190

Stackrönnan, Skellefteå

Södra Bergsbyn 126Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

129 kvm

BIAREA

61 kvm

TOMTAREA

2 536 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 697 kr/månad

Rymlig villa med fantastisk tomt!

Längtar du efter ett boende som erbjuder dig både stora, härliga ytor samtidigt som du önskar bo i ett naturhärligt område en bit bort från stan?
-Då kan detta vara boendet för dig!

Varmt välkommen till Södra Bergsbyn 126 ett hus som erbjuder en trevlig planlösning och en fantastisk tomt i ett naturskönt område.

Du välkomnas in till en karaktärsfull hall som sedan öppnar upp i stora sociala ytor, rakt fram finner du vardagsrummet som är generöst till ytan och försedd med helglasad altandörr som leder dig ut till den fantastiska terrassen! Här kan du kan njuta av solen stora delar av dagen och tack vare läget kan du vistas här utan risk för insyn. I anslutning till vardagsrummet finner ni köket som har samma härliga karaktär som hall och vardagsrum med jordnära materialval och kulörer. Vidare finner ni flertalet sovrum i generös storlek, allrum, nyligt renoverad tvättstuga och två badrum fördelat på entréplan och övervåning.

Huset har idag öppna sociala ytor och ger plats för hela familjen.
Bostaden har genomgående renoverats och håller således god standard med smakfulla materialval.

Här bor du med en fantastisk tomt med bra möjligheter för odling, stora grönytor som inbjuder till avkoppling eller lek och bus samt även ett otroligt altandäck med pool och yta för eftermiddasgfika i solen. Här sitter man med andra ord inte sysslolös varken som ung eller gammal.

Bostaden ligger i Stackgrönnan som beläget på södra sidan av Skellefteälven, ca 1 mil öster som Skellefteå.
Här finner ni både skola, förskola, närhet till skog, natur samt Café Kajutan. Området karaktäriseras som naturnära, lugnt och trivsamt med fina vandringsleder runt hörnet.

Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan, inom kort kommer bostaden ut till försäljning.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Karta

Skellefteå Stackrönnan

Södra Bergsbyn 126

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret