Lofotengatan 19 Uthyrningsdel !

Bilder

  • Såld!

Lofotengatan 19 Uthyrningsdel ! , - , Stockholm

Härlig bostad som genomgått renovering de senaste åren. Bostaden har ljust vardagsrum med balkong i söderläge, rymligt kök med matplats, 2 st helkaklade badrum samt 2 st sovrum.
Bostaden ligger 4 min från kommunikationer, butiker, skolor, förskolor och lekplatser. Välskött förening med EL inkl. i avgiften.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 028 kr Inkl värme, VA, kabel-tv och hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
97
Byggår:
1976

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna välplanerade och centralt belägna bostad i lugnt område med både naturen, kommunikationer och Kista galleria inom promenadavstånd. Här kommer en optimal planerad lägenhet om totalt 80 kvm med uthyrningsdel. Bostaden rymmer 2 st bra sovrum, 2st rymliga & helkaklade badrum, ljust kök med matplats för cirka sex personer samt ett luftigt vardagsrummet med utgång till balkongen. På ca: 5 min promenadavstånd har ni Husby Centrum med ICA, T-bana, bussar och butiker.

Lättmöblerad och välkomnande HALL med vitmålade väggar och klinkergolv. God plats för avhängning och dylikt. Härifrån finns dörr ingången till uthyrningsdelen.

Ljust & fräscht KÖK med laminatgolv, vimålade väggar och vita skåpsluckor. Gott om förvaring och svart mosaikkakel ovan arbetsbänk. Matplats för cirka sex personer vid fönster. Utrustat med kyl, frys, fläkt, spis, och diskmaskin.

Helkaklat BADRUM med badkar. WC, handfat med spegelskåp samt handukstork. Vädringsfönster.

Rymligt SOVRUM med laminatgolv och målade väggar samt fönster. Plats för större garderob.

Stort VARDAGSRUM med laminatgolv och målade väggar. Plats för större soffgrupp. Även utgång till den trälagda BALKONGEN med utsikt över området.

Uthyrningsdelens SOVRUM med laminatgolv och målade väggar samt fönster. Helkaklat BADRUM med WC, dusch och handfat med spegelskåp.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 028 kr Inkl värme, VA, kabel-tv och hushållsel

Andel i föreningen

0,1994%

Andel av årsavgiften

0,1994%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 juni 2010
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Om området

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad