KarriärOm oss

Emelie Lagerqvist

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Emelie Lagerqvist

Emelie Lagerqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"happy and enthusiastic, easy to talk to, professional, had all answers to questions "
Margot D3 dagar
Verifierad kund
"Eftersom vi anlitat Emelie Lagerqvist ett par gånger tidigare och varit väldigt nöjda med henne, var det en självklarthet att vi skulle anlita henne igen vid kommande bostadsbyte. Den pågående affären har hittills inte ändrat vår syn på hennes sätt att arbeta. Mycket nöjda alltså!"
Torkel Ö3 veckor
Verifierad kund
"Emelie var en klippa under hela köpet och fanns hela tiden tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till. Rekommenderar varmt! "
Sophia B4 veckor
Verifierad kund
"Emelie är kunnig, lyhörd, smidig och tålmodig. Dessa egenskaper kom väl till pass i en långdragen säljprocess när marknaden svängt. Vi rekommenderar henne varmt."
Barbro B24 veckor
Verifierad kund
" Bra och tydlig mäklare, påläst och engagerad"
Joakim W26 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Emelie Lagerqvist som mäklare och anlitade henne för andra gången. Emelie har gett mig det jag uppskattar högt: snabb återkoppling, svar på frågor, ordning och reda på allt, bra val av fotograf, lyhörd för mina önskemål och alltid med ett genuit leende. Tack för det!"
Susanne H26 veckor
Verifierad kund
"Hon är glad och trevlig och väldigt kunnig mäklare. Jag är supernöjd! "
Fahimeh O29 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett professionellt förhållningssätt.Upplevde att mäklaren hade mycket kunskaper och var hjälpsam med alla frågor. "
Bakhita E41 veckor
Verifierad kund
"Allting gick smidigt och snabbt!"
Marja K41 veckor
Verifierad kund
"Emelie has been so kind and helpful to me and my husband. We could not be happier and would definitely work with her again! "
Jenna Julia B44 veckor
Verifierad kund
"Väldigt lyhörd mäklare som ger bra stöd under hela processen. Rekommenderas varmt. "
Alexandra Regina S45 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött, engagerad, levt upp till mina förväntningar, nöjd kund helt enkelt"
David H49 veckor
Verifierad kund
"Emelie gav oss en god initial förväntan som hon sedan överträffade genom väl genomförd planering samt mycket fokuserat arbete. Som mäklare överträffade hon vår förväntan genom konstant återkoppling av uppdateringar genom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Emelie för er som söker en mäklare som tar hand om er som säljare genom hela processen och supporterar er som säljare genom tips och råd för ökat intresse och en smidig försäljningsprocess"
Argent H55 veckor
Verifierad kund
"Emelie har skött affären mycket proffsigt! Noggrann och snabb i all återkoppling. Försäljningen har gått snabbt och Emelie har varit extra bra på att förklara allt på ett enkelt sätt och gjort att allt gått väldigt smidigt. Hon har varit på plats vid alla moment som besiktning mm. Jag kommer sprida budskapet till vänner och bekanta om Emelie gör ett mycket bra jobb och att jag känner mig mycket nöjd med min försäljning."
Elise P56 veckor
Verifierad kund
"Öppen och trevlig. Informativ och hjälpsam. "
Michael J71 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, kan sin sak, trevlig att ha med att göra. Tack!"
Theresa M75 veckor
Verifierad kund
"Jag har jobbat med försäljning i 27 år och haft förmånen att få leda och utbilda säljare. Emelie är en mycket bra säljare! Utöver trevlig och social har hon en förmåga att snabbt fånga upp kundens önskemål. Hon är snabb på svara på frågor 24/7 och att ge löpande feedback om hur processen framskrider. Ordning och reda på "pappersarbete" har varit 100%. därutöver har hon varit proaktiv och letat köpare redan innan vi ens närmat oss visning. Hatten av för en unikt bra medarbetare hos Husman & Hagberg Mvh Richard Stålhuvud"
Richard S79 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt! Svarar på frågor dygnet runt. Kan otroligt mycket . +++++ Bästa mäklaren "
Argent H80 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande, väldigt hjälpsam och jag är jätte jättenöjd med min nya bostad."
Cecilia C81 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och driftig. Gav bra råd inför försäljning. Trevlig och hjälpsam. "
Abdulrahman H82 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag tycker själv att jag har ett fantastiskt roligt jobb i en mäklarkedja som jag stortrivs med att vara en del av. Jag började på HusmanHagberg i Vällingby/Hässelby/Spånga 2007 och har sedan dess jobbat med försäljningar av bostadsrätter, villor och radhus i området. Själv är jag uppväxt i Spånga och jag trivs väldigt bra med att arbeta på hemmaplan. Min utbildning fick jag på KTH där jag läste byggtekning och fastighetsförmedling, vilket gett mig en bra grund för mitt yrke. Det bästa med att vara mäklare är att jag får träffa nya människor varje dag och hjälpa dem med kanske sitt livs största affär- bostadsaffären! Som person är jag positiv och målinriktad och jag lägger ner mycket tid och engagemang för att du som kund ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela bostadsaffären, från början till slut. Det tror jag är den viktigaste anledningen till att mina kunder gärna återkommer och även rekommenderar mig vidare till sina vänner och bekanta. Vårt kontor ligger i Vällingby Centrum på Ångermannagatan 158, kika gärna in om du har vägarna förbi.

Mina försäljningar

Emelie Lagerqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-747 79 99

emelie.lagerqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Emelie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg