Emelie Clarberg

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Emelie Clarberg

Emelie Clarberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"Emelie fanns alltid på plats när man hade frågor att ställa och fick alltid svar tillbaka. Toppen! Hon ordnade fram en köpare som la ett bud som jag accepterade tyvärr mycket lägre än jag gav när jag köpte den. Ställde upp när en köpare viille"
Christina T1 veckor
Verifierad kund
"Jag hoppas verkligen att hon kan sälja min lägenhet. Känner mig lite nervös för det."
Christina T3 veckor
Verifierad kund
"Emelie är en väldigt duktig Mäklare. "
Ingegerd Elin Valborg L5 veckor
Verifierad kund
"Emelie Clarberg är kunnig och visar engagemang I uppdraget hon har fått."
Bo A6 veckor
Verifierad kund
"Emelie och Husman Hagberg gjorde jobbet. Huset blev sålt och dom tog hand om allt runt omkring."
Johan Elias Martinsson L10 veckor
Verifierad kund
"She is professional and calm and easily available to answer questions, you can use her guidance and help"
First-Name L10 veckor
Verifierad kund
"Emelie Clarberg är mycket erfaren kunnig lyhörd mäklare. Hon lyckades sälja vår lägenhet på en visning i tider när det var svårt att sälja alls."
Sergei S11 veckor
Verifierad kund
"Jag är super nöjd med Emelie som mäklare. Jag som köpare kände mig trygg och fick svar direkt på mina frågor. Man känner och ser att Emelie kan sitt jobb och är väldigt erfaren. Rekommenderar henne verkligen och den dagen jag säljer så är hon min mäklare :)"
Mariann B13 veckor
Verifierad kund
"Emelie har en stor erfarenhet och väldigt kunnig och hjälpsam . Messar man eller mailar henne får man alltid snabbt svar. Kommer rekommendera vänner som ska sälja att kontakta henne "
Mary Christina L17 veckor
Verifierad kund
"Positiv, entusiastisk och uppmärksam"
Ying L19 veckor
Verifierad kund
"Emelie Clarberg har skött försäljningen av min villa på ett exceptionellt positivt sätt. Från första kontakten till färdigt signerat köpekontrakt har Emelie alltid varit professionell, hållit energinivån uppe trots svår marknad att sälja på och sett till att försäljningsaktiviteterna varit på en hög nivå. Dessutom har Emelie hela tiden haft ett mycket trevligt bemötande både mot mig som säljare och spekulanter. Hon har varit helt transparent mot alla kring fakta och kommunikationen har varit snabb och korrekt. Försäljningen har gått snabbare än förväntat, särskilt med tanke på den svåra marknaden som rådde när jag tog beslutet att sälja. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Emelie som mäklare. "
Jarl S20 veckor
Verifierad kund
"Duktig, kunnig och mycket behjälplig i och med fastighetsköp. "
Ronny G23 veckor
Verifierad kund
"Tycker hon fungerade bra med att lämna information och handhavandet av uppdraget."
Britt-Marie C35 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren hittils efter mina 4 bostadsrätter jag köpt och sålt. Både köpt och sålt med Emelie och hon var mycket tillmötesgående i båda fallen. Kan nå henne i princip dygnet runt och hon tar hänsyn till alla önskemål! "
Samuel S38 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bra bemött och hon levde mer än väl upp till mina förväntningar på alla sätt. Kan varmt rekommendera henne."
Allan S41 veckor
Verifierad kund
"I was extremely impressed with Emelie market knowledge and ability to negotiate the best possible price for my apartment. Emelie expertise and guidance were invaluable. I highly recommend Emelie to anyone looking to buy or sell apartment. "
Harkamal S42 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som kunde lösa allt med kort varsel och hög tillgänglighet."
Christer A42 veckor
Verifierad kund
"Hey! I find Emelie as a good person, she is really supportive and patient. Since it was my first experience for buying an property in Sweden she helped a lot and explain all the stuff to me. She made a really good and sutable experince for me. I'm pretty sure that if someday I want to sell my property she is the one. Best regards, Arash"
Arash B42 veckor
Verifierad kund
"She's been extremely professional, great attitude and positive energy. "
Chandrani G44 veckor
Verifierad kund
"Överlag bra återkoppling och kommunikation."
Anders Stefan P46 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2013 och började min karriär som säljkoordinator på Vällingbykontoret. Det har gett mig en bra grund och förståelse för bostadsmarknaden. Sedan 2018 arbetar jag aktivt som fastighetsmäklare i Vällingby, Hässelby och Spånga där jag även själv bor, jag valde att flytta hit för att kunna lära känna området på bästa sätt och tycker det är viktigt att kunna det område som man är aktiv i. Att kunna ge tips om vilken pizzeria som är godast, vilken mataffär är trevligast och liknande. Sedan jag flyttat hit har jag verkligen blivit hemmastadd och brukar åka ned på sommaren och bada vid Kaananbadet, gå långa promenader runt Riddersvik och sedan avsluta med en pizza på den fantastiska Åkermyntan pizzeria. Min resa på HusmanHagberg har gett mig ovärderlig erfarenhet av både uppåt- och nedgående marknader. Jag har sett de olika utmaningar och möjligheter som dessa skiften kan innebära, och det har stärkt mig som en ännu mer målinriktad och kompetent mäklare. Med min lugna och strukturerade approach, tillsammans med min djupa lokalkännedom som bosatt i samma område som jag verkar i, är jag väl rustad för att vägleda både säljare och köpare genom hela processen. Jag förstår vikten av att skapa en smidig och trygg affär. Vare sig du letar efter ditt drömhem eller planerar att sälja din bostad, kan du lita på mig som din pålitliga och erfarna mäklare. Jag ser fram emot att vara din partner i din fastighetsresa och att hjälpa dig att nå dina mål på det mest effektiva sättet. Mitt främsta mål är alltid att överträffa kundernas förväntningar. Genom att erbjuda en service som sträcker sig utöver det förväntade och lyssna uppmärksamt på mina kunders önskemål och drömmar, strävar jag alltid efter att skapa nöjda och glada kunder. Att förmedla livsavgörande beslut, som att köpa eller sälja en bostad, är en ansvarsfull uppgift som jag tar på största allvar. Jag förmedlar både radhus, villor och bostadsrätter och älskar att ha den variationen! Utmärkelser: Årets rookie region Stockholm 2018 Kontakta gärna mig för en personlig och skräddarsydd rådgivning. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mina försäljningar

Emelie Clarberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

070-770 99 00

emelie.clarberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Emelie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg