Vår stylist höjer värdet på din bostad

Vår stylist höjer värdet på din bostad

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs. En inredare ger dig idéer som skapar ett positivt helhetsintryck inför försäljningen vilket i sin tur medför att fler blir intresserade och bostadsaffären går snabbare.

I nära samarbete med HusmanHagberg i Skellefteå hjälper jag dig som kund att framhäva det bästa med just din bostad. Jag har jobbat som stylist i Skellefteå lite mer än ett år och stylat allt från den stora villan till det lilla fritidshuset på landet.

I mitt arbete som stylist plockar jag fram bostadens fulla potential och ser till att framhäva de första intryck som din bostad förtjänar. Mitt arbete genomsyrar kvalitet från första mötet till sålt bostad och med ständig fokus på dig som kund.  Jag är en glad, positiv person som drivs av återkommande nöjda kunder och lyckade bostadsaffärer.

Tveka inte att höra av er till mig för ett första förutsättningslöst möte inför er nästa försäljning!

Michelle Selegran, Stylist

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg