Langelandsgatan 18

Bilder

  • Såld!
  • Unik bostad!
  • Entré
  • Trädgård
  • Trädgård
  • Uteplats

Langelandsgatan 18 , Kista , Stockholm

Unik bostad om 137 kvm och tillhörande trädgård om ca 150 kvm! Radhuskänsla fördelat på ett plan med stora sovrum, ett luftigt vardagsrum och ett stort kök för den stora familjen. 2 moderna badrum med påkostad egen tvättstuga. Perfekt läge nära skolor och centrum! Möjligt att bygga om till uthyrningsdel.

137 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
6 638 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
137 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
252
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

137 kvm

Rumsbeskrivning

Ypperligt tillfälle att förvärva denna helt unika enplans bostad om hela 137 kvm i centrala Kista med stor och underbar uteplats. Bostaden är ett gammalt dagis som byggts om av föreningen år 2005 till en bostad om 6 ROK. Välkomna till detta ljusa och fräscha lägenhet med radhuskänsla med stor uteplats i soligt nordväst-läge. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med lekplatser, skolor, förskolor & natur runt hörnet. Stort arbetskök från 2005 med matplats för ca 10 personer och gott om förvaring, 4-5 st bra sovrum. Rymligt vardagsrum med brett fönsterparti där man kan umgås med stora familjen. 2 st helkaklade & rymliga badrum med duschmöjligheter i bägge varav den ena även är utrustat med påkostad tvättstuga. På ca: 3 min promenadavstånd har ni Kista Galleria som har öppettiderna 10-21, med T-bana, bussar, butiker, bio och restauranger.

Stor och välkomnande HALL med två ingångar. Den ena direkt från porten och den andra från uteplatsen. Hallen är inredd med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns det gott om utrymme för förvaring genom den inbyggda garderoben med skjutdörrar.

Rymligt BADRUM med klinker och kakel. Badrummet är utrustat med badkar, Wc, handfat, spegelskåp, torkskåp samt vädringsfönster.

Stort och luftigt KÖK med ekparkett och vitmålade väggar i avskiljt läge i lägenheten. Köket har gott om förvaringsmöjligheter samt går i ljust med vitt kakel ovanför generösa arbetsytorna i mörk laminat. Maksinell utrustning: Diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn & inbyggd mikro, kyl & frys (Alla vitvaror är från 2005 förutom induktionshällen som är från 2010). I direkt anslutning till köket har ni MATPLATSEN med plats för 12-14 personer invid föster. Här är det inrett med ekparkett och väggarna i vitmålad bröstpanel & delvis tapetserade väggar. Detta rum går att med fördel att bygga om till ytterligare ett sovrum vid behov.

Vidare in i bostaden har ni det rymliga VARDAGSRUMMET med ekparkett och nymålade väggar (2015) och brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man åt alla 4 sovrum.

Stort BADRUM 2 med klinker och kakel med dusch, Wc, handfat, spegelskåp, handdukstork, badrumsskåp och arbetsbänk samt vädringsfönster. Påkostad tvättmaskin med 12 kg kapacitet samt torktumlare med 9 kg kapacitet från välkända märket LG inköpta 2013.

Mysigt SOVRUM 2 med ekparkett och tapetserade väggar samt fönster och utgång till uteplats.

Luftigt SOVRUM 3 med ekparkett och tapetserade väggar samt fönster i högt läge mot innergård.

Rymligt SOVRUM 4 med ekparkett och målade väggar (2015) samt underbart fönsterparti som går i vinkel med härligt ljusinsläpp.

Stort SOVRUM 5 med ekparkett (2015) och målade väggar (2015) samt brett fönsterparti. Detta sovrum är även utrustat med garderober med skjutdörrar och öppna garderober (2016) som lämnas kvar till köparna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

6 638 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,63281%

Andel av årsavgiften

0,63281%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2010
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör 7

Övrigt

I anslutning till bostaden finns en stor uteplats om ca 150 kvm med tillhörande förråd.

Bostaden går att bygga om till uthyrningsdel enligt bifogad planritning.

Förening

Namn

Brf Tunö

Om föreningen

Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem.

Tun�� ligger nära Kista centrum med tunnelbana och busslinjer med tvärförbindelser både mot Sollentuna och mot Vällingby. I Kista Centrum med ett 150-tal butiker, banker, restauranger och biografer finns tillgång till det mesta.

Närheten till Järvafältet med cykelleder, motionsspår, koloniområden etc ger goda möjligheter till friluftsliv.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.

Antal lägenheter

252

Antal lokaler i föreningen

2

Parkering

Föreningen har ett brett utbud av parkeringsalternativ. Samtliga med kösystem. P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken

Övrigt

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd. Det är kösystem till förråden. Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen. För barnvagnar finns särskilda rum i trapphusen, till vilka portnyckeln passar. En gemensamhetslokal finns på Helsingörsgatan 7 som de boende kan hyra.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte