Kirunagatan 39

Bilder

  • Såld!

Kirunagatan 39 , Vällingby Centrum , Stockholm

I centrala Vällingby finnes denna välplanerade radhus med RENOVERINGSMÖJLIGHET!

- Vackert fiskbensparkett
- Uthyrningsdel
- 2 separata ingångar
- Välskött samfällighet
- Garage i längan
- Promenadavstånd till T-bana samt Vällingby C

Hjärtligt välkomna!

100 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
11 200 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
193 kvm
Byggår:
1958
Driftskostnad:
3 133 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen till Kirunagatan 39 - ett hus med stor potential! Trätrappan upp till husets huvudentré leder till ytterdörren med ett utsmyckat sidofönster. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna pryds av en sandfärgad tapet. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med diverse förvaringssystem. Innerdörr. Trappa upp till ovan våningen.

KÖK
Praktiskt kök med god förvaring i skåpen och på hyllorna. Köket är utrustat med en kyl från Bosch, diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Ovanför arbetsbänken finns ett vitt kaklat stänkskydd och på golvet ligger ett slitstarkt golv med klinker . Plats för ett mindre matbord intill fönstret med utsikt mot framsidan.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbler och matsalsgrupp. Även här återkommer den exklusiva fiskbensparketten som skapar en lyxig känsla. Väggarna är tapetserade med en ljus och lätt mönstrad tapet. Stora fönsterpartier som släpper in mycket dagsljus samt utgång till den soliga baksidan med altan.

HALL
Trappan leder dig upp till husets ovan våning med 3 mysiga sovrum, ett badrum och en klädkammare. Tapeten i entrén återkommer i hallen för att skapa en enhetlig känsla.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med en lätt mönstrad tapet och grön plastmatta. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord och garderobsförvaring med mera.

SOVRUM 2
Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Stort fönserparti med fransk balkong som släpper in fint ljus. Väggarna är vita och på golvet ligger en skön heltäckningsmatta.

SOVRUM 3
Ett mindre sovrum med sandfärgad tapet och heltäckningsmatta. Även här finns det plats för en säng, sängbord och garderobsförvaring. Fint ljusinsläpp från fönstret med utsikt mot trädgården.

KLÄDKAMMARE
Behövligt extra utrymme som enkelt kan förvandlas till en praktiskt klädkammare. Klädkammaren har dessutom ett lite fönster som släpper in dagsljus och gör det möjligt att vädra.

BADRUM
Kaklat badrum i ljusblåa toner. Interiören består av ett handfat, wc, spegelskåp och dusch. Praktiskt fönster som släpper in dagsljus och gör det möjligt att vädra.

WC
Liten gäst-wc med vitmålade väggar och ljust mosaikgolv. Wc, handfat och spegelskåp.

TVÄTTSTUGA
Unik chans att bygga drömtvättstugan med smarta förvaringssystem och mycket arbetsyta.

GILLESTUGA
God förvaring i gillestugan med klinker och monterade hyllplan.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus med källare

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Elpanna

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 april 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 120,9 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong/Lättbetong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Gummibandet 13

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 597 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 28 536 kr
VA: 3 377 kr
Sotning: 750 kr
Försäkring: 3 634 kr
Övrigt: 1 300 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Tomträttsavgäld tillkommer på 11 200 kr/år. Kostnaden är avdragsgill i deklarationen med 30 % på samma sätt som räntekostnader.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 742 000 kr, varav byggnadsvärde 644 000 kr

Summa pantbrev

724 000 kr

Tomt

Areal: 193 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad