190

Ursviken, Ursviken

Kadettgatan 43Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

167 kvm

TOMTAREA

658 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 945 kr/månad

Generös villa med fantastiskt läge och i genomgående gott skick!

Önskar ni utrymme och flertalet sovrum samtidigt som ni vill ha ett smakfullt inrett hem med stora sociala utrymmen?
-Då kan den här bostaden vara precis rätt för er!

Den här rymliga bostaden är fördelad på två plan och ni förfogar över hela 5 sovrum, samt ytterligare ett utrymme som med fördel kan användas som barnrum, lekrum eller som ett ypperligt kontor.

På nedre plan mötas ni av en rymlig och tillbyggd hall med ett smakfullt klinker och golvvärme där förvaring av ytterkläder finns i överflöd. I direkt anslutning till entrén finns gott om plats för avhängning av ytterkläder samt att det direkt till höger om entrén finns ytterligare ett förråd där förvaring av både ytterkläder samt eventuella barnvagnar är möjlig.
Här ligger också ett sovrum som idag används som ett lyxigt hemmagym men som utan vidare kan användas som ett optimalt gästrum eller som ett hemmakontor. Genom en helglasad altandörr når ni en av bostadens härliga altaner i östläge, perfekt för en god kopp kaffe på morgonen under årets härliga sommarmånader.

Till vänster i hallen kommer ni in till ett stort härligt utrymme med en fullt fungerande öppen spis med plats för fåtöljer. Detta kan också användas som matsalsdel för merformella måltider om ni så skulle så skulle önska. Då det här rummet sitter ihop med bostadens härliga kök skapas här en plats där ni enkelt kan umgås i sotora sällskap och både vänner och familj ryms för att tillaga smakliga måltider tillsammans. Köket som renoverades under 2009 är från Electrolux och håller därför en mycket hög kvalitét. Här finns plats för ett större matbord invid stora fönsterpartier i söderläge men utsikt över den stora altanen som pryder bostadens framsida.

Vidare in från köket hittar ni tvättstugan med egen in-och utgång vilket möjliggör att använda rummet som en groventré om behov skulle finnas.
På detta plan har ni också ett väl tilltaget vardagsrum med ljusinsläpp från två olika väderstreck, vilket bidrar till ett ljust och luftigt rum att vistas i. Via vardagsrummet når ni sedan en utgång till ännu en altan med insynsskyddat läge och utrustat med tak. Här kan ni sitta och njuta av god mat medan kvällssolen bidrar till en behaglig värme. I och med storleken så kan ni enkelt möblera med både bord och en härlig lounge-grupp.
Entréplan erbjuder dessutom ett generöst sovrum samt det första av bostadens två badrum, renoverat år 2017.

På övre plan så hittar ni inte mindre än fyra sovrum i något varierande storlekar. Samtliga sovrum är dock fullt användbara som både trevliga barnrum, gästrum eller som hemmakontor.
Ett av rummen är generöst till ytan och används därför som Master Bedroom. Från detta sovrum når ni en härlig balkong i sydläge och med utsikt över det lummiga närområdet.
Utöver detta så hittar ni också en klädkammare samt ytterligare ett badrum utrustat med badkar och ett mysigt takfönster för optimalt ljusinsläpp.

Tomten är öppen och trevlig med en fantastisk altan på framsidan där ni kan lapa sol större delen av dagen. Ni har också lyxen av direkt anslutning till skogsparti där härliga promenader kan avnjutas eller varför inte sätta på sig skidorna en härlig vinterdag och bege sig ut i naturen som ligger precis invid fönsterknuten?

Detta är ett boende som lämpar sig perfekt för barnfamiljen och som önskar kunna känna sig trygga med att ha sina barn ute i det fria samt ha goda möjligheter till aktiviteter på tomten eller i den intilliggande skogen. Genom skogen finns en stig som era barn kan nyttja och ta sig direkt till Yttre-Ursviksskolan. Detta är endast 300 meter för barnen och dom slipper på så sätt röra sig efter trafikerade vägar.

Ta chansen att förvärva en välskött fastighet på ett populärt område med alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd.
- Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MED35FCEE6E7C8349879265F34DF30FBD85
MEDD37D32F7A0564DD59CE8FCF6EF3ED79A
MED420AE401034E4AB9A8E25F9A8181B55D
MEDFA2CBB1188654E6E90E7B0F97BF5B630
MEDF8EF7BCCA6BC4797A016C3B6229452EA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Ursviken

Kadettgatan 43

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret