Lollandsgatan 9, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen hem!
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Kök
  • Matplats
  • Kök

Lollandsgatan 9, 1 tr , Kista , Stockholm

Störst, bäst och vackrast! Det är ledorden för denna fantastiska 4:a med uthyrningsdel. Topprenoverad 2013 med allt du kan önska dig! Låg avgift där allt ingår. Hyr ut ett rum med egen ingång samt badrum och bo extremt billigt! Går enkelt att bygga om till en 5:a. Bra förening med god ekonomi och närhet till tunnelbana.

99,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 040 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
99,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
171
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr och spotlightbelysning samt gott om förvaring i modern garderob med skjutdörrar. Här finns även trevliga detaljer så som belyst vägghylla. Hallen är utrustad med exklusivt laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Lyxigt badrum med svart klinkergolv och svart fondvägg vid badkar och det praktiska vädringsfönstret. I övrigt är badrummet utrustat med vita helkaklade väggar och spotlightbelysning. Bekvämlighet på hög nivå med egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Kök: Välplanerat kök av yttersta klass! Genomtänkt förvaringsvägg med skafferier, kyl och frys från Samsung samt snygg inramning av inbyggd micro och varmluftsugn i rostfritt utförande. Köket är även utrustat med mindre kökshalvö, svart köksfläkt, glaskeramikhäll och diskmaskin från Siemens. Gott om förvaringsskåp och arbetsytor som är belagda med högkvalitativ laminatskiva i svart utförande med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Stor matplats för vardagsmiddagar samt större festmåltider.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med gott ljusinsläpp från fönster i 2 väderstreck. Vardagsrummet är påkostat med spotlightbelysning och platsbyggda hyllor med inbyggd belysning som lämpar sig perfekt med en fet TV. Här inryms även en matplats för den som önskar.

Balkong: Inglasad balkong i ostört läge med härlig utsikt mot grönska och Ärvinge Gård. Balkongen ligger i bästa sydväst-läge för maximal solexponering.

Sovrum 1: Master bedroom med 4 fönster och perfekt storlek för en king size-bed. Här finner du lyxigheter som en större garderob med skjutdörrar och platsbyggda hyllor med inbyggd belysning i olika färger.

Sovrum 2: Stort sovrum som går att dela till 2 mindre sovrum för den som önskar. Här finns 4 fönster och spotlightbelysning och en rosa tjej-touch.

UTHYRNINGSDEL

Hall: Rymlig hall med platsbyggt pentry som möjliggör att hyra ut denna del av lägenheten för en bra slant. Här ligger ett praktiskt klinkergolv och till pentryt finns all utrustning din hyresgäst behöver. Säkerhetsdörr.

Badrum: Ljust badrum med stor duschplats som är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med ljust klinkergolv och helkaklade väggar samt wc och handfat.

Sovrum 3/Uthyrningsdel: Hela uthyrningsdelen mäter ca 18-20 kvm. Detta rum erbjuder en stor rymd och möbleras enkelt med säng och ytterligare möblemang. Här finns ett dubbelfönster samt att det ligger plastmatta på golv och väggarna är vitmålade. Hyr ut detta rum och bo otroligt billigt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 040 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,39711%

Andel av årsavgiften

0,39711%

Reparationsfond

56 kr

Tillträde

April 2017

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge By 2

Övrigt

Lägenheten är utrustad med 2 säkerhetsdörrar.

Lägenheten renoverades genomgående 2013, förutom uthyrningsdelen.

Lägenhetens förråd finns i lägenheten.

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad