Vejlegatan 9, 5tr

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong
  • Vardagsrum
  • Öppen planlösning
  • Kök
  • Fasad

Vejlegatan 9, 5tr , Kista , Stockholm

SÄLLAN TILL SALU! Här kommer en populär och unik 2:a endast ett stenkast till Kista Galleria, t-bana, bussar samt flygbussar. Genomgående fräscha ytskikt och högt upp i huset har ni en fantastisk inglasad balkong med milsvid utsikt i bästa sydvästläge.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 901 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
20
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Här finns gott om utrymme för förvaring i garderober (ELFA) med skjutdörrar i spegelglas. Laminatgolv samt ljusmålade väggar. Säkerhetsdörr (2017).

Badrum: Rymligt och helkaklat badrum utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar samt vädringsfönster. Här finns möjlighet att installera tvättmaskin.

Kök: Ljust kök i öppen planlösning med köksö mot vardagsrum. Skåpsluckor i trä och ljust kakel ovan svart arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med inbyggd kyl/frys, inbyggd ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp och matplats. Laminatgolv samt tapetserade väggar. Här finner ni utgången till den fantastiska inglasade balkongen.

Balkong: Fantastisk inglasad balkong med milsvid utsikt utan insyn i högt och bästa sydvästläge. Här finns gott om plats för utemöbler. Här finns förråd.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Sovrummet har en egen klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

2 901 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,29402%

Andel av årsavgiften

0,29402%

Reparationsfond

3553 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Vejle Nr 1

Övrigt

29 kr av avgiften avsätts varje månad till den inre reparationfonden som kan användas av köparen vid framtida renovering och underhåll.

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
0 m
Coop Konsum
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2 km
Sollentuna Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fröhuset Förskola
180 m
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
200 m
Grundskolor
Kista Ungdomsgård
170 m
SverigeFinska Skolan
200 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
650 m
Institutet för Internationell Ekonomi
650 m
Banker
Handelsbanken Kista
210 m
Nordea Bank AB
340 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,9 km
Ulriksdals Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
480 m
Kvarnbacka Bollplan
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,5 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte