Ringstedsgatan 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Ringstedsgatan 16, 3 tr , Kista , Stockholm

Välkomna till denna mysig etta i fritt läge högst upp i byggnaden på lugna Ringstedsgatan. Lägenheten ligger på promedavstånd till Kista galleria där du finner livsmedel, butiker, restauranger, biografer samt T-bana som tar dig till city på mindre än 20 minuter. Lägenheten har allt man kan kräva av ett boende: fräscht badrum, rymligt kök och ett vardagsrum/ sovrum med ordentligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett rymligt förråd med rikliga förvaringsmöjligheter. Lägenheten är en del av en välskött bostadsrättsförening. Perfekt som första boende! Varmt Välkomna!

36,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 360 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
67
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

36,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med god plats för avhängning, skohylla och hatthylla. I anslutning till entrén finns även ett utrymme för förvaring i garderob eller i byråer.

Badrum: Modernt och stilrent badrum med ljusbrunt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt samt ett praktiskt vädringsfönster högst upp på väggen. Badrummet är utrustat med wc, handfat och spegelskåp med belysning. Här inne finns plats för en stor dusch bakom draperi. Badrummet renoverades 2007.

Kök: Rymligt kök med svarta och vita skåpsluckor och bänkskiva i rostfritt stål. Svartfärgad mosaik pryder väggen mellan de generösa arbetsytorna och köksskåpen. Goda förvaringsmöjligheter i skafferi och andra skåp. Köket är utrustat med spis och ugn (Gorenje), fläkt (Franke), frys (Electrolux), kyl (Gram) och en bänksdiskmaskin fr. 2012 (Bosch). Köket inrymmer även ett matbord för 4 personer intill ett fönster med fin utsikt över områdets innergård och Ärvinge gård. vitmålade väggar, ljus fondvägg och laminat.

Vardagsrum: Stort och rum med två fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp året om. Denna del kan inrymma soffa, tv-bänk med tv, säng och skrivbord. Rummet kan delas in i en sovdel och en vardagsrumsdel. Laminatgolv och vitmålade väggar med lilafärgad fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

2 360 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,18408%

Andel av årsavgiften

0,18408%

Reparationsfond

1229 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge gård 5

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond görs inte längre
Lägenheten ger även tillgång till ett stort förråd på samma våningsplan

Förening

Namn

HSB:s Brf Agersö i Stockholm

Om föreningen

Föreningen har bredband indraget från både Bredbandsbolaget och Com Hem. Com Hem levererar även kabel-TV där basutbudet ingår i månadsavgiften.

48 stycken garageplatser finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. 146 stycken uppställningsplatser utomhus finns att hyra genom separat avtal, kortare kötid.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker, daghem, skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad