190

Innervik, Skellefteå

Innervik 85Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

142 kvm

BIAREA

120 kvm

TOMTAREA

8 850 kvm

BYGGÅR

1949

DRIFTSKOSTNAD

655 kr/månad

Unik bostad i natursköna Innervik!

Letar ni efter något extra ordinärt?
En bostad som särskiljer sig från mängden?
-Då är Innervik 85 något för er!

På en höjd i mysiga Innervik, endast 10 minuter från centrum, finner ni denna tidstypiska villa med anor från mitten av 1800-talet.
På en tomt på hela 8850 kvm finner ni allt vad ni kan tänkas drömma om- och mer därtill!

Bostaden erbjuder er en levnadsyta på 142 kvm fördelat på hela 7 rum samt 120 kvm i biyta. Här råder med andra ord ingen platsbrist.
Utöver detta så hittar ni också ett stall som precis genomgått en större renovering, ett härbre, en sommarboning samt förrådsutrymmen. Här finns något för alla.

Denna enormt charmiga villa har under åren genomgått en del uppdateringar så som att man installerat en luftvärmepump samt att sovrummen nere fått nya ytskikt.
Många av renoveringarna har gjorts med varsam hand för att inte förstöra den tidstypiska stilen som gör denna bostad till något unikt. Flertalet kakelugnar står utplacerade i bostadens rum och även de vackra, breda orginalträgolven finns bevarade.
Köket är otroligt rymligt och här finns den gamla vackra järnspisen kvar. I och med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck skapas här en ljus och luftig atmosfär där familjen kan samlas och umgås utan att behöva trängas. Rummet kan med enkelhet möbleras med ett stort matsalsbord där alla nära och kära får plats medan middagen tillreds.

På bottenvåningen finner ni utöver köket ett stort allrum med stora fönsterpartier och en vacker kakelugn som bidrar med både värme och mysfaktor. Här kan man utan vidare rymma en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel samtidigt som man också kan möblera med ett större matsalsbord för sociala tillställningar när bekanta är på besök. Tänk att få sitta och avnjuta en god måltid med goda vänner med en sprakande brasa i bakgrunden!
Vidare finner ni tre rymliga sovrum som precis fått nya ytskikt på väggarna och där man har ynnesten av att ha kakelugnar i samtliga rum och som skapar en oemotståndlig charm och en känsla av hemtrevnad.
På bottenvåningen ligger också bostadens badrum som ut utrustad med WC, handfat och dusch.

Ovanvåningen ger er möjlighet att själva skapa era drömmars rum. Här finns åtskilliga utrymmen som går att inreda hur ni än själva önskar.
Trappan leder er upp i en tidstypisk mysig hall som sedan leder in till flertalet rum och förrådsutrymmen. På golvet ligger även här ett gammalt vackert trägolv och timringen är bitvis öppen utefter väggarna i vissa av utrymmena på ovanvåningen.
I sovrummen är väggarna beklädda med tapeter och här finner ni dessutom dessa höga, vackra golvlister som kommit att förknippas med hus från denna tidsperiod. I ett av rummen på ovanvåningen finns ytterligare en dekorativ järnspis och en inbyggd vedkista, med största sannolikhet har detta används som ett kök för bostadens tidigare tjänstefolk.

Gården lämnar heller ingen besviken. På ett högt läge ligger tillhörande 8850 kvm mark som kan nyttjas precis som man själv vill.
Utplacerade på gården ligger alla de tillhörande uthusen som erbjuder er möjlighet att hålla er med djur eller att använda marken till att anlägga vackra odlingar eller plantera er egna grödor.
Här sätter verkligen bara fantasin gränser!

Detta är en kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MEDB3A8A42BDB20484CA14F050815846155
MEDFC1A8C20287F44579EB7FA68B91636E6
MEDFF91BDCC184247F38D31721558F35F66
MED5D30E7C7AC154FACACE524696E099DC8
MED7D75AA9785344D349C9B84AEE8AC81A0

Karta

Skellefteå Innervik

Innervik 85

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret