KarriärOm oss

Emelie Clarberg

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Emelie Clarberg

Emelie Clarberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"She was pretty kind and east to reach and communicate. "
Merve A4 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med hur Emelie Clarberg skötte försäljningen av vårt radhus i Kälvesta.Frank och Solveig Johnsson"
Frank Arne J6 veckor
Verifierad kund
"Emelie Clarberg är super hjälpsam, finns tillgänglig 24 timmar om dygnet och svarar supersnabbt :) Högt rekommenderad!"
Murathan K9 veckor
Verifierad kund
"Även fast intreset var ganska lågt för att köpa i föreningen så kändes det ändå hoppfullt att få lägenheten såld mha Emelie. Hon satte upp en strategi som kändes stabil och det funkade! Jag är jättenöjd med samarbetet. "
Douglas L10 veckor
Verifierad kund
"Emelie Clarberg är 100 % hjälpsam 24 timmar 🤩🙏"
Mortaza S11 veckor
Verifierad kund
"Super duktig på det hon gör. Kändes väldigt tryggt!"
Robin Q15 veckor
Verifierad kund
"Super härlig och professionell mäklare. Fick alltid svar på alla frågor och funderingar. Overall väldigt nöjd med min erfarenhet och skulle använda mäklarfirman igen! "
Karolin G15 veckor
Verifierad kund
"Ingenting att klaga på. Proffsigt och trevligt bemötange"
Rikard Johannes S17 veckor
Verifierad kund
"Hon vet vad hon gör :) Vi kommer anlita henne igen i framtiden "
Farshad S20 veckor
Verifierad kund
"Emelie var väldigt professionell och utförde sitt jobb utmärkt, jag kunde inte ha varit mera nöjd . "
Ali A23 veckor
Verifierad kund
"Emelie har under hela försäljningsuppdraget agerat mycket professionelt, lyssnande och stödjande. Engagemanget har genomgående varit helhjärtat och vi kommer varmt att rekommendera Emelie för våra vänner som önskar hitta en mäklare att lita på. Jan och Marie Blom "
Jan Evert B27 veckor
Verifierad kund
"We had a nice experience. She was good with giving information regarding the house and also as a bridge in between us and the sellers. She was kind and also answered our queries with lot of patience. "
Krishna C28 veckor
Verifierad kund
"Duktig, tar tid på sig, anpassar tiderna, förklarar bra och ärligt, Noggrant"
Zaidoon D32 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och tillmötesgående."
Madelene S34 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med Emelie Clarberg som mäklare. Utöver att hon är trevlig och glad så är hon väldigt kunnig och professionell. Från start till slut med vår husaffär så gick ALLT extremt smidigt med att ha Emelie som mäklare. Vilket är väldigt skönt och tryggt för mig som kund och husköpare. Aldrig en sur min från Emelies håll heller om man ställde samma fråga två ggr. Jag är super nöjd med Emelie som mäklare! :) "
Tina-mea S34 veckor
Verifierad kund
"Jätteduktig! Väldigt nöjd från första mötet med Emelie."
Emma Å34 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och kunnig. Blev kontinuerligt uppdaterad gällande allt som jag behövde innan jag behövt fråga. "
Örjan Birger Armas K34 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig, hjälpsam och trevlig. Rekommenderas varmt👍"
Robin D34 veckor
Verifierad kund
"Emelie made the home buying process a breeze for us, and we couldn’t have done it without her expertise and guidance. I wanted to send a big thank you for all the work she have done for us in finding our dream home, and do it all seamlessly and efficiently."
Vinay Pratap S38 veckor
Verifierad kund
"Emelie är väldigt närvarande, snabba återkopplingar och flexibel. Hon är trevlig och har ett proffsigt sätt!"
Magnus H39 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2013 och började min karriär som säljkoordinator på Vällingbykontoret. Det har gett mig en bra grund och förståelse för bostadsmarknaden. Sedan 2018 arbetar jag aktivt som fastighetsmäklare i Vällingby, Hässelby och Spånga där jag även själv bor, jag valde att flytta hit för att kunna lära känna området på bästa sätt och tycker det är viktigt att kunna det område som man är aktiv i. Att kunna ge tips om vilken pizzeria som är godast, vilken mataffär är trevligast och liknande. Sedan jag flyttat hit har jag verkligen blivit hemmastadd och brukar åka ned på sommaren och bada vid Kaananbadet, gå långa promenader runt Riddersvik och sedan avsluta med en pizza på den fantastiska Åkermyntan pizzeria. Min ambition som mäklare är att vara engagerad och alltid se till kundens bästa intressen, viktigt är att kunden ska känna sig trygg och kunna lita på mig till 110 %. Jag är målmedveten och strävar alltid efter att uppnå ett bra resultat för att få alla parter nöjda! Jag drivs av att hjälpa människor men också utav tävlingar och vill alltid vara bäst på det jag gör, på så sätt så gör jag mitt yttersta för att nå höga slutpriser och väl genomförda affärer. Jag säljer både radhus, villor och bostadsrätter och älskar att ha den variationen! Utmärkelser: Årets rookie region Stockholm 2018 Kontakta mig om du är intresserad av en värdering eller går i säljtankar så lägger jag upp den perfekta planen för dig!

Mina försäljningar

Emelie Clarberg

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

070-770 99 00

emelie.clarberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Emelie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg