Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skellefteå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Skellefteå

Skellefteå är en kommun som hör till Västerbottens län och som anses vara Sveriges till ytan största kustkommun. Skellefteå är en stad som lever under utveckling och expansion. Som din lokala mäklare i Skellefteå strävar vi efter att vara det självklara valet både när det kommer till försäljning och köp av bostad.

I Skellefteå kan du njuta av ljuset, den friska luften och närheten till havet och under vinterhalvåret är det för många en självklarhet att samlas på Skellefte Kraft arena för att tillsammans heja fram kommunens hockeylag. Du når Skellefteå lätt med flyg, tåg eller bil. Till Stockholm tar du dig enkelt via flyg och flygplatsen ligger bara 2 mil utanför centrum. E4:an passerar genom kommunen. Våra erfarna mäklare i Skellefteå hjälper dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad.

Att bo i Skellefteå

Om du har tankar på att köpa eller sälja hus i Skellefteå är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. I Skellefteå finns det många trevliga orter att välja mellan och områden som visat sig vara extra populära om du önskar bo relativt centralt är till exempel Alhem, Morön, Norrböle, Sunnanå.

Önskar du bo en bit utanför stadskärnan är orter så som Kåge, Ursviken, Skelleftehamn och Bureå populära alternativ. Funderar du på att köpa bostadsrätt eller fritidshus i eller omkring Skellefteå så hjälper våra mäklare dig att hitta ditt nästa boende baserat på dina önskemål och krav. Vilken ort eller vilket område du än väljer har du alltid närhet till havet och friluftsliv. Här finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter och sportintresset är stort bland skellefteborna,

I Skellefteå finns sportlag som är kända över hela landet, som Skellefteå AIK, deras matcher går att följa till exempelvis på Skellefteå Kraft arena. Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. För dig som tycker om att vandra finns flera lättillgängliga friluftsområden i hela kommunen och det är aldrig långt till utmärkta fiskevatten. Skidspår finns på flera ställen i kommunen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Skellefteå

Som din mäklare i Skellefteå är vi lyhörda för vad du är ute efter vare sig det är närheten till stan eller om du helst vill bo avskilt och med bara skogen som närmaste granne. Skellefteå är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Det innebär att det finns många attraktiva bostäder till salu i Skellefteå, många av dom finns på promenadavstånd från centrum.

Vår ambition som fastighetsmäklare i Skellefteå är att hitta det bästa boendet för våra köpare. Vi på HusmanHagberg Skellefteå börjar där andra nöjer sig och vi hjälper gärna till oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din nuvarande bostad.

Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Skellefteå. Vi hjälper dig att hitta hem!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/7, 15:00

  • Nygatan 61, 931 30 Skellefteå
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Lunchstängt 12:00-13:00
  • Är kontoret obemannat, vänligen kontakta oss på telefon: 0910-400 990
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vår stylist höjer värdet på din bostad

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Edergard Fastighetsförmedling AB, Skellefteå
Org.nr. 559256-6136