190
MED9F532DDCA4724100BBFA2B1AC0D7B8EA

1 ½ plans villa med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till älven!Disponentvägen 40 Bureå, Bureå

Kommande®

Bureå, Bureå

Disponentvägen 40Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

184 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

1 103 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 527 kr/månad

1 ½ plans villa med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till älven!

Redan när man har parkerat bilen på uppfarten möts man av en plattsättning och plantering som skapar en inbjudande entré innan man når husets ingång. Intill entrén ligger även en av husets två inglasningar. Väl inne i hallen möts du av en genomgående ljus och smakfull interiör.

I en öppen planlösning på entréplan finner man ett rymligt vitt och renoverat kök, matsalsdel samt vardagsrum. Hela entréplan har ett ljust enhetligt golv vilket skapar ett lugnt och harmoniskt intryck. Mellan vardagsrummet och matsalen finns en öppenspis med en insatsdel och tillsammans med den inbyggda förvaring för ved och vinhylla blir det något vackert att vila ögonen på. Köket har gott om arbetsyta, bra förvaring med både stängda skåp, vitrindel samt öppna hyllor. Från vardagsrummet når man den större inglasningen som går över till en stor altan byggt i vinkel. Spabadet är nedsänkt i altanen och tillsammans med insynsskydd skapar det ett härlig avkopplade uterum med utsikt över älven. Utöver ovan nämnda utrymmen finns här även ett sovrum samt ett renoverat badrum och separat tvättstuga.

På övreplan kommer man upp till ett klassiskt allrum och från det når man dels balkongen över husets entré samt tre stycken sovrum varav ett har en walk-in closet. Förutom det finns det ett renoverat badrum med en praktisk grå matta på golvet och vitt/grått kakel på väggarna. I dagsläget finns det fyra stycken sovrum i huset men med enkla medel går dessa att dela av och då har man möjlighet att få upp till fem stycken sovrum.

Den här bostaden har en fantastisk utemiljö och ger en möjlighet att välja och vraka bland husets många uteplatser, en grillplats, ett friliggande trädäck med vindskydd nere vid älven som inramas av planteringar eller det stora trädäcket för att nämna några.

Väl hemma på gården kan man köra in bilen i dubbelgarage utan att kliva ut eftersom det finns motordrivna portar och från garaget kommer du direkt in i huset. Garaget har köksinredning för bra förvaring och ett förråd i bakre delen. Som om inte det räcker med förvaring finns det även ett attefallshus med garageport på tomten.

Detta är en kommande försäljning, har du frågor eller funderingar vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Bilder

MED9F532DDCA4724100BBFA2B1AC0D7B8EA
MEDC9714DC314DA4B10A77DBEDF5962E73B
MEDC8CA1ECE5EBD4000B1278B99EBDF9906
MED63E813DF2B934312B08CA485313B0713
MED0A1EAAE59BBA41CDA0480420749183B0

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

184 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

1 103 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 527 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Varmt välkomna in i den hemtrevliga och ljusa hallen. Här ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är klädda i ljus färg. Här finns möjlighet för avhägning i form av sko-och hatthylla.

KÖK

Till vänster om hallen är bostadens kök med vita spegelskåp, bänkskiva i trä och med vitt kakel ovan bänk. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, ugn och mikro. Kyl och frys två pelare. Här finns även en härlig kök-ö för de familjära sammankomsterna. Två dubbelfönster för trivsamt ljusinsläpp samt utrymme för kökssoffa.

TVÄTTSTUGA

Förbi köket finns tvättstugan med våtrumsmatta i grå kulör på golvet och ljusa väggar. Rummet erbjuder generös arbetsyta på bänkar samt fin förvaring i form av garderober och linneskåp. Tvättmaskin och torktumlare samt halvglasad altandörr.
Med ett trappsteg når vi bostadens magiska baksida med såväl altan med soffgrupp, utomhusbad, inglasad altan med möblemang och inte minst en sagolik trädgård med generös yta och utsikt över Bureåälven.

VARDAGSRUM

Väggarna är klädda i tapetserad fondvägg, en spegelvägg i mörk kulör samt vitt målade väggar. Här finns utrymme för större matgrupp för de sociala sammankomsterna intill den öppna spisen och vitrinskåp. I rummets andra del finns möjlighet för större soffa med tillhörande soffbord, TV med tillhörande tv-möbel. Rummet erbjuder ett magiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

BADRUM 1

Här ligger en mörk våtrumsmatta på golvet och väggarna är klädda i ljus våtrumsmatta. WC, bubbelbadkar, handfat med kommod och spegelskåp. Badrummet erbjuder en generös förvaring i kommodens skåp samt övrig förvaringsmöbel. Ett dubbelfönster i frostat glas

SOVRUM 1

Ljust tapetserade väggar och dubbelfönster för smakfullt ljusinsläpp. Rummet erbjuder möjlighet för större säng med tillhörande sängbord och förvaringsmöbel. Sovrummet används som kontor idag med skrivbordsdel.

FÖRRÅD

Innanför garaget finns ett rymligt förråd med fina förvaringsmöjligheter i form av hyllsystem samt garderober. Ett fönster.

ALLRUM/VARDAGSRUM 2

En trappa upp finns bostadens andra vardagsrum/allrum. Här finns möjlighet att möblera med soffa, vardagsrumsbord och TV med tillhörande tv-möbel. Två fönster samt en halvglasad balkongdörr till bostadens balkong.

SOVRUM 2

Utrymme för säng och sängbord

SOVRUM 3

Utrymme för säng och sängbord

SOVRUM 4

Utrymme för säng med tillhörande sängbord och möblemang efter egen smak och tycke

BADRUM 2

En mörk våtrumsmatta på golvet, vitt kakel på väggarna samt stenvägg i duschen samt vägg vid kommod. Vägghängd WC, handfat med kommod samt två förvaringslådor, spegel, dusch med glasvägg.

KLÄDKAMMARE

Här är den mysiga walkin-closet med ljus heltäckningsmatta på golvet och ljusa väggar med kombinerat snedtak. Här erbjuds gott om utrymme för förvaring i form av klädställningar samt hyllsystem för optimal förvaring.

SOVRUM 4

En fin och rymlig yta erbjuder möjlighet för möblemang efter önskemål. Här finns utrymme för större säng med tillhörande sängbord, bebissäng, TV med tillhörande tv-möbel/byrå. Två fönster samt två garderober.

Om området

Bureå är en trivsam ort med ca 2500 invånare. Här hittar man både villakvarter och idylliska hästgårdar. Här kan man uppleva vacker natur, Bureälven, havsbad och ortens båthamn. På torget i Bureå, som byggdes 2015, finner man Friskvårdskompaniet, Coop, restaurang/pizzeria, café, butiker, post, apotek, bensinmack och Bureå busstation. Vårdcentral och tandläkare finns i närheten av centrum. Orten har ett flertal förskolor samt skola åk f-9. I Bureå finns många fina vandringsleder, Bureberget erbjuder markerade vandringsstigar och rastplatser med eldstäder. Efter Linnéstigen passerar man fiskesjöar och skyddade grillplatser. Även Bureälven erbjuder fina fiske och naturupplevelser. Bureå Badhus, havsbadet Danielsson och Tallbacka idrottsplats/ishockeyrink är andra populära besöksmål. Till Skellefteås flygplats är det ca 6 km.

Ekonomi

VA

3 854 kr

UPPVÄRMNING

34 742 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SOTNING

900 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 319 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

2022: El: 24 476 kWh. Total kostnad: 23 704 kr
2021: El: 28 362 kWh. Total kostnad: 38 916 kr
2020: El: 22 558 kWh. Total kostnad: 41 605 kr

Vattenförbrukningen är baserad på schablon, 2 vuxna (50/kub vatten/år)

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl.

Elnät säkring 20 A

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1979

UPPVÄRMNING

Direkt El, luft/luftvärmepump och braskamin

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft), badrumsfläktar i badrum

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-06-14

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

144 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Stående träpanel

FÖNSTER

Kopplade 2+1 fönster

TAK

Sadeltak och betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Bureå 4:236

ÖVRIGT

2007/2008: Kök och badrum på entréplan samt tvättstuga renoverades
2007/2008: Ny plastmatta lades på golv i tvättstuga och gronentrén
2008: Samtliga innertak samt trappa målades
2016: Badrum på övre plan
2017: Fristående förråd/garage byggdes
Ca 2017: Ny luft/luftvärmepump installerades
2018: Inglasning samt trall/trädäck byggdes
2018: Papptak på ekonomidel byttes

Fiber finns indraget enligt Skellefteå Kraft
Inspektionslucka till nockvind finns på gavelplats
Inspektionsluckor finns ej till sidovindar

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 506 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 154 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 853 000 kr

Tomt

AREAL

1103 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Attefallshus finns på tomten

UTEPLATS

Fantastisk utemiljö med insynsskyddat läge och med rofylld utsikt över älven. Här finns något för såväl stora som små och endast fantasin sätter gränser!

PARKERING

Vidbyggt dubbelgarage samt plats för bil på uppfart

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Avtalsservitut Ledning Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 24-F1978-915.3
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 24-IM2-78/12866.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 24-F1978-915.1
Last: Officialservitut Väg, 24-F1978-915.2

Viktiga dokument & länkar

Karta

Skellefteå Bureå

Disponentvägen 40

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg