190

Kåge, Kåge

Bjässviken 110Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

149 kvm

BIAREA

2 kvm

TOMTAREA

1 890 kvm

BYGGÅR

2011

DRIFTSKOSTNAD

2 271 kr/månad

Karismatiskt bostad med ett natur- och havsnära läge!

Söker du ett boende nära stan men vill samtidigt ha enskildhet och nära till natur och hav? Genom vacker tallskog färdas du sista biten till den här fastigheten och i takt med att du kommer närmare bostaden sjunker pulsen och en harmoni infinner sig. I Bjässviken har du nu möjlighet att förvärva detta boende beläget vid havet och inramat av svensk skog när den är som vackrast. En bred grusad infart går över till en trädgårdsgång som leder dig ner till bostaden, gången är upplyst av låg trädgårdsbelysning.

Huset bjuder på många detaljer och är ett otroligt hantverk i sig, vinklar och vrår gör att huset känns levande och smakfulla material har använts. Genomgående möts du av ett härligt ljus och en rymd utöver det vanliga tack vare stora fönsterpartier i flera olika väderstreck. Här vill man vistas!

Utsidan liksom insidan bjuder på många olika rum, tomten är väl utnyttjad och här finner man många olika platser som man kan umgås på. Har man gäster kan man erbjuda sovplatser i gäststugan som tack vare ett loft inrymmer fyra personer. Här hittar man även en bastu och badrum med dusch.

En stor altan binder ihop de olika utrymmena och även här har man skapat olika rum, inbyggda blomlådor skapar en naturlig avskärmning och olika nivåer av trall bidrar till indelningen. Pergola med spabad, grillplats i en mjuk formad grusplan, utekök, ett stort utrerum med inglasade väggar och kamin som höjer stämningen och ger värme på vintern och kyliga höstkvällar. Här kan man avnjuta en middag vid det stora matbordet där det med enkelhet får plats 8 personer eller varför inte slå sig ner i soffan och njuta av utsikten, sällskapet, tystnaden eller favoritprogrammet.

Väl inne i huvudbyggnaden kan man njuta av en detaljrikedom. Redan i hallen bjuder bostaden på ett härligt ljus och rymd, som även karaktäriserar hela bostaden. Köket har vi direkt till höger som öppnar upp sig i en stor matsalsdel med stora glaspartier som ger dig mer än 180 graders utsikt mot havet. Vidare tar du dig allrummet som erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Rummet har en smakfull vit braskamin, vinkyl som är inbyggd i träpanelen som smyckar ena väggen och takhöjden går upp till nocken i delar av rummet. På nedreplan finns även ett badrum och master bedroom med inbyggda garderober. En trapp upp finns ytterligare ett sovrum, toalett och en stor yta för att umgås på samt utrymme för ett hemmakontor men som även kan inredas som ytterligare ett sovrum. Vill man vila ögonen på annat än vattnet kan man vända blickarna uppåt och njuta av taket som i sig är ett konstverk.

På tomten finns det även ett kallföråd för förvaring av ved och möbler samt ett stort garage som inrymmer dels ett varmgarage, varmförråd, samt ytterligare ett stort utrymme för hobbyverksamhet.

Det här är ett boende för dig som söker något extra, vackert beläget i Bjässviken endast ett stenkast från havet. Till fastigheten hör även en båtplats i en gemensam förening.


Anmäl ditt intresse för att ta del av ytterligare information och tidsplan av det här unika boendet.

-Ser fram emot att höra från er!

Bilder

MED8E836B89F192420398425F7965720B18
MEDA713D7688CDB4EA6AA2183DDD5887C6C
MED7102539A49A8475DA54770587A32E363
MED8B3527A8287847AFB044BA68418AD0A6
MEDB3404F4733214D969C688DCC63FA3A64

Karta

Skellefteå Kåge

Bjässviken 110

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret