Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skellefteå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Skellefteå

Skellefteå är en kommun som hör till Västerbottens län och som anses vara Sveriges till ytan största kustkommun. Skellefteå är en stad som lever under utveckling och expansion. Som din lokala mäklare i Skellefteå strävar vi efter att vara det självklara valet både när det kommer till försäljning och köp av bostad.

I Skellefteå kan du njuta av ljuset, den friska luften och närheten till havet och under vinterhalvåret är det för många en självklarhet att samlas på Skellefte Kraft arena för att tillsammans heja fram kommunens hockeylag. Du når Skellefteå lätt med flyg, tåg eller bil. Till Stockholm tar du dig enkelt via flyg och flygplatsen ligger bara 2 mil utanför centrum. E4:an passerar genom kommunen. Våra erfarna mäklare i Skellefteå hjälper dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad.

Att bo i Skellefteå

Om du har tankar på att köpa eller sälja hus i Skellefteå är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. I Skellefteå finns det många trevliga orter att välja mellan och områden som visat sig vara extra populära om du önskar bo relativt centralt är till exempel Alhem, Morön, Norrböle, Sunnanå.

Önskar du bo en bit utanför stadskärnan är orter så som Kåge, Ursviken, Skelleftehamn och Bureå populära alternativ. Funderar du på att köpa bostadsrätt eller fritidshus i eller omkring Skellefteå så hjälper våra mäklare dig att hitta ditt nästa boende baserat på dina önskemål och krav. Vilken ort eller vilket område du än väljer har du alltid närhet till havet och friluftsliv. Här finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter och sportintresset är stort bland skellefteborna,

I Skellefteå finns sportlag som är kända över hela landet, som Skellefteå AIK, deras matcher går att följa till exempelvis på Skellefteå Kraft arena. Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. För dig som tycker om att vandra finns flera lättillgängliga friluftsområden i hela kommunen och det är aldrig långt till utmärkta fiskevatten. Skidspår finns på flera ställen i kommunen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Skellefteå

Som din mäklare i Skellefteå är vi lyhörda för vad du är ute efter vare sig det är närheten till stan eller om du helst vill bo avskilt och med bara skogen som närmaste granne. Skellefteå är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Det innebär att det finns många attraktiva bostäder till salu i Skellefteå, många av dom finns på promenadavstånd från centrum.

Vår ambition som fastighetsmäklare i Skellefteå är att hitta det bästa boendet för våra köpare. Vi på HusmanHagberg Skellefteå börjar där andra nöjer sig och vi hjälper gärna till oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din nuvarande bostad.

Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Skellefteå. Vi hjälper dig att hitta hem!

Omdömen från våra kunder

"Väldigt trevlig o proffsig mäklare. Vi är oerhört nöjda med allt!"
Helen S18 timmar
Verifierad kund
"Emelie är otroligt engagerad, lyhörd, håller vad hon lovar och så snabb på återkoppling. Är supernöjd och har känt mig trygg under hela processen så massor av guldstjärnor till Emelie och HusmanHagberg🤩"
Katrin A3 dagar
Verifierad kund
"Professionellt och positivt! Det har känts tryggt under hela processen. "
Per Anders A2 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt med Emelie. Känns seriös och trovärdig. Snabb på kontakt samt återkoppling "
Eira S3 veckor
Verifierad kund
"Välkomnande, kunniga och strukturerad."
Jenny Elisabet L4 veckor
Verifierad kund
"Snabb på att svara på frågor och hjälpsam med att kontakta bostadsrättsföreningen"
Hans Jörgen S4 veckor
Verifierad kund
"Linn kändes mycket kompetent och gav en känsla av trygghet under säljprocessens gång. En lättsam stämning samtidigt som all information som behövdes förmedlades på ett förståeligt sätt. Bra samarbetspartners när det gäller styling och fotografering. Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt till alla som ska sälja sin bostad!"
Max A4 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande av alla där. Stort tummen upp 👍 10/5 stjärnor "
Jens H5 veckor
Verifierad kund
"Vi är så nöjda med allting, från uppstart till försäljning. Emelie var otroligt lyhörd på alla våra önskemål. Vi kände oss trygga genom hela processen. Kommer vi sälja någon mer gång i framtiden, kommer Emelie vara vårt enda alternativ! "
Sara M6 veckor
Verifierad kund
"Positivt och kunnigt har Matilda bemött mig. Inlyssnande och flexibel."
Gudrun Claire Elisabeth L6 veckor
Verifierad kund
"En trevlig och engagerad mäklare, som har gjort allt för att hjälpa oss på bästa sätt. Vi är väldigt nöjda!"
Gunnel L8 veckor
Verifierad kund
"Har bara gott att säga om Linn och HusmanHagberg! Linn är en väldigt trevlig och jordnära person, hon gjorde husköpet till en fröjd. "
Malin Ö8 veckor
Verifierad kund
"Extremt trevligt bemötande och linn var en jätte trevlig och bra mäklare! Så glad att hon hjälpte oss😁"
Markus B8 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och professionellt "
Mattias M8 veckor
Verifierad kund
"Professionella, vänliga, hjälpsamma, förtroendeingivande "
Emelie R8 veckor
Verifierad kund
"Vi är mkt nöjda med Emelie och HusmanHagberg. Professionella, personliga och alltid tillgängliga för frågor som dykt upp längs processen. På en tuff säljmarknad lyckades vi nå ett pris som kändes bra. Då vi även köpte vårt nya boende via HusmanHagberg och Matilda kan vi varmt rekommendera dem i både en köp- och säljprocess. De har överträffat våra förväntningar : ) Tack för mkt gott samarbete! "
Anette S9 veckor
Verifierad kund
"Dem har gjort (framför allt Emelie)ett kanonjobb med våran försäljning. Aldrig gett upp utan tuffat vidare. Jag skulle verkligen rekommendera dem🌟"
Lillemor E9 veckor
Verifierad kund
"Redan vid första mötet med Mäklaren Emelie E. gav hon ett väldigt gott intryck.. Bra ochch professionell. Jag har anlitat mäklare vid andra försäljningar men ingen kommer upp till hennes klass. Jag är mycket nöjd. Jag kommer att rekommendera henne "
Anne-Kristin O9 veckor
Verifierad kund
"Allt var väldigt bra uppstyrt. Bra kommunikation och snyggt genomfört! "
Runar Thor L9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

  • Nygatan 61, 931 30 Skellefteå
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Lunchstängt 12:00-13:00
  • Är kontoret obemannat, vänligen kontakta oss på telefon: 0910-400 990
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälj med oss så bjuder vi på städning!

Tillsammans med Häxans Hemservice erbjuder vi på HusmanHagberg gratis hemstäd inför första visningen (värde upp till 2 000 kr).

Vår stylist höjer värdet på din bostad

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg