230
MED3B04FADB4CFE427FA1FBA0EAC3ACA64E

Stämningsgården, Skellefteå

Granbackavägen 31B


PRIS1 050 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 956 kvm

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/Smålandsvillan i Stämningsgården strax utanför Skellefteå.
När du bygger nytt med Myresjöhus/Smålandsvillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea.

På tomten kan du till exempel bygga Villa Adelöv. 1-planshus där mitten står i centrum! Upp med bubblet på bardisken och hälsa gästerna välkomna! Villa Adelöv är som gjord för stora kalas, här sträcker sig husets öppna yta från huvudentrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna ut mot baksidan. Det är inte svårt att förstå varför Villa Adelöv är en av våra stora kundfavoriter.

Rekommenderade husmodeller från Myresjöhus är tex Smart 126
https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-126/ samt Smart 150 https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-150/

Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/Smålandsvillan.
Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt samt LTA-pumpstation ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/Smålandsvillans leveransdeklaration.

Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked finns för uppförande enplans- eller tvåplanshus samt garage. Detaljplan finns inte.

För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till Smålandsvillans säljare Johannes Laestadius 070-600 07 16, johannes.laestadius@smalandsvillan.se

Bilder

Fasad

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Karta

Skellefteå Stämningsgården

Granbackavägen 31B

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret