KarriärOm oss

Joel Wikström

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Joel Wikström

Joel Wikström

Reg. Fastighetsmäklare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"Joel informerade korrekt och utförligt på visningen. Sedan hade vi en snabb och bra kontakt under budgivningen. Han är trevlig och proffsig. Mycket nöjd! "
Claudia A2 veckor
Verifierad kund
"Supernöjd med valet av Joel som Mäklare. Snabb på att återkoppla på mina tusen frågor samt informera om nästa steg under processens gång. Väldigt tryggt för mig som förstagångs Säljare :) Nöjd med mitt slutgiltiga försäljningspris på en tuff marknad!"
Elisabeth R9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, hjälpsam och pålitlig mäklare som jag starkt kan rekommendera!"
Sandra M13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och trevlig. Lätt att kommunicera med, även lätt till skratt. "
Jenny A20 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar och bra uppföljning! Fick hjälp med det jag behövde "
Linda S23 veckor
Verifierad kund
"Visar ett gott omdöme, med respekt och en underbar personlighet. "
Jenny A24 veckor
Verifierad kund
"Very honest and professional in facts and important things about the property. I am most likely to recommend your state agency and his work to friends and family"
Mohsen B27 veckor
Verifierad kund
"Joel var kunnig och serviceinriktad under hela processen, från första kontakten till köpet. Han kändes pålitlig och gjorde så att en av mitt livs största affärer kändes trygg."
Ulrika Maxwell L29 veckor
Verifierad kund
"Joel is a great real estate agent. If you have a lot of questions that pop up at any time, then go with him. Always available, calm, and knowledgeable. It was an excellent experience to deal with his supervision. Everything was done smoothly and step by step in a clear way. "
HADI B34 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett otroligt fint bemötande av Joel inför bostadsköpet. Som en förstagångsköpare så förväntade jag mig att köpet skulle vara krångligt och tidskrävande, men Joel fanns tillgänglig vid varje steg från början till slut, och underlättade processen så pass att jag inte kände några oroligheter alls! Joel har ett genuint intresse av att man ska bli så nöjd som möjligt, vilket märks genom att han är otroligt inkännande, anpassningsbar och tillmötesgående. Jag är väldigt glad att jag fick chansen att köpa min bostad med hjälp av Joel, jag kunde inte ha känt mig mer trygg och nöjd! "
Melisa Marlene M41 veckor
Verifierad kund
"Hej! Joel Wikström hjälpte oss mycket, för att den lägenheten är våra största handling och han har sagt alla viktiga grejer och mycket detaljer, dessutom vi är jätte tacksam. "
Odsuren G41 veckor
Verifierad kund
"Jättebra service, seriös och kunnig. Ställde upp och hjälpte till att fixa styling mm på väldigt bra och smidigt sätt. Kan verkligen rekommendera Joel. "
Lisa F41 veckor
Verifierad kund
"Med en stadighet och kompetens ledde Joel oss genom bostadsförsäljningen. All vår förväntan på mäklare uppfylldes och vi kände oss verkligen trygga med snabba återkopplingar. Vi kan innerligt rekommendera Joel! mvh Lotra Ehn & Katarina Litbäck."
Ann-charlotte E44 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Joel! Proffsigt bemötande genom hela processen och stort engagemang och hög flexibilitet. Löste fotografering, besiktning och flera extravisningar på kort varsel och var alltid tillgänglig och snabb på återkoppling. Upplevde också att han hade bra kontakt med intressenter och jobbade aktivt för att de skulle känna trygghet i affären."
Mikael T45 veckor
Verifierad kund
"Till Joel, Tack för ditt trevliga och tillmötesgående sätt! Alltid snabb på att återkoppla när jag sökt dig vilket jag uppskattat väldigt mycket. Bra genomgång och information på kontoret av vad som gäller vid överlämnandet av lägenheten. "
Kristina M45 veckor
Verifierad kund
"Joel är väldigt engagerad och gör verkligen allt för att få till en lyckad försäljning. Han ansträngde sig verkligen för att få både oss och köparna nöjda. Snabb på att svara och återkoppla efter visningarna. Rekommenderas starkt! "
Ida Sofie Elenore T45 veckor
Verifierad kund
"Joel var kompetent och bidrog till trygghet för oss som köpare."
Emilia S45 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett super trevligt sätt, kände full tillit till att han viste vad han gjorde och att han kunde objektet. Hade inga förväntningar då det är första gången jag köper men kunde inte fått en bättre upplevelse. Kände mig trygg vid köpet! Han gjorde att Kontraktsskrivningen kändes avslappnad och enkel."
Agnes Astrea Jensdotter P45 veckor
Verifierad kund
"Jag fick det jag ville ha för lgh, han lät mig bestämma allt i bilder och text och han svarar kusligt snabbt på sms. 10/10"
Lisa B46 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte ett hus av Joel, ganska spontant, vi hade bara sett det någon timme innan visningen. Väl på plats skötte Joel visningen perfekt, han var uppmärksam, svarade på frågor, och de få han inte hade på minnet återkom han med snabbt. 3 dagar efter visningen var det dags för kontrakt. Han gick igenom processen & kontraktskrivningen gick smidigt. Så från ax till limpa skötte hans sitt uppdrag med bravur. Han ska också sälja vårat nuvarande boende, så han får ytterligare en chans till att glänsa ;)"
Anton B48 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med en bakgrund som elitfotbollsspelare samt ett norrländskt lugn blir jag ofta beskriven som en vinnareskalle med fokus på att du som säljare eller köpare ska bli nöjd. Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus. Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga. Jag är själv bosatt i området i ett trevligt radhus i Hässelby Södra Villastad med min familj. Så jag känner väl till varenda litet smultronställe i området så som badbryggan nere vid Riddersvik eller varför inte ta en picknick vid Stockholms tystaste plats vid Kyrkhamn. Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte! Med Vänlig Hälsning, Joel Wikström

Mina försäljningar

Joel Wikström

Reg. Fastighetsmäklare

070-258 33 33

joel.wikstrom@husmanhagberg.se

Boka tid med Joel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg