Helsingörsgatan 18, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Helsingörsgatan 18, 1 tr , Kista , Stockholm

2017 topprenoverades denna 5:a med möjlig uthyrningsdel till en helt egen nivå i Kista. Högsta möjliga kvalité och planering står bakom denna väldisponerade 5:a med inglasad terrass! Utbyggt badrum med egen tvättstuga & duschrum, parkettgolv och spotlights i samtliga rum.Parkettgolv och spotlights i samtliga rum och ett vitt kök som du bara kan drömma om att det ska bli ditt!

Passa på att köpa innan 1 Mars då amorteringskravet träder i kraft! Köp nu och få mer pengar i plånboken!

Här har du möjlighet att bo med högre standard än dagens nyproducerade lägenheter och med väldigt låg belåningsgrad i en stabil HSB-förening. Föreningen ligger centralt i Kista och har flertalet lokaler som de hyr ut för goda intäkter till föreningens ekonomi.

105,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 973 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
139
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

105,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Tvådelad hall med ingång till separat sovrum som kan nyttjas som uthyrningsdel. Här ligger ett exklusivt stengolv och väggarna är vitmålade samt modern LED-belysning i taket.

Badrum: Utbyggt badrum med egen tvättstuga och 5-stjärnig hotellkänsla! Mörkt klinkergolv med golvvärme samt vita kaklade väggar med mörka smakfulla inslag. Platsbyggd glasvägg med glasdörr mot det stora duschrummet som är utrustat med takdusch och massagedusch. Stor tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt vit bänkskiva med vita skåp ovanför. Spotlightbelysning i tak samt spegelskåp och handfat med vitt kommodskåp.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med bra ljusinsläpp genom stort fönsterparti samt balkongdörr. Exklusiv interiör med parkettgolv och vitmålade väggar samt infällda LED-spotlights och dolda färgslingor i taket. Snygg lösning med svart natursten och platsbyggda hyllor vid TV-väggen.

Terrass: Inglasad gavelterrass i soligt sydväst-läge. Terrassen är renoverad 2017 med inglasning, marockanskt klinkergolv, belysning och infravärmare.'

Kök: Högklassigt vitt kök i blankt utförande och påkostade vitvaror. Köket är fullutrustat med full size kyl och frys, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn, inbyggd diskmaskin, vit spishäll och vit fläkt i en stilren och öppen design. Vit bänkskiva med exlusiv mosaik och LED-belysning ovanför arbetsytorna. Vitt klinkergolv och vitmålade väggar samt spotlightbelysning. Ljus matplats vid 2 stora fönster som rymmer stora sällskap.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns 2 vita platsbyggda garderober samt häftig takdesign med spotlights och LED-belysning. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med platsbyggd vit garderob med skjutdörrar. Här finns plats för enkelsäng.

Sovrum 3: Parkettgolv och vitmålade väggar samt LED-spotlights i taket.

Sovrum 4: Möjlig uthyrningsdel med egen ingång från entréhallen. Här kan du hyra ut eller driva eget företag. Möjligheterna är många och bara din fantasi sätter gränserna! Ytskikten består av parkettgolv, vitmålade väggar samt LED-spotlights i taket.

WC: Stor wc med vita helkaklade väggar och svart kllinkergolv. Här finns wc, handfat med vitt kommodskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 973 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,58432%

Andel av årsavgiften

0,58432%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 1

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond 58 kr/månad. Lägenhetens förråd finns inne i lägenheten.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse.
Samtliga lägenheter är utrustade med invändiga förråd i lägenheterna. 68 Extra källarförråd finns att hyra genom kösystem från föreningen.

Det finns 2 stycken tvättstugor, på Helsingörsgatan 16 och Helsingörsgatan 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

Antal lägenheter

244

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Föreningen har totalt 249 garageplatser. För exakta priser och köstatus kontaktas HSB Akalla.

För närvarande 2019-01-24 finns det platser i både kall & varmgarage.
Varmgarage: 750 kr/mån
Kallgarage: 600 kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej. Tomträtt

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad