningen

http://www.brfsnofjallet.se/

Om området

Kistahöjden

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Husby
740 m
Tempo
740 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,2 km
Sollentuna Centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Blomsterängen Förskola
520 m
Oddegården Förskola
530 m
Grundskolor
Information & Kompetens i Sverige AB
630 m
Kulturskolan Husby
760 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
750 m
Internationella Engelska skolan i Kista
920 m
Universitet & Högskolor
PRO:s Folkhögskola
890 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
890 m
Banker
Swedbank
1,2 km
SEB
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Ulriksdals Golfklubb
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Dalhagens Bollplan
610 m
Husby Ishall
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
3,4 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte