Emelie Lagerqvist

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Emelie Lagerqvist

Emelie Lagerqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"Ingav ett mycket trovärdigt intryck. Snabbt bra avslut. Mycket bra information. Tillgänglig."
Thomas Ö4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, smart och klok mäklare."
Ingrid Ö4 veckor
Verifierad kund
"Emelie was very helpful and great to work with. We were first time home buyers, and she was very patient with all of the various questions we had along the way. "
Jonathan Magee P24 veckor
Verifierad kund
"Emelie var väldigt professionellt och hjälpsam när vi köpte vårt första hus. Det var väldigt betryggande att köpa av en så kunnig mäklare!"
Michael L34 veckor
Verifierad kund
"We have been very lucky to meet Emelie when we bought our home and now while selling the same home! She has been very supportive and helpful and we can definitely recommend her whenever you need to sell or buy home :) We are very thankful for all the help and support during these years! :) Pirko & Arthur "
Pirko S34 veckor
Verifierad kund
"Proffsig,kunnig, tillmötesgående noggrann och hjälpsam och ett glatt humör alltid med ett leende på läpparna och kunden framför allt"
Birgitta E37 veckor
Verifierad kund
"Hon var trevlig, hade bra kundservice och mottagning. Hon hjälpte mig direkt och tycker hon är en av dom bästa mäklare som jag har träffat. Jag kommer rekommendera henne till andra och nästa gång jag ska köpa/sälja kommer jag kontakta henne först. "
Alma B37 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt utfört jobb med bår villaförsäljning "
Hans Erik E41 veckor
Verifierad kund
"Emelie är väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kan marknaden, gör rimliga bedömningar, blixtsnabb på att svara, tillgänglig 24/7. Dessvärre fick vi för höga förväntningar pga. andra mäklarens inte helt rimliga bedömningar av vår försäljning. Emelie hade ett tufft utgångsläge för att kunna leva upp till våra förväntningar, men lyckades leverera det hon lovade. "
Dmitry S41 veckor
Verifierad kund
"Emelie är proffs. Hon är trevlig / glad och alltid förberedd. Kan starkt rekommendera"
Tomasz T41 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig och levde upp till förväntningarna. Rekommenderar!"
Emelie Ejdermo P42 veckor
Verifierad kund
"kunnig, tillmötesgående och hjälpsam, är väldigt glad att just hon var vår mäklare!"
Madeleine D42 veckor
Verifierad kund
"Vi är 110 % nöjda över att vi anlitade Emelie och hennes proffsiga team. Emelie är högst kvalitetsmedveten, nogrann och kunnig. Hon är innkännande, ärlig och lyhörd. Hela säljprocessen känndes väldig enkelt och lätt. Dessutom är Emelie pedagogisk i sitt sätt och väldig trevlig petson att ha att göra med. Emelie är en pärla, helt enkelt."
Annelise M46 veckor
Verifierad kund
"happy and enthusiastic, easy to talk to, professional, had all answers to questions "
Margot D48 veckor
Verifierad kund
"Eftersom vi anlitat Emelie Lagerqvist ett par gånger tidigare och varit väldigt nöjda med henne, var det en självklarthet att vi skulle anlita henne igen vid kommande bostadsbyte. Den pågående affären har hittills inte ändrat vår syn på hennes sätt att arbeta. Mycket nöjda alltså!"
Torkel Ö51 veckor
Verifierad kund
"Emelie var en klippa under hela köpet och fanns hela tiden tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till. Rekommenderar varmt! "
Sophia B52 veckor
Verifierad kund
"Emelie är kunnig, lyhörd, smidig och tålmodig. Dessa egenskaper kom väl till pass i en långdragen säljprocess när marknaden svängt. Vi rekommenderar henne varmt."
Barbro B71 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Emelie Lagerqvist som mäklare och anlitade henne för andra gången. Emelie har gett mig det jag uppskattar högt: snabb återkoppling, svar på frågor, ordning och reda på allt, bra val av fotograf, lyhörd för mina önskemål och alltid med ett genuit leende. Tack för det!"
Susanne H74 veckor
Verifierad kund
"Hon är glad och trevlig och väldigt kunnig mäklare. Jag är supernöjd! "
Fahimeh O76 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag tycker själv att jag har ett fantastiskt roligt jobb i en mäklarkedja som jag stortrivs med att vara en del av. Jag började på HusmanHagberg i Vällingby/Hässelby/Spånga 2007 och har sedan dess jobbat med försäljningar av bostadsrätter, villor och radhus i området. Själv är jag uppväxt i Spånga och jag trivs väldigt bra med att arbeta på hemmaplan. Min utbildning fick jag på KTH där jag läste byggtekning och fastighetsförmedling, vilket gett mig en bra grund för mitt yrke. Det bästa med att vara mäklare är att jag får träffa nya människor varje dag och hjälpa dem med kanske sitt livs största affär- bostadsaffären! Som person är jag positiv och målinriktad och jag lägger ner mycket tid och engagemang för att du som kund ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela bostadsaffären, från början till slut. Det tror jag är den viktigaste anledningen till att mina kunder gärna återkommer och även rekommenderar mig vidare till sina vänner och bekanta. Vårt kontor ligger i Vällingby Centrum på Ångermannagatan 158, kika gärna in om du har vägarna förbi.

Mina försäljningar

Emelie Lagerqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-747 79 99

emelie.lagerqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Emelie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg