KarriärOm oss

Jaime Markenbjörk

Hemma överallt i Vällingby / Hässelby / Spånga

Din mäklare i Vällingby / Hässelby / Spånga

Kontakta mig

Jaime Markenbjörk

Jaime Markenbjörk

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vällingby / Hässelby / Spånga

svenes

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, drivande, väl insatt och flexibel. Ger ett gott intryck."
Marcela P2 veckor
Verifierad kund
"Jaime har varit otroligt hjälpsam! Han har alltid varit anträffbar när jag har haft funderingar och frågor. Han är mycket kompetent och varit proffsig hela vägen från start till försäljning. "
Samaneh Eskandari E2 veckor
Verifierad kund
"Jamie har tagit så väl hand om min moster och mej. Tack vare Jamie gick försäljningen av mosters hus lätt som en plätt 😀 Jag ger Jamie mina varmaste rekommendationer! "
Berit Elisabet A3 veckor
Verifierad kund
"Allt kändes bra Tålmodig,trevlig"
Sajad Kadhem H5 veckor
Verifierad kund
"Han är jätte bra hjälpsam , lugn, inte stressad , tydlig , ärligt , har tålamod, bra bemötande och jag ska rekommendera andra om honom faktiskt. Tack "
Hiba Hussein R5 veckor
Verifierad kund
"Jamie har varit proffsig och hjälpsam under hela processen! Han var lugn och trygg i sin roll som mäklare och intresserad av oss och frågade lagom mycket. Vårt första köp och det har varit skönt att kunna få bra hjälp med allt! Tack. "
Phillip L5 veckor
Verifierad kund
"Super bra experience! He is quite helpful person"
Prasad J7 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, väl förberedd och hjälpsam till en snabb affär!"
Charlotte M10 veckor
Verifierad kund
"Levererade över förväntan i alla aspekter i en tuff marknad. Kommer inte rekommendera någon annan än Jaime till nära och kära."
Wady A10 veckor
Verifierad kund
"Jaime är snäll, kunnig och tillgänglig. Han tog oss igenom resan med stil och trygghet. Han matchade alla våra förväntningar och mer än det. Han har haft svar på alla våra frågor och sett till att alla parter är nöjda i slutändan. Vi rekommenderar Jaime alla dagar! "
Niki A10 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande. Informativ."
Elisabet S10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, Välkommen med glädje "
Filmon M11 veckor
Verifierad kund
"En ärlig och kunnig mäklare som ger råd och stöttar. Även när affären var över så har han fortsatt finnas där. När marknaden började svaja kavlade Jaime upp ärmarna och var redo för motgångar som han ser som utmaningar. "
Nastaran B16 veckor
Verifierad kund
"Jag har både köpt och sålt en del på senaste tiden och måste faktiskt säga att från A till Ö är det proffsigt, snabbt arbetat och återkoppling på angivna tider. När det fungerar såhär bra är det verkligen kul att köpa bostad. Bra jobbat och tack Jaime!"
FREDRIK A21 veckor
Verifierad kund
"Lugn och trevlig och tillmötesgående Göran"
Nils Göran R21 veckor
Verifierad kund
"Jaime is soft spoken and thorough professional. He answered all my queries very swiftly and with right facts. He created a trustworthy relationship which is important when you are making such decisions."
Pradeep Kumar C22 veckor
Verifierad kund
"Jamie var trevlig, tillmötesgående och lyhörd för våra önskemål. Han var snabb och återkom alltid mycket snabbt när vi kontaktade honom."
Sandra Gabriella T23 veckor
Verifierad kund
"His approach was very professional. He explained me all the details about the entire process effectively. I will definitely recommend him as my contact person for home brokerage."
Pradeep S28 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd men ansvarstagande med vårt mål i fokus."
Simon H31 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig, serviceminded och kompetent!"
Katarina R32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Uppvuxen i Skåne men bosatt i över 10 år i Hässelby. Att jobba och bo i samma distrikt ser jag som en stor fördel eftersom jag kan samtliga gator, skolor, shopping hörnor, bästa stränderna samt kommande byggprojekt av bostäder med mera. Jag älskar mitt arbete. Att vara fastighetsmäklare är en livsstil som passar mig utmärkt. Jag skulle vilja beskriva mig som positiv, engagerad, målinriktad samt kreativ. På fritiden ser stöttar jag mina pojkar med deras fotboll på Grimsta IP med Brommapojkarna samt innebandy med Hässelby Hawks i Hässelbyhallen. Ibland kan ni se mig i kafeterian och sälja korv. Lyssnar gärna på Michael Jackson, Darin eller Queen när jag joggar längst Mälaren från Hässelby Strandbad till Kaanan Badet genom Grimsta naturreservat. Träffa mig gärna så berättar jag om hur vi ska få maximalt pris för din bostad tillsammans. Några utmärkelser genom åren. Årets Rookie 2017 HusmanHagberg Sverige Årets mäklare Hässelby/Vällingby/Spånga 2017 Årets mäklare Hässelby/Vällingby/Spånga 2018 Årets mäklare Hässelby/Vällingby/Spånga 2019 Flest sålda i Hässelby 2019 av samtliga mäklare Franchisetagare sedan december 2021 Sålt den dyraste bostaden i Hässelby per kvadratmeter någonsin. https://mitti.se/nyheter/hoghus-hasselby-prisrekord/?omrade=vasterort https://maklarvarlden.se/2018/01/husmanhagberg-summerar-2017/

Mina försäljningar

Jaime Markenbjörk

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

0707503754

jaime.markenbjork@husmanhagberg.se

Boka tid med Jaime direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg