Århusgatan 70

Bilder

  • Såld!

Århusgatan 70 , Kista , Stockholm

Varmt välkomna till detta hemtrevliga och fina radhus på familjevänliga Århusgatan med LÅGA driftkostnader (läs vidare för att se vad som ingår i samfällighetsavgiften). Tack vare de stora fönsterna är ljusinsläppet i hela huset maximalt. Välplanerad 4:a med den bästa planlösningen i området.
Fantastisk uteplats på baksidan i sydväst-läge med både trädäckad altan och gräsmatta, perfekt för familjen som gillar att umgås utomhus. Med tre stora sovrum, lättmöblerat vardagsrum, gäst-wc samt badrum i bostaden är detta hus anpassat för en social tillvaro där många kan umgås på samma plats. Varmt välkomna på visning och få chansen att bli ägare av detta välskötta radhus!

125 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
11 300 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
125 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
157 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
3 227 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden är besiktigad, energideklarerad samt försäkras mot dolda fel! Protokollen finns tillgängliga under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

Samfällighetsföreningen Århus GA:1 ger LÅGA driftkostnader. I Samfällighetsavgiften inkluderas varmvatten, kallvatten, sophämtning, parkering i garage, snöröjning i området. 2427/månad.

Tomt: Vid ingången till radhuset ligger gatsten. Den lilla innergården fram entrén är insynsskyddad av grönskande buskage. Här finns möjlighet till plantering av mindre växtlighet i balkonglådor eller i mindre krukor. Den soldränkta och fantastiska baksidan i söderläge har en trädäckad altan med plats för stora utemöbler, bord, grill och inrymmer även ett par solsängar. Perfekt för varma sommardagar med lek och aktivitet i solen. Nedanför altanen gränsar den fina gräsmattan som kantas av rabbatter vilket ger möjlighet till plantage av blomster och bär. På baksidan finns ett plommonträd, ett äppelträd samt vinbärsbuskar. Perfekt för den som älskar att vara sin egen trädgårdsmästare!

ENTRÉPLAN
Hall: Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i garderober med skjutdörrar i spegelglas. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Gäst-wc: Helkaklat gäst-wc utrustat med wc, handfat, spegelskåp samt vädringsfönster. Perfekt för den stora familjen eller när gästerna är på besök.

Kök: Stort kök med bra förvaringslösningar och tillfredställande arbetsytor. Ljusa luckor samt italienskt kalksten ovan svart arbetsbänk. Här finns gott om plats för att laga goda middagar för att sedan sätta sig tillbords invid det stora fönstret. Matplatsen inrymmer 8-10 individer. Köket är utrustat med diskmaskin, dubbel diskho i rostfritt stål, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stor fönstergrupp. Här får stora möbelgrupper plats och utgör en perfekt plats för familjen att samlas för att spendera tid framför Tv:n. Parkettgolv samt målade väggar. Här finns möjlighet att resa en vägg för att ge bostaden 5 rum som det var från början.

ÖVRE PLAN
Allrum: Vid uppgången från trappen finns ett allrum med garderober med skjutdörrar. Perfekta förvaringslösningar. Härifrån finns ingångarna till alla övervåningens sovrum samt badrum. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Rymligt badrum med helkaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin, badkar, handfat, spegelskåp, wc samt vädringsfönster.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2: Ljust sovrum med plats för dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt målade väggar.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderober, arbetsplats, samt övrigt möblemang. Laminatgolv, målade väggar samt fondvägg.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2017
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1 glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Denna bostad erbjuder er:
- Trädäckad altan samt gräsmatta i söderläge
- Låga driftkostnader
- Områdets bästa planlösning
- Fräscha ytskikt
- Stora sovrum och möjlighet att göra om till 5:a
- Äppelträd och plommonträd

Fastighetsbeteckning

Århus 29

Övriga byggnader

Huset är målat utvändigt 2015 och taket högtrycksspolat 2016.
Uteförråd finns i närheten av bostaden. Perfekt för förvaring av utemöbler, trädgårdsredskap och bildäck mm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 724 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Väg, samf: 29 124 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 097 000 kr, varav byggnadsvärde 996 000 kr

Summa pantbrev

2 315 000 kr

Tomt

Areal: 157 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Århus GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad