Sotingeplan 24, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Sotingeplan 24, 3 tr , Spånga Tensta , Stockholm

Tilltalande 2:a högst upp i huset. Mycket bra skick och trevlig planlösning. Helkaklat och fräscht duschrum som stambyttes 2008. Möblerbar balkong i härligt västerläge. Välskött förening med god ekonomi. Eftertraktat område nära centrum, buss, T-bana och natur. Här kan man bo och trivas med närheten till det mesta!

62,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 678 kr inkl värme, Va, kabel Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
172
Byggår:
1969
Driftskostnad:
468 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62,5 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus lägenhet med helkaklat och stambytt våtutrymme och genomgående ekparkett.

HALL
Välkomnande hall med bra klädavhängningsplats och två garderober. Vitmålade väggar och fin ekparkett på golvet som fortsätter vidare in i kök, vardagsrum och sovrum.

DUSCHRUM
Mycket fräscht duschrum med vita helkaklade väggar och med grön bård som matchar det gröna klinkergolvet, stambytt 2008. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp. Här finns dusch, wc, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin från Electrolux (2008), torkskåp från Electrolux (2008) och golvvärme.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för både soffgruppen och matplats. Här är det ekparkett och vit målade väggar. Stora fönster som ger ett fint ljusflöde.

KÖK
Köket har grön skåpinredning, med gott om skåp och lådor. Charmig spis från Kockum med spiralplattor och två ugnar och ovanför denna sitter det en vit fläktkåpa. Vitt kakel ovanför den rostfria diskhon och den ljusa laminatskivan. Ekparkett och vitmålade väggar. Trevlig matplats vid fönstret. Här finns även städskåp.

Vit kyl och frys från Electro Helios (årtal okänt)
Vit spis från Kockum (årtal okänt)
Vit fläktkåpa (årtal okänt)

SOVRUM
Sovrum med utgång till den möblerbara balkongen med eftermiddags- och kvällssol. På golvet ligger det parkett och tapetserade väggar med en grön fondvägg. Plats för dubbelsäng och kontorshörna. Här finns gott om förvaring i form av en garderobsvägg och ett linneskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 678 kr inkl värme, Va, kabel Tv

Driftskostnad

5 623 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 208 kr
Försäkring: 2 415 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,3448808%

Andel av årsavgiften

0,3423%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Bredband via ComHem. Fiber via Tele2.

Övrigt

Stort förråd på samma våningsplan.
Stambytt 2008.
Stor balkong i bästa västerläge. På golvet ligger det trätrall som ger ett varmt intryck.
Persienner i samtliga fönster.

Förening

Namn

Riksbyggens brf Stockholmshus nr 25

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen innehar med tomträtt fastigheterna Grytinge 1, 2 och 3 samt Sotinge 1. Här finns 14 hus med totalt 232 lägenheter och 8 lokaler. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

I föreningen finns flertalet gemensamhetslokaler. Alla i föreningen får avgiftsfritt använda tvättstugorna som finns i trappuppgång 4, 14 och 78. Där finns vanliga tvättmaskiner, grovtvättmaskin, torktumlare, torkrum, mangel och strykrum. I port 6 finns en gästlägenhet med 4 bäddar som kan hyras av föreningens medlemmar. I hus 76-80 finns en fritidslokal som kan hyras, perfekt för privata fester, en avgift tas ut vid bokning av lokalen. I hus 12-14 finns ett hobbyrum som kostnadsfritt får användas av föreningens medlemmar. Där kan man snickra, måla m.m. Dessutom finns cykelförråd och grovsoprum.

Föreningen har installerat elektroniska lås till samtliga portar och garage.

Om området

Spånga Tensta

Precis utanför lägenheten finner ni Spånga by som är en stor parklek bemannad med personal. Där finns det någonting för alla. De små barnen erbjuds barnhage med sandlådor, hinkar och spadar, plaskbad, rutschkanor och gungdjur. För de lite större barnen finns det gungor och klätterställningar. Mellanstadiebarn och tonåringar kan roa sig med minigolf, tennis, pingis, fotboll, biljard, fotbollsspel och olika utespel m.m. För de vuxna finns möjligheter att grilla och möta andra vuxna. Här finns även en 4H-Klubb med djur som hästar, kaniner, får, getter och höns. I närområdet finns även flera dagis och skolor. På 15 minuters promenadavstånd finns Spånga centrum.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum.

Närservice

300 meter ifrån lägenheten finner ni Tensta Centrum, där finns ca 30 butiker inklusive restaurang, post i butik, systembolag och apotek.

Parkering

Garage finns med plats för 117 bilar. Dessutom finns 128 utomhusparkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad