190
MED8B81FD7E9CFC42D7B04BF5DB5C169729

Härlig familjebostad i omtyckta Bureå!Geografigränd 7 Bureå, Bureå

Kommande®

Bureå, Bureå

Geografigränd 7Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

149 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

929 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 658 kr/månad

Härlig familjebostad i omtyckta Bureå!

Varmt välkomna till Geografigränd 7 och denna smakfullt renoverade och rymliga villa!

Här har ni ett fantastiskt boende med fina exteriöra ytor och genomgående trivsamma och väl tilltagna rum.
Bostaden är optimalt planerad och håller genomgående god standard och erbjuder er massvis med ytor för socialt umgänge och flertalet platser för barnen att ha sina olika tillhåll.

Planlösningen är inbjudande med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor på entréplan. Här har man under åren renoverat bland annat kök samt att man under 2023 inrett vinden så man idag får ytterligare ett väl tilltaget sovrum samt ett extra allrum på ovanvåningen. Köket är trivsamt och ljust med bra arbetsytor och förvaring samt nyare kyl, frys och diskmaskin. Bostaden har dessutom en härligt inglasad altan i nord/väst läge och en härlig relax-avdelning med både bastu, dusch och ett stort spabad.

Denna bostad erbjuder er en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till höger ligger bostadens härliga och väl tilltagna kök med plats för ett stort matbord invid fönsterparti. Innanför köket så finner ni tvättstugan med gott om plats för klädvård samt förvaring. Längre in finns utgången till bostadens garage samt ännu ett utrymme som idag används som förråd och gym. Från tvättstugan når ni den ovan nämna relaxavdelningen.

Rakt fram från hallen sett så ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för både större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-bänk samtidigt som det går att möblera med ytterligare ett matsalsbord för lite mer formella middagar när gäster är på besök. Från vardagsrummet når man också den stora härliga inglasade altanen där måltiderna kan intas under sommarmånaderna.
Till vänster finner ni ett mindre WC samt trappen upp till ovanvåningen. Ni hittar också ett rymligt badrum utrustat med badkar och 2 sovrum inredda med flertalet garderober och stora härliga fönsterpartier.

På övre plan finner ni två rymliga sovrum, perfekt för familjens barn. Här ligger det nya snygga golv och väggarna är tapetserade i sobra och smakfulla färger. Mellan sovrummen ligger ett allrum där barnen själva kan få husera fritt eller som en mysig samlingsplats för hela familjen då man med enkelhet kan möblera utrymmet med en stor härlig soffa samt en tv-möbel.

Detta hem skulle lämpa sig perfekt som boende för antingen den större barnfamiljen eller för dom som gärna vill ha gott om svängrum och kanske önskar egna kontor samt utrymme för långväga gäster.
Här finns något för alla!

Detta är en kommande försäljning.
Anmäl gärna ditt intresse för att ta del av ytterligare information om denna härliga villa!
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MED8B81FD7E9CFC42D7B04BF5DB5C169729
MEDEB67E0606352461B8F873DAE729AC5FE
MED0DB49C2AB4544953B34C51706EF7B588
MEDF13B28E4233B4A11A865A758E7EBE94F
MEDEB58DCFF62924E55B31AFE4387F0D1D8

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

149 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

929 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 658 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

säljarens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Om köpare anser att arean är av betydelse för köp, bör köpare vidta uppmätning före köp.

HALL

Vi välkomnas in i en trevlig hall med tapetserade väggar i smakfull ton samt ljust klinker på golv. Direkt till vänster finns avhängningsmöjligheter och en mindre wc.

WC

Våtrumsmatta i grå nyans, våtrumstapet samt svart kakel ovan handfat. Inredning består av wc, handfat och spegelskåp med förvaring.

KÖK

Till höger finner vi bostadens luftiga och inbjudande kök som erbjuder ljusa luckor med delvis en vitrindel och med stilrena kromade beslag. Tilltagen arbetsbänk i mörk laminat, kakel ovan köksbänk. Maskinpark bestående av spis med varmluftsugn, fläkt, nyare kyl och frys med ismaskinsfunktion, diskmaskin. Plats för matgrupp intill stort fönsterparti. Tapetserade väggar och fint parkettgolv.

TVÄTTSTUGA

Intill köket ligger tvättstugan och här finner vi en modern våtrumsmatta i grå kulör samt tapetserade väggar och mosaikkakel ovan arbetsbänk. Tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i över- och underskåp som även är utrustat med en ho. Här är även en vägg klädd med hyllor, perfekt som extra förvaringsutrymme och används idag även som extra skafferi.

RELAXAVDELNING, GYM

Relaxavdelning med möjlighet att inreda med loungegrupp, ljus våtrumsmatta på golv och ljus våtrumstapet på väggar. Relaxavdelningen erbjuder även en mindre wc, dusch med vikbara duschväggar, spabadkar för 4 personer samt en rymlig härlig bastu med belysning samt försedd med en tonad glasdörr. Intill relaxavdelningen och innanför garaget har vi idag ett tilltaget förråd samt ett utrymme som är inrett till gym. Gott om plats för att båda inreda med träningsredskap och behålla golvyta. Väggarna är ljusa samt fönster i ett väderstreck som ger ett bra ljusinsläpp.

VARDAGSRUM

Här ligger ett fint klickgolv och väggarna är tapetserade och går i en trevlig ljus ton. Rummet inreds fördelaktigt med soffgrupp med tillhörande möbler samt matgrupp. Här har vi stora fönsterpartier som ger rummet ett ultimat ljusinsläpp samt altandörr som når till den härliga inglasade altanen. Altanen är försedd med en grå filtmatta , fönster som är öppningsbara och utrustade med jalusier samt skjutdörrar i två väderstreck. Här kan man med fördel inreda både med matgrupp och loungegrupp.

BADRUM

Badrum med wc, badkar, tvättställ och spegelskåp. Våtrumsmatta på golv och våtrumstapet. Ett fönster.

MASTER BEDROOM

Master bedroom är generöst till ytan och utrustad med en garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Mörkt tapetserade väggar och matta på golv. Ett fönster.

SOVRUM 1

Lite mindre i storlek men passar utmärkt som ett barn rum. Här ligger ett laminatgolv och rummet har tapetserade väggar. Lämpar sig att möblera med säng och tillhörande sängmöbler samt skrivbord om så önskas. Inbyggd praktisk garderob och ett fönster.

ALLRUM

På övreplan har vi ett nytt modern klickgolv i grå kulör och målade väggar i en matchande grå nyans. Taket är vitmålat. Här kan man med fördel inreda som ett extra allrum/tv-rum. Rummet har en inbyggd garderob med skjutdörrar för en praktisk extra förvaring.

SOVRUM 4 OCH 5

På varsin sida av allrummet finner vi sovrum 4 och 5, charmiga sovrum med snedtak och samma fina golv som i allrummet. Här går väggarna i en behaglig grön kulör och rummet kan med fördel inredas med säng, tillhörande sängmöbler, skrivbord och annan förvaringsmöbel om så önskas.

Om området

Bureå är en trivsam ort med ca 2500 invånare. Här hittar man både villakvarter och idylliska hästgårdar. Här kan man uppleva vacker natur, Bureälven, havsbad och ortens båthamn. På torget i Bureå, som byggdes 2015, finner man Friskvårdskompaniet, Coop, restaurang/pizzeria, café, butiker, post, apotek, bensinmack och Bureå busstation. Vårdcentral och tandläkare finns i närheten av centrum. Orten har ett flertal förskolor samt skola åk f-9. I Bureå finns många fina vandringsleder, Bureberget erbjuder markerade vandringsstigar och rastplatser med eldstäder. Efter Linnéstigen passerar man fiskesjöar och skyddade grillplatser. Även Bureälven erbjuder fina fiske och naturupplevelser. Bureå Badhus, havsbadet Danielsson och Tallbacka idrottsplats/ishockeyrink är andra populära besöksmål. Till Skellefteås flygplats är det ca 6 km.

Ekonomi

VA

5 921 kr

UPPVÄRMNING

35 150 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

43 894 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

6 990 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader och kan komma att variera beroende på förbrukning.

2022 sept-dec : El: 6300 kWh. Total kostnad: 17 008 kr
2023 jan-aug: El: 9584 kWh. Total kostnad: 18 142kr

Vattenförbrukningen är baserad på 2 vuxna och 2 barn.

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl

Elnät säkring 20A
Fiber är indraget

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1980

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

FTX

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-05-19

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

59 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

83 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Bureå 1:121

ÖVRIGT

Fiber dras in i december.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

932 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

762 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 295 000 kr

Tomt

AREAL

929 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt med altan

PARKERING

Varmgarage

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1981-02-03)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
Kommande

Karta

Skellefteå Bureå

Geografigränd 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg