Spånga, SPÅNGA


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välplanerad tvåa om 58 kvm med väldisponerade ytor och låg avgift! Närhet till kommunikationer, idrottsplats och grönområden!

- Stambytt badrum 2011
- Kvällssol
- Trevligt kök
- Nära kommunikationer

Om området

Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde ca 2 km från Spånga centrum. I Bromstensskolan går barnen i F-6 (ca 250 m). Även den populära skolan Ellen Key F-9 finns på nära gångavstånd (ca 650 m). Flertalet förskolor i närområdet. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter, bl.a Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy.

Kommunikation

Gångavstånd till Rissnes tunnelbanestation (ca 1 500 m), tåget från Rissne till Stockholm central tar ca 15 minuter.

Närservice

Ca 2 km från bostaden ligger mysiga Spånga Centrum där finner man restauranger, caféer och matbutiker. Ca 2 km åt andra hållet finner man Bromma Blocks med H3 som är en ny plats i Stockholm för shopping. De har ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Huset är beläget ca 10 km från City.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,455 Inkl Värme, VA, sophämtning, förråd
Antal rum2 rok
Boarea56 kvm

Bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg