Kaskögatan 24, 4tr

Bilder

  • Såld!

Kaskögatan 24, 4tr , - , Stockholm

Välkomna till denna optimal planerade 3:a om 75,5 kvm i populära Kaskögatan! Kök med matplats för 6-8 personer invid fönster, två sovrum samt badrum med duschhörna. Snabb inflyttning är möjligt! Längre tid går också bra om så önskas. Välkomna!

75,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 663 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
776
Byggår:
1976

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna optimal planerade 3:a om 75,5 kvm i populära Kaskögatan! Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Kök med matplats för 6-8 personer invid fönster, två sovrum samt badrum renoverat 2010. Bostadens ligger endast 5 min från Akalla Centrum där T-bana, matbutiker, bussar ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

HALL med plastmatta och ljusmålade väggar. Plats för avhängning och förvaring på hatthylla samt garderob. Från hallen når man ett rymligt FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE.

Grå plastmatta i BADRUM samt vitmålade väggar renoverat 2010. Badrumsutrustning består av: WC, handfat, spegelskåp, duschhörna.

Vidare in i lägenheten finner man det ljusa KÖKET med plastmatta, ljusmålade väggar samt ljusa köksluckor. Grått/vitt kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror: kyl och frys, spis, fläkt samt tvättmaskin. Gott om plats för en trevlig matplats vid balkong och fönster.

Rymligt och ljust VARDAGSRUM med parkettgolv och målade väggar. Från vardagsrummet når man ut till den inglasade BALKONGEN. Fint läge högt upp i huset med fri utsikt.

SOVRUM 1 med plastmatta och målade väggar.

SOVRUM 2 med plastmatta och tapetserade väggar. Garderob ingår.

Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 663 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,13041%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 december 2008
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

10 Porkala 3

Förening

Namn

HSB Brf Porkala nr 249 i Stockholm

Om föreningen

Föreningens består av 822 lägenheter, varav 14 är hyresrätter, i totalt 19 hus med adresser Sibeliusgången, Porkalagatan, Kaskögatan och Sveaborgsgatan. Föreningen har även ca 70 lokaler som upplåtes med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 58 301,5 m2.

Tvättstugor finns i följande hus: Sveaborgsgatan 10, Kaskögatan 6 och 24. Porkalagatan 15 Sibeliusgången 32, 38, 42, 46, 50 och 58. Nyrenoverad bastu med dusch finns på Kaskögatan 18, ingång från källargången. Föreningen har ett eget gym, Porkalagatan 15, ingång baksidan. Festlokal som renoverades under 2013 finns på Sibeliusgången 52.

Antal lägenheter

823

Antal hyresrätter

8

Antal lokaler i föreningen

28

TV och Bredband

Bredband från Bredbandsbolaget och grundutbud av kabel-tv från ComHem ingår i månadsavgiften. Uppkopplingsavgiften för IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Parkering

Totalt finns det 664 parkeringsplatser, varav 6 st är för motorcyklar och 18 st är för husvagnar. Parkeringsplatserna är fördelade i ett antal olika varm- och kallgarage samt utomhusplatser. Det finns även gott om besöksparkeringar i området. Kontakta föreningen för exakta priser och kötid.

Renoveringar

Stamspolning gjord under 2011. En total renovering av trapphusen utfördes 2009-2012. Renovering av tvättstugor 2007-2008.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej. Tomträtt

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad