Jämtlandsgatan 84

Bilder

  • Såld!

Jämtlandsgatan 84 , , Stockholm

TOPPSKICK I VÄLLINGBY C!

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 3:a om ca 70 kvm med närhet av Vällingby C.

- Populär förening
- Stambytt badrum
- Bredband ingår i avgiften
- Inglasat balkong
- Goda förvaringsmöjligheter

Varmt välkomna!

Styling av Creativesjohome & Albelle @ instagram

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 004 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1065
Byggår:
1952
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen in till denna pärla med fantastiskt ljusflöde och bra planlösning! Goda avhängningsmöjligheter i den inbyggda garderoben med spegel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en slitstark ekparkett.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, sidobord och mediamöbler. Underbart ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt utgång till balkong. Vitmålade väggar och ekparkett.

Balkong
Möblerbar balkong med utsikt mot innergården. Balkongen kan utnyttjas året runt då den är inglasad.

Kök
Praktiskt kök med vit skåpsinredning och vitt kakel ovanför arbetsbänken. Köket är utrustat med dubbeldiskho, integrerad mikrovågsugn, spis med keramikhäll, ugn och spisfläkt. Integrerad diskmaskin, kyl och frys. Matplats intill fönstret med plats för cirka 4 personer. Vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa toner. Interiören består av en vägghängd wc, handfat, spegelskåp och duschhörna med glasväggar. Två stora vädringsfönster som släpper in dagsljus. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin.

Master bedroom
Harmoniskt master bedroom i ljusa kulörer. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Ytterligare förvaring i klädkammaren som ligger precis utanför sovrummet.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. De vitmålade väggarna och den eleganta parketten skapar en fantastisk bas att inreda efter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 004 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, förråd samt yttre underhåll

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,8068%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2009
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad