190
MED7E52CF7E7B6842EC87431C92EC17711E

Härlig familjevilla på trivsamt område!Siljesundsvägen 15 Bygdsiljum, Bygdsiljum

Kommande®

Bygdsiljum, Bygdsiljum

Siljesundsvägen 15


0

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

114 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 357 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

3 672 kr/månad

Härlig familjevilla på trivsamt område!

Nu finns möjligheten att förvärva ett väl omhändertaget hus som rymmer den stora familjen eller den som önskar gott om utrymme i sin bostad.
Rummen är väl tilltagna bostaden igenom och ett härligt ljusinsläpp sker via stora fönsterpartier även på suterrängplan.

Kliv in i den luftiga hallen som erbjuder dig mängder med plats för avhängning av ytterkläder. Via hallen når du sedan samtliga rum som bostaden erbjuder dig på detta våningsplan. Till höger hittar du ett väl tilltaget sovrum med ett trevligt ljusinsläpp från söderläge och där både säng, skrivbord och annat önskvärt möblemang ryms. Perfekt att nyttja som barnens tillhåll eller som gästrum och som lyxigt kontor. Innanför sovrummet ligger en mindre toalett utrustad med WC, handfat samt en tillhörande spegelskåp ovanför, perfekt för småförvaring. Längst in till höger finner du bostadens tvättstuga som uppdaterades 2014.
Utöver detta så finns ett större förråd samt ytterligare ett väl tilltaget rum som idag används som hobbyrum. Detta kan man med enkla medel göra om till ett trevligt ungdomsrum om ni är i behov av detta.

Upp för trappen finner ni bostadens trevliga och ljusa kök med med vita släta luckor och en mörkare bänkskiva. I och med ljusinsläpp från tre olika väderstreck skapas här ett fantastiskt utrymme att umgås med vänner och familj. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar med flexibilitet i hur du använder dig av de olika ytorna men här ryms utan vidare både en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel, samtidigt som du kan unna dig lyxen av ett stort matsalsbord där du kan hålla sociala middagar.
Både från köksdelen och vardagsrummet når du en trevlig balkong där du kan sitta och njuta av ditt kaffe i den härliga kvällssolen.

På detta våningsplan finner du också ett väl tilltaget badrum samt ytterligare två luftiga sovrum varav det ena blivit utrustat med ett stort garderobssystem med snygga skjutdörrar.
Invid de både sovrummen som ligger placerade mitt emot varandra så finns en utgång till bostadens lummiga baksida. Även här finner du en uteplats där du kan njuta av morgonens strålar och blicka ut över din trevliga tomt.

Bostadens utemiljö erbjuder dig gott om plats för leksaker till barnen så som studsmatta eller lekstuga för de som önskar.
Det här är ett boende som möter de flesta behov!

Bygdsiljum är känt för slalombacken, Westmans Café och Stora Bygdeträsket, men samhället är mer än en plats att besöka för en dag eller två.
På punkten kan du gå in för en pratstund, ett besök hos frisören eller för ett boklån. Mötesplats för föreningar och bemannad med vaktmästeri.
Sommartid håller campingen öppet fråm början på juni och resten av sommaren. Vackert belägen vid Edun, Stora Bygdeträskets strand.
Här finns också ICA, med trevlig och hjälpsam personal som även agerar ombud för Posten, Svenska Spel och Systembolaget.
Byagården, Siljegården, är tillgänglig för uthyrning. Privata fester, zumbaklasser eller barnteater!

Detta är en kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MED7E52CF7E7B6842EC87431C92EC17711E
MED5AB9A094F6B84A66A6FB4DCF304F65B5
MEDE9CD2806EBFF4CA7A78EA7D996054689
MEDD1BD95FD98EA46C8974807A0A780C78D
MEDADABB635F5E6469E82A248C7CD1EAE01

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

114 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 357 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

3 672 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Vi välkomnas in i en öppen trevlig hall med bra utrymme till vänster för ytterplagg och skor. Här är väggarna tapetserade och på golv ligger en grå filtmatta. Till höger sitter en luftvärmepump och en praktisk avlastningshylla. Fint ljusinsläpp genom ett stort fönster till vänster om dörren. Rakt fram från hallen når vi en trappen som leder oss till övreplan. Trappen är vitmålad med en praktisk filtmatta på stegen som minskar halkrisken.

KONTOR/ TRÄNINGSRUM

Rummet används idag som träningsrum men lämpar sig även bra som kontor eller sovrum. Tapetserade väggar och ett fint laminatgolv i mörkare ton. Ett fönster.

WC

Wc med våtrumsmatta på golv i naturnära kulör samt våtrumstapet i en ljus kulör på väggar. Inredningen består av wc, handfat och spegelskåp med förvaring.

MATKÄLLARE

Praktisk matkällare med hyllsystem, betonggolv och målade betongväggar.

FÖRRÅD/HOBBYRUM

Fastigheten har ett utrymme på entréplan som används som hobbyrum/förråd idag. Här ligger en golvmatta i grå ton och vitmålad träpanel på väggarna. Ett fönster.

KÖK

Ljust och trevligt kök som erbjuder vita släta luckor med fina beslag i krom. Mörk arbetsbänk med svart modernt stänkskydd ovan. Maskinell utrustning består av Spis, diskmaskin, kyl och frys. Praktiskt förvaring i under- och överskåp. Fint ljusflöde genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

SOVRUM MASTER BEDROOM

På övreplan ligger master bedroom som är generöst till ytan och här kan man möblera med fullstor säng och tillhörande möblemang. Stor praktiskt garderob längs en vägg med stilrena skjutdörrar. Ljusa tapetserade väggar med en fondvägg i mörkare behaglig kulör. Stilfullt ljust laminatgolv i naturnära ton. Ett stort fönster med trevligt ljusinsläpp.

BADRUM / WC

Väl tilltaget badrum men ljusa ytskikt. Här ligger en matta på golv samt med lätt mönstrad våtrumstapet på väggarna. Inredningen består av wc, dusch, stor kommod med handfat och praktiska över- och underskåp för bra förvaringsmöjligheter. Ett tonat fönster.

VARDAGSRUM

Öppen planlösning från kök till vardagsrum som skapar ett härligt ljusflöde och en trevlig atmosfär. Här ligger samma fina golv som övriga rum på övreplan. Väggarna är ljusa och med en mörkare fondvägg samt med fönster flera väderstreck. Från vardagsrum/kök når man till bostadens balkong.

SOVRUM 2

Används idag som hemmakontor. Även detta rum är väl tilltaget och med renoverade ytskikt. Ljusa väggar och samma fin golv som master bedroom. Även detta rum med stort fint fönster och trevligt ljusinsläpp.

Om området

Här bor med perfekt placering mellan Skellefteå och Umeå i ett snabbt växande samhälle. Här finns bland annat Västerbottens bästa kustnära slalombacke med hela 13 nedfarter för utförsåkning och vinterkul. Bygdsiljum erbjuder även en stor sjö för bad och fint fiske under sommar månaderna. Här finns Ica, postombud och mötesplatsen Punkten. Passa även på att besöka Westmans Café och bar, välkänt i hela Västerbotten för sin himmelska glass. Ett perfekt stopp för en fika i parken, lunch på verandan eller en middag hela året om.

Här finns även förskola och skola. I Bygdsiljumsskolan går det cirka 30 elever i årskurs F-6. Skolan är naturskönt belägen nära Gruvberget med utsikt över skidbacken och över Siljesundet.

ÖVRIGT

Bygdsiljum ligger ca 60 km från Skellefteå stadskärna.

Ekonomi

EL

10 364 kr

VA

5 003 kr

UPPVÄRMNING

21 524 kr

RENHÅLLNING

3 705 kr

FÖRSÄKRING

3 472 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

44 068 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

2 708 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

2022: El: kWh. Total kostnad: kr
2022: Fjärrvärme: kWh. Total kostnad: kr

2023: El: kWh. Total kostnad: kr
2023: Fjärrvärme: kWh. Total kostnad: kr

Renhållningen är baserad på fritidshus i prissimulering av kommunen.

Vattenförbrukningen är beräknad årsförbrukning för 1 person enligt prissimulering av kommunen.

Det är indraget fiber och Säkringsstorleken är 16A.

Länsförsäkringar standard pris villa försäkring ca 4627kr.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Sutterängsvilla

BYGGNADSÅR

1972

UPPVÄRMNING

Direkt El + luftvärmepumpar

VENTILATION

Självdrag + pax i våtrum

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-06-19

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

153 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

185 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas och 3-glas.

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Bygdsiljum 7:49

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd på baksidan av fastigheten samt en pergola.
Varmgarage för 1 bil.

ÖVRIGT

Renoveringar:
2014: Ytskikt inomhus
2014: Nya vitvaror i kök, nya bänkskiva, nytt stänkskydd och ytskikt.

2020: Nya panel på framsida av fastighet, ommålat och nya foder.
2021: Ny luftvärmepump installeras.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

361 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

301 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

361 250 kr

Tomt

AREAL

1357 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

UTEPLATS

Altan och balkong.

PARKERING

Garage

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
rapport Skekraft
Kommande

Karta

Skellefteå Bygdsiljum

Siljesundsvägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg