Tumultgränd 190

Bilder

  • Såld!

Tumultgränd 190 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

FAMILJEIDYLL I HJÄRTAT AV POPULÄRA KÄLVESTA!

Kontakta mäklaren för privatvisning

Fastigheten är belägen i lugna radhuskvarter om totalt 180 kvm med en vacker trädgård som ligger inbäddad i grönska.
Tilltalande planlösning med plats för det mesta. Med gott om lekplatser samt nära förskolor, skolor och kommunikationer.

- Friköpt
- Fjärrvärme
- Garage samt uppfart med plats för 2-3 bilar
- Bastu
- Stor inglasad altan
- Populärt område

Varmt välkomna!

158 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
158 kvm
Biarea:
22 kvm
Tomtarea:
412 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
3 705 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

158 kvm

Biarea

22 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen till Tumultgränd 190! Den välkomnande ingången med gräsmatta och träsnickeri ger ett bra första intryck. Väl inne i hallen möts man av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i de stora garderoberna. Fint ljusinsläpp från det frostade sidofönstret. Väggarna är målade i en lindblomsgrön kulör och på golvet ligger ett snyggt mörkt klinker.

KÖK
I anslutning till hallen ligger det hemtrevliga köket med plats för stora sällskap runt matbordet. Vit skåpsinredning och grått kaklat stänkskydd. Bra förvaring i underskåpen, i hyllorna och i köksön med plats för 1-3 sittande personer. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, avfallskvarn, mikrovågsugn och diskmaskin i ett behagligt höjdläge. Kyl och frys med inbyggd förvaring. Fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt altandörren ut till trädgården. Väggarna är målade i vitt och golvet är delvist beklätt med ett ljus slitstarkt klinker respektive parkettgolv vid matplatsen. Intill matplatsen finns även ett serveringsskåp med plats för finporslinet och dina vackraste glas.

VARDAGSRUM
Den hemtrevliga känslan följer även med in till vardagsrummet med plast för sittgrupp, sidobord och mediamöbler. Snygg fondvägg som tillsammans med det exklusiva parkettgolvet skapar ett fantastiskt rum. Mysig skorstensfri öppenspis som är utmärkt under det kalla vinterhalvåret. Stora fönsterpartier med utsikt mot trädgården. Utgång till uterummet och trädgården.

UTERUM
Utmärkt inglasat uterum som kan utnyttjas året runt för större sällskap. Plats för matgrupp och sittgrupp. På somrarna kan man öppna upp och få direkt access till den gröna trädgården. Från baksidan når man även förrådet/garaget.

BADRUM
Modernt och helkaklat badrum med exklusiv interiör. Vitt kakel,mörkgrått klinker och frostade vädringsfönster. I badrummet finns även ett bubbelbadkar, handduksvärmare, dubbelkommod, golvvärme och spegelskåp. Spotlights i taket.

OVANVÅNING

BADRUM
Rymligt badrum med gott om förvaring och bra ljusinsläpp. I badrummet finns ett charmigt spegelskåp, tvättställ, wc och duschhörna. Blått kakel och våtrumsmatta.

ALLRUM
Trappan med elegant bröstpanel leder dig upp till ovanvåningen med 3 bra sovrum, ett badrum och allrum. Trevligt allrum med plats för soffgrupp, mediamöbler och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett trägolv.

SOVRUM 1
Sovrum med bra förvaring i de inbyggda garderoberna. Rummet disponeras som ett extrarum idag. Väggarna är målade i en brun kulör och på golvet ligger ett trägolv. Mönstrad fondvägg.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med blommig fondtapet och vitmålade väggar. Plats för säng, sängbord och förvaringsmöbler. Fönster med utsikt mot trädgården. Trägolv.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med svartmålade väggar och grå heltäckningsmatta. H��r finns plats för säng, sängbord och skrivbord med mera. Bra ljusinsläpp från fönsterna.

MASTER BEDROOM
Hemtrevligt sovrum med lila fondtapet och vitmålade väggar. Koppla av efter en lång dag i detta lugna rum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Fint ljusinsläpp från det stora fönstret. Parkettgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plans kedjehus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 december 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Träreglar
Fasad: Tegel & Trä
Fönster: 2-glas + 3-glas
Bjälklag: Betong/trä
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Aniara 93

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 470 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 14 742 kr
Övrigt: 29 728 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Försäkring tillkommer på 5688 kr om året. Detta är en individuell kostnad. I samfällighetsavgiften ingår det snöröjning, sophämtning anslutning till fiber samt vatten.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 395 000 kr, varav byggnadsvärde 1 875 000 kr

Summa pantbrev

3 827 000 kr

Tomt

Areal: 412 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Aniara GA:1
Avtalsservitut Byggnad I Tomtgräns(2 st)
Avtalsservitut Tunnel För Avlopp
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2001/29843.1
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-98/1297.1
Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2001/29839.1
Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2001/29841.1
Last: Avtalsservitut: Tunnel För Avlopp, 01-IM2-2001/42085.1

Om området

Vällingby - Kälvesta

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Närmaste mataffär är Hemköp vid Basgränd, dit är det några minuters promenad. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I Vällingby City finns även fantastisk shopping, restauranger, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad