190

Bergsbyn, Skellefteå

Tröskargatan 38Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

144 kvm

BIAREA

36 kvm

TOMTAREA

1 004 kvm

BYGGÅR

1978

DRIFTSKOSTNAD

4 781 kr/månad

Trevlig 1-plansvilla i ett lugnt och barnvänligt område!

Varmt välkommen till denna enplansvilla disponerad på 144 kvm boyta och 36 kvm biyta som i dagsläget har fyra stycken sovrum med möjlighet till fler om så önskas!
Till huset hör även ett vidbyggt garage och ekonomidel. Utöver det finns det en altan och en inglasning i söderläge. Allt detta inramas av en tomt som är gjord för lek och bus på härliga grönytor, och vill man vila ögonen på något vackert kan man njuta av blomningen på det stora äppel-, och körsbärsträdet under våren. På södra sidan omgärdas tomten av en gärdsgård.

Bostaden erbjuder lyxen att man kan välja mellan två olika entréer, antingen använder man bostadens groventré eller så tar man huvudentrén. Liksom många husägare är det groventrén som ofta används. Här har man turen att det finns gott om plats för att hänga av sig och i direkt anslutning har man husets separata tvättstuga. Härifrån har man möjligheten att välja om man vill fortsätta rakt in till husets hjärta, köket, inglasningen, vardagsrummet eller till det vidbyggda garaget.

Huset har ett stort och välplanerad kök med plats för en matgrupp om 8 personer framför stora fönster partier i norr. Härifrån kan man även njuta av den installerade täljstenskaminen som ger dig värme under lång tid och höjer mysfaktorn. Använder man huvudentrén är det hit man kommer in. 1988 byggdes huset om och ut vilket bidrog till att huset fick fler sovrum. Samtliga sovrum finner man i anslutning till varandra. Idag är det fyra stycken men önskar man kan man med enkelhet sätta upp en vägg och på så sätt skapa ytterligare ett sovrum. Det nyligen renoverade badrummet med golvvärme finner man i den här änden av huset.

Vardagsrummet vetter mot söder och stora fönster släpper in mängder med ljus, här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt ett stort matsalsbord. Som inte det var nog har även bostaden en inglasning, en härlig plats att vara på stora delar av året, här sitter man skyddad från vind och blåst och önskar man njuta av solen strålar kliver man med enkelhet ut på den stora altanen som sträcker sig längst hela huskroppen. Altanen når man även från master bedroom och här kan man njuta av solens strålar ändå in på kvällskvisten. Det här huset erbjuder alltså stora sociala ytor som man kan umgås på samt flera sovrum.

Knappt 10 minuters bilfärd från centrum finner ni Bergsbyn som har blivit ett eftertraktat och populärt område främst för barnfamiljer. Här har du det mesta som uppskattas i vardagen och dessutom färdigställdes precis den nya förskolan som är belägen inte långt från detta boende. Området präglas av natur, närhet till vatten och med härliga promenadstråk. För den som är intresserad av längdskidåkning är det väldigt nära till elljusspåret, det är bara att snöra på sig längdskidpjäxorna och gå en kort bit så är man i spåret.

Säljarna söker efter ett radhus i Bergsbyn!

Detta är en kommande försäljning!
Missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

MED8FA5FF2AFC0C45628322C79885662668
MED02377EE7291145C4AD09B9E2892C2A9F
MEDCA8786F910654318A168958A7A4EE05E
MEDDAA3D16B0F4049188A9A19F46CB380D3
MEDE1939A35F8BC487CB5795088558E866D

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Bergsbyn

Tröskargatan 38

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret