Nystadsgatan 9, 3tr

Bilder

  • Såld!

Nystadsgatan 9, 3tr , Akalla , Stockholm

Ljus och fräsch 3:a! Nyrenoverat kök med vita luckor och stor matplats. Stort och ljust badrum med modern standard. Bostaden ligger väldigt centralt med närhet till förskolor, skolor, butiker, kommunikationer samt naturområden.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 481 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
630
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna välplanerade och ljusa lägenhet med inglasad balkong. Lägenheten rymmer rymligt kök, stort vardagsrum, 2 bra sovrum varav ett större samt stort badrum. Bostaden ligger väldigt centralt med närhet till förskolor, skolor, butiker, kommunikationer samt naturområden.

Välkomnande HALL med vitmålade väggar och laminatgolv. Plats för avhängning.

Helkaklat BADRUM i vitt med exklusiv duschkabin. WC, handfat m. kommod samt spegel.

Stort SOVRUM 1 med laminatgolv och vitmålade väggar, samt ljusblå fondvägg. Skjutgarderob för förvaring samt fönster.

Rymligt KÖK med laminatgolv och vitmålade väggar samt matplats för 6-8 personer invid fönster. Vita skåpsluckor och kakelmosaik ovan arbetsbänk. Härifrån har ni utgången till den inglasade balkongen. Maskinell utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, kyl & frys.

Ljust VARDAGSRUM med laminatgolv och ljusa väggar. Plats för större soffgrupp och brett fönsterparti som ger härligt med ljusinsläpp.

Mysigt SOVRUM 2 med laminatgolv och vitmålade väggar.

Övrigt:
x Medlemmarna har tillgång till nyrenoverad tvättstuga på gården.
x Varje bostad har eget källarförråd.

Föreningens hemsida: http://www.nystaden.se/

VIKTIG INFORMATION:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 481 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

1,257%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 april 2010
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Nystaden 2

Om föreningen

Föreningen äger fyra hus med sammanlagt 95 bostadslägenheter. En överväldigande majoritet upplåts med bostadsrätt. Husen är byggda i mitten av 70 talet efter ritningar av arkitekten Lars Bryde, en av de mest tongivande arkitekterna i bland annat Akalla, men mest känd för att redan under 70 och 80 talen legat i framkant när det gällde miljöanpassade och energisnåla bostäder. Föreningen utgör ena sidan i en kvadrat med hus - det brukar kallas "storgårdskvarter" - med en nyrenoverad och stor grönskande gård i kvarterets mitt.

Föreningen tog över de fyra husen från det kommunala bostadsbolaget Svenska Bostäder i den 6 november 2008. Närmaste grannar är ett flertal andra bostadsrättsföreningar som på samma sätt, under de senaste åren, köpt sina hus.

Läs mer på föreningens hemsida: http://www.nystaden.se/

TV och Bredband

Föreningen har bredband och tv via comhem. Som medlem i föreningen har man också möjlighet att dra in fiber in i lägenheten. Kostnaden för indragning av fiber stå bostadsrättsägaren själv för.

Om du vill veta mer om indragning av fiber, kontakta förvaltaren via växeln så berättar han mer.

Parkering

Det finns ett parkeringshus på Saimagatan, där f��reningens medlemmar får hyra parkeringsplatser. Parkeringshuset erbjuder uteplatser samt garageplatser. Detta administreras av SvenskaBostäder, telefonnummer 0771-318 318. Kontakta dem för aktuella priser och köstatus. Det finns även 2 garage längst ner på Nystadsgatan som ägs av SvenskaBostäder. Adressen för dessa garage är Sibeliusgången.

Om området

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Nazan Mermer för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad