Kotkagatan 11, 5tr

Bilder

Fast Pris

1 800 000 kr

Bevaka slutpriset

Kotkagatan 11, 5tr , Akalla , Stockholm

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN
Ring mäklaren för visning.

Renoveringschans för den händige!

Högt upp i huset med fritt läge från balkongen. Välplanerade ytor och stort badrum med badkar. I närområdet finns allt man kan önska såsom skolor, förskolor, mataffärer, service, bussar och T-bana.
Varmt välkommen till denna blivande pärla!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 250 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
768
Byggår:
1975
Fast Pris:
1 800 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Plastmatta samt tapetserade väggar.

Badrum:
Stort och rymligt badrum med plastmatta och våtrumstapet. Duschhörna, wc, handfat, spegelskåp, torkskåp, tvättmaskin (fungerar ej samt vädringsfönster.

Kök:
Rymligt kök med plats för matplats för 6-8 personer och utgång till den härliga balkongen i högt fritt läge. Gott om arbetsytor och flertalet skåp med ljusa skåpsluckor. Plastmatta samt tapetserade väggar. Köksutrustning: kylskåp, diskmaskin, spis och fläkt.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Plastmatta samt tapetserade väggar.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Förvaring i flertalet garderober. Plastmatta samt tapetserade väggar.

Sovrum 2:
Det mindre sovrummet. Plastmatta samt målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 800 000 kr Fast Pris

Avgift

4 250 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,637214%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 april 2009
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Balkong i högt fritt läge.

Förening

Namn

Brf Kotkagatan

Om föreningen

Föreningen bildades den 6 juni 2002 och består i dagsläget av 182 lägenheter varav 16 lägenheter finns i 4 st radhus. Ca 30 lägenheter är i dagsläget hyreslägenheter. Föreningens totala boyta är 13643 kvm. För mer information vänligen besök föreningens hemsida: http://www.brfkotkagatan.se/

Föreningen har en stor fin gemensamhetslokal för medlemmarna på Kotkagatan 17. Föreningen har även moderna tvättstugor på nummer 5 och 27, samt en miljöstuga.

TV och Bredband

Föreningen är idag uppkopplad till Bredbandsbolagets fibernät som leverantör för tv och bredband Varje lägenhet har ett internetuttag i hallen samt ett tv-uttag i vardagsrummet. Det är upp till de boende att teckna sig för de mediatjänster de önskar via leverantörerna.

Parkering

Det finns ett parkeringshus på Kotkagatan, där föreningens medlemmar får hyra parkeringsplatser. Parkeringshuset erbjuder uteplatser samt garageplatser. Detta administreras av SvenskaBostäder, telefonnummer 0771-318 318. Kontakta dem för aktuella priser och köstatus.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Miljöstugan håller öppet alla
måndagar mellan kl 19.00 - 20.00.

Det man inte får lämna där är följande.
Vitvaror (Kyl,Frys,Spis, osv.), Målarfärg, Syror, Bilbatterier, Sprayflaskor.

Om området

Akalla

Bebyggelsen för Akalla, Kista och Husby kom till efter en nordisk idétävling som anordnades 1966, detaljplanen färdigställdes 1969 och utbyggnaden genomfördes 1972-1977. Planen bygger på en likartad stadsstruktur i långa band med centrumanläggning och höghus i anslutning till tunnelbanestationerna.[3] Bland arkitekterna fanns VBB, FFNS med arkitekt Lars Bryde och fastighetskontorets egen arkitektavdelning.[4] Inom stadsdelen finns fyra skolor, ett bibliotek samt Akalla kyrka.
Akalla domineras av de arton höghus som står på rad rakt igenom området. På södra sidan av de höga husen ligger centrum längs Sibeliusgången och på norra sidan höghusen finns lägre hus som bildar storgårdar med små skogsdungar och lekparker. Sydväst om Sibeliusgången finns det en del radhus och parhus. Genom dessa hus går den långa backen Slingerbulten, som slingrar sig igenom husen. Söder om Akalla intill Järvafältet ligger Akalla by som består av äldre bevarad bebyggelse. Här finns bland annat bebyggelse från 1600-talet. Gården hålls levande med hjälp av 4H.[1] På båda sidor om Akalla by finns det radhusområden. I samband med utbyggnaden av Akalla på 1970-talet uppfördes Akalla värmeverk för att försörja stadsdelen med fjärrvärme. Akalla värmeverk drivs idag (2013) av Fortum Värme.
På Järvafältet finns ett koloniområde, samt Hästa gård som är Stockholms kommuns sista fungerade jordbruk. På Hästa gård hölls Stockholms Stads fårhjord, som populärt kallades "Kungens får" fram till att Staden avvecklade sin fårhållning. Mangårdsbyggnaden restes på 1700-talet.[1]
Stockholms stadsmuseum har bedömt att Akalla är en av de mest intressanta stadsdelarna från miljonprogrammets epok ur en kulturhistorisk synvinkel. Bidragande till detta är den tidstypiska och goda planeringen, samt en ofta högkvalitativ, mycket medveten, arkitektonisk utformning.

Kommunikation

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice

Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.

Parkering

Gott om parkeringar att hyra på antingen parkeringsdäcket eller under tak i anslutning till fastigheten.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi eller Sara Marshall för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Sara Marshall

Sara Marshall

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-438 20 59

sara.marshall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad