Helsingörsgatan 10, 1 tr

Bilder

Utgångspris

2 990 000 kr

Bevaka slutpriset

Helsingörsgatan 10, 1 tr , Kista , Stockholm

4:a med UTHYRNINGSDEL i Kistas mest centrala läge! 2 ingångar och 2 badrum gör att du kan hyra ut ett rum och bo billigt. Modernt kök med stor matplats för hela släkten! Genomgående fräsch och bra standard i samtliga rum. Centralt läge vid Kista Torg med absolut närhet till gallerian, tunnelbana och för/skolor samt lekplatser.

Belägen i solid HSB-förening med låg belåningsgrad och flertalet lokaler som ger föreningen goda intäkter. Gott om garageplatser finns i föreningens nyrenoverade garage. Välkommen på visning!

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 901 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
70
Byggår:
1978
Utgångspris:
2 990 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 010 000:- 2 2019-05-08 18:03
3 000 000:- 1 2019-04-29 12:15

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr och laminatgolv i klinkerutförande samt målade väggar i en ljusrosa nyans. Här finns plats för avhängning samt en garderob.

Badrum: Badrum med plastmatta på golv och våtrumstapet. Här finns 2 spegelskåp samt förberett för att installera tvättmaskin och torktumlare.

Kök: Modernt kök med ljusa träluckor samt mosaik ovanför arbetsytorna med infälld dubbel diskho. Spotlightbelysning vid köket samt gott om förvaring i flertalet skåp samt ett skafferi. Maskinparken består av full size kyl och frys samt, spishäll/ugn, köksfläkt, diskmaskin samt möjlighet att bygga in micro i skåp. Matplats för 6-12 pers. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum med bra ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti samt balkongdörr. Laminatgolv och målade väggar samt skjutdörr mot köket.

Balkong: Inglasad balkong med nytt plastgolv samt belysning och 2 eluttag. Balkongen vetter mot Kista Torg.

Sovrum 1: Stort sovrum med 4 fönster som enkelt rymmer en dubbelsäng och hemmakontor/barnsäng. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum som går att dela upp till 2 medelstora sovrum för den som önskar. Här finns 4 fönster, laminatgolv, målade väggar samt 3 dubbelgarderober med spotlights.

UTHYRNINGSDEL

Hall: Säkerhetsdörr och plats för avhängning av kläder. Laminatgolv och tapetserade väggar. Från hallen nås klädkammaren som är omgjord till en kokvrå med kylskåp.

Duschrum: Duschrum med praktiskt vädringsfönster samt våtrumstapet och plastmatta på golv. Spegelskåp med spotlights, wc samt handfat.

Sovrum 3/Uthyrningsdel: Stort sovrum som rymmer säng samt ytterligare möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

2 990 000 kr Utgångspris

Avgift

5 901 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,53593%

Andel av årsavgiften

0,53593%

Reparationsfond

54 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 1

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse.
Samtliga lägenheter är utrustade med invändiga förråd i lägenheterna. 68 Extra källarförråd finns att hyra genom kösystem från föreningen.

Det finns 2 stycken tvättstugor, på Helsingörsgatan 16 och Helsingörsgatan 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

Antal lägenheter

244

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Föreningen har totalt 249 garageplatser. För exakta priser och köstatus kontaktas HSB Akalla.

För närvarande 2019-01-24 finns det platser i både kall & varmgarage.
Varmgarage: 750 kr/mån
Kallgarage: 600 kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej. Tomträtt

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Andre Zadeh för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad