KarriärOm oss

Ulrika Biewald

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vällingby / Hässelby / Spånga

sven

Omdömen från mina kunder

"A very welcoming person. Gave us all the attention and helped us to choose what was better for us. Answered all of our questions and didn’t hesitate to show us the apartment as many time as we needed to feel comfortable with our choice. My 8yo son just loved her."
Patrica De Lima T19 veckor
Verifierad kund
"Vi sålde ett radhus i Hässelby. Mycket nöjda med hela processen. Ulrika var snabb att svara, var proaktiv och gav goda råd. Kan varmt rekommenderas."
Jens R125 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är trevlig och glad samt Målmedveten. Jag ha bara bra om hennes. Rami är jätte bra också , super killen."
Sanoh P161 veckor
Verifierad kund
"Trevlig med tydliga riktlinjer och vet vad som gäller "
Rikina H165 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig, trevlig, flexibel och positiv. Det är några ord för att beskriva Ulrika. Vi är jättenöjda med alla svar på frågor, tips och lyhördhet. På mindre än en vecka blev vårt fina radhus sålt. Vårt varmaste tack! "
Lisa Cecilia K185 veckor
Verifierad kund
"Köpte ett hus av Ulrika. Hon underlättade för oss med egen visning. Allt gick mycket smidigt. Och vi lyckades få till ett bra köp. Önskar att hon hade kunnat svara mer utifrån besiktningsprotokollet. Som helhet mycket nöjda."
Sara H208 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare, återkopplar snabbt och svarar sakligt. "
Semra C217 veckor
Verifierad kund
"Entusiastisk, trevlig och snabba återkopplingar."
Anna j230 veckor
Verifierad kund
"Gav ett seriöst och proffesionellt intryck."
Christer E231 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, trevligt. Mån om kunden."
Jan S231 veckor
Verifierad kund
"Jag sålde en lägenhet på Kirunagatan 15. Försäljningen gick smidigt, sålde efter en förhandsvisning och skrev papper samma kväll, vill minnas att det var en lördag. Ulrika var professionell och kunnig, förklarade alla delar av kontraktet och jag o min ex-pojkvän kände oss trygga. Köparen kontaktade mig och mitt ex flera gånger efter skrivet kontrakt om saker som hen tyckte att vi behövde åtgärda i lägenheten trots att hela affären var avklarad och lägenheten var i samma skick som vid visning. Ulrika stöttade oss dem jobbiga veckorna och var tillgänglig per telefon när vi behövde hjälp. "
Jennifer E231 veckor
Verifierad kund
"Köpte en nyproduktion av Ulrika och Pierre. Allt gick enkelt, mycket flexibel, lyssnade väl och hade svar på alla frågor jag hade kring detta då det var mitt första köp av nyproduktion. Hon uppfyllde alla förväntningar man kan ha och jag kan definitivt rekommendera Ulrika och mäklarna på HH. Kommer aldrig sälja med någon annan mäklarbyrå 👍👍"
Sebastian B231 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig Håller tider Ärlig Hjälpsam "
Bessim C231 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig upplevelse och bemötande."
Vajo L262 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit väldigt tydligt och proffsigt genom hela försäljningen.. Bara positivt! Skulle gärna ta hjälp av Ulrika igen :) "
Caroline S311 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Fått svar på de frågor som funnits med en bra förklaring. Trovärdig. Trygghets-känsla vid möten. "
Towe Ö321 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra service! Trevlig och positiv mäklare."
Rehan H321 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och hjälpsam. Mycket bra bemötande."
Daniel F327 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är väldigt glad, trevlig och proffsig. Vi gick igenom vad avtalet skulle omfatta med tidsplan och de olika momenten i processen som jag också fick skriftligen, bra. Tidsplanen fungerade perfekt och som extra bonus fick jag ett oväntat bra pris på min lägenhet. Bra var också att hon hoppade över en presentation av företaget. Det var något jag fick av en annan mäklare som presenterade både sig och företaget, skönt att istället gå direkt på sak. Jag gillar också att jag fick ett fast pris. Även Ola, från Solnakontoret, har gjort ett väldigt bra jobb. Jag är som sagt väldigt nöjd"
Claes U336 veckor
Verifierad kund
"Ulrika höll mig hela tiden informerad om vad som pågick under budgivningen. Fick även råd vad jag skulle tänka på inför fotograferingen och visningen, vad som skulle bort och så vidare. Är mycket nöjd eftersom jag fick även råd vad jag kunde tänka på inför försäljningen och hon gav mig information om försäljningen vilket underlättade för mig när jag skulle besluta mig för vem jag ville sälja till, gynna mig. Jag kände aldrig något press från henne att jag var tvungen att sälja. Är mycket nöjd med Ulrika och hur hon hanterade allt inför , under och efter försäljningen. Summan som jag fick för min lägenhet var bara extra plus."
Katerina D340 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har sedan 2010 arbetat som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Hässelby/Vällingby/Spånga, varav 9 år som franchisetagare. Det som gjorde att jag valde mäklaryrket är att det är ett väldigt utmanande jobb med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. Har själv bott i Hässelby sedan 2004 och har en mycket god erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden. Det bästa med området är blandningen av bostäder, människorna, naturen och närheten till City. Jag har haft förmånen att arbeta på Vällingbykontoret under hela min verksamma tid, där jag har förmedlat över 500 bostäder. Området har haft en spännande utveckling med en snabb tillväxt och hög aktivitet när det gäller nyproducerade bostäder inte minst i Råcksta, Hässelby Strand och Hässelby Villastad. Jag och mina kollegor har stor vana att projektera och sälja nyproduktion och har varit delaktig i flera olika nyproduktionsprojekt från stora och välkända byggföretag. Jag älskar att göra affärer och jag vill alltid att mina kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många återkommande kunder och fina rekommendationer.

Mina försäljningar

Ulrika Biewald

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Boka tid med Ulrika direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg