Snårvindevägen 75

Bilder

  • Såld!

Snårvindevägen 75 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Välkomna till Snårvindevägen 75. Denna välplanerade, fristående grändvilla är friköpt och ligger i grönskande och barnvänliga Hässelby Norra Villastad.

Här bor ni bekvämt med underhållsfria aluminiumbeklädda 3-glasfönster, ny ytterdörr med säkerhetslås, nymålad fasad samt fiber indraget. Ett av de två badrummen erbjuder lite extra guldkant i tillvaron, här finns bubbelbadkar och bastu! Vardagen blir också lite extra mysig tack vare en braskamin i vardagsrummet!
Från vardagsrummet genom ett stort fönsterparti med skjutdörr kliver ni ut på baksidan av huset. Här finns en stor träaltan om ca 36kvm samt en gräsmatta som är inbäddad av lummiga buskar och ger ett bra insynsskydd. Baksidan vetter mot en allmän skogsväg och ger ett lugnt läge.
Huset är ensam om att ha en stor balkong med utgång från ett av sovrummen på övre plan, även den vänd åt den lummiga baksidan.

Snårvindevägen 75 erbjuder totalt fem stycken sovrum, rymligt kök med matrum som angränsar i öppen planlösning mot vardagsrum, två badrum samt stort varmbonat förråd på tomten.

Välkomna hem!

Länk till drönarvideo över området: https://vimeo.com/285126076

138 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
138 kvm
Biarea:
17 kvm
Tomtarea:
259 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
3 125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

138 kvm

Biarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

-ENTRÉPLAN-

HALL
Genom en fin säkerhetsdörr i rött stiger ni in hallen. Här ligger lättstädat klinkergolv i en röd/rostfärgad ton. Här finns plats för avhängning av ytterkläder direkt innanför dörren men även i ett förråd under trappen lite längre in. Väggarna är vita samt klädda med orangemålad bröstpanel i trä. I direkt anslutning invid entrén ligger ett av husets två badrum.

WC/BADRUM
Rymligt badrum utrustat men det man behöver. Här finns dusch, wc, handfat med och spegelskåp ovan. Här inne står även en varmvattenberedare från NIBE. Ljus plastmatta på golvet och kaklade väggar i toner av vitt, grått och lila.

KÖK/MATRUM
Hallen leder er in i husets kök som är stort nog att rymma ett matbord för 6-8 personer. Här finns gott om arbetsyta på bänkskivan av trä i vinkel. Skåp och lådor i björk ger mycket plats för förvaring. Ugn och spishäll från Electrolux, invid spishällen finns en inbyggd grill i bänkskivan! Micro och diskmaskin från Electro Helios, fullstor kyl och frys från BOSCH. Tack vare stora fönsterpartier får köket en härligt ljus känsla. På golvet ligger ekparkett och väggarna pryds av en ljust mönstrad tapet med motiv av blommor och apelsiner. Köket är i halvöppen planlösning och leder er in i vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier med skjutdörr täcker den del av vardagsrummet som vetter mot tomten på baksidan. Fin braskamin med unik placering framför fönsterpartierna. Med plats för stor soffgrupp blir detta vardagsrum en given plats för härliga höstkvällar framför braskaminen. Fin ekparkett på golvet och ljus tapet pryder väggarna. Här finns utgång till den stora träaltanen på baksidan av huset.

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum på entréplan. Här får ni plats med dubbelsäng, garderob och varför inte en skrivbordshörna framför fönstret? Lugnt läge med utsikt över den insynsskyddade trädgården på baksidan. Vitlaserat golv och ljus tapet.

-ÖVRE PLAN-

ALLRUM/ARBETSYTA
Väl uppe på övre plan stiger ni in i ett stort och ljust allrum, här flödar dagsljuset in från det stora fönsterpartiet. I dag är detta rum inrett som ett arbetsrum/hobbyrum med en träbänkskiva i vinkel som sträcker sig längs två av väggarna. Plats för hela familjen! Ljust golv och ljusa tapeter ger ytterligare rymd till rummet.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för dubbelsäng! Här finns en rymlig garderob med skjutdörrar av spegelglas. Från detta sovrum tar ni er ut på den stora balkongen som vetter ut över den grönskande trädgården på baksidan. Här inne ligger ett ljust golv och väggarna är även de tapetserade i en ljus ton.

SOVRUM 3
Detta sovrum rymmer säng och garderob. Här är väggarna tapetserade i en behaglig gul ton, ljust golv. Precis som alla sovrum på övre plan vetter detta mot den lugna och insynsskyddade baksidan av tomten.

SOVRUM 4
Även detta sovrum rymmer säng och garderober. Här är väggarna tapetserade i gult och golvet täcks av en fin parkett av lönn!

BADRUM MED BASTU
Detta badrum sätter guldkant till vardagen! Här njuter ni i bastun, eller varför inte ta ett avkopplande bad i bubbelbadkaret intill? Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, wc, handfat med vit kommod och spegelskåp med belysning ovan samt duschkabin med ångdusch. På väggen ovan bubbelbadkaret sitter en trähylla med inbyggda spotlights undertill och ger en mysig belysning. Ytterligare förvaring finns i skåp och på bänkytan precis när man kliver in i badrummet. Fönster ger möjlighet att vädra igenom ordentligt. Ljus plastmatta på golvet och vitt kakel med orangea detaljer på vägg.

- ÅRTAL OCH RENOVERINGAR -
2016 - Byte av vindskivor
2016 - Varmvattenberedare NIBE 300L
2015 - Ny ytterdörr (Swedoor säkerhetsdörr + nytt låssystem; säkerhetslås) med sidofönster i samma kulör som dörren.
2015 - Diskmaskin ElektroHelios
2014 - Takutbyggnad över passagen mellan hus och boden
2013 - Platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar i sovrum
2012 - Ommålning av huset med Nordsjö Alcro Bestå (upp till 15 års hållbarhet)
2012 - Ny tvättpelare i badrum från Electrolux
2010 - Fiberanslutning - kabel draget även inne i huset för att få maximal hastighet
2010 - Fasadbyte - alla panelbrädor byttes ut i hela längder (finns ej skarvar)
2009 - Nyinstallation av braskamin, skorsten och vindslucka för enkel åtkomst.
2009 - Nya aluminiumbeklädda 3-glasfönster i hela huset inklusive skjutdörrsparti och panoramafönster i vardagsrummet.
2009 - Bygge av balkong mot baksidan av trädgården.
2008 - Viasat Parabol
2007 - Nybyggd bastu med panel och lavar i asp - 3-fas Tylö bastuaggregat för snabb uppvärmning.
2007 - Installation av Electrolux luft/luft-värmepump
2007 - Ny altan på baksidan av huset
2006 - Nytt utbyggt badrum på övervåningen
2005 - Renovering av hall och sovrum på entréplan.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans grändvilla

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

luft/luft-värmepump + kamin + direktverkande el

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 augusti 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas aluminiumbeklädda
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Skörpilen 34

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 500 kr
Väg, samf: 13 600 kr
Sotning: 400 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår vatten, tv-bredband- och telefoni via fiber, elförsörjning i området, sophantering, renhållning och skötsel av allmänna ytor i området som tillhör samfälligheten. Garage i länga ingår! Samfällighetsavgiften betalas kvartalsvis

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 642 000 kr, varav byggnadsvärde 2 257 000 kr

Summa pantbrev

893 300 kr

Tomt

Areal: 259 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt med insynsskyddat läge.
Stor träaltan på baksida av huset som vetter mot allmän gångväg och skogsparti. Här bor ni lugnt med ett av områdets högsta lägen.
På entrésidan av tomten finns ett varmbonad förråd om ca 10kvm!
Trädgården erbjuder bl.a. hallon, vinbär, krusbärsbuskar och rabarber.
Här finns även jasmin, rosenbuskar och en vacker fläderbuske!

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Skörpilen GA:1
Avtalsservitut Byggnad I Tomtgräns
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2000/32652.1
Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-06/25980.1

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållplats ligger på Växthusvägen, dit är det ca 350 meter. Med buss 543 tar det ca 17 minuter till Jakobsbergs station. Buss 518 tar dig till både Barkarby station och även till Kista galleria. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 543 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

På Blomsterkungsvägen 116 finns Backluras lokala matbutik Knallen. Annars har Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad