Vittangigatan 23

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 23 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

30 000 kr att nyttja i inre reparationsfond!

Supersöt etta mitt i Vällingby C!

Lägenheten erbjuder ett ljust rum med plats för både matbord, säng och soffa, ett hemtrevligt kök och ett stambytt badrum. Goda förvaringsmöjligheter med en stor garderobsvägg i hallen och ett extra förråd i källaren.
Bostaden är belägen med närhet till både tunnelbanan och goda busskommunikationer. Vällingby City ligger runt knuten med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

32 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 119 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
½
Lägenhetsnummer:
1082
Byggår:
1952
Driftskostnad:
265 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

ALL
Trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter med en garderobsväg som bidner samman hallen och köket. Till höger är ingången till badrummet.. Väggarna är vitmålade samt nylagt laminatgolv. Alla köksluckor garderobsdörrar, innerväggar, tak, lister, foder och socklar i lägenheten är nymålade 2017.

BADRUM
Vitkaklade väggar med en blå bård och ljusblått klinkergolv. Utrustat med duschhörnar, wc, tvättställ och badrumsskåp.

ALLRUM
Ett stort rum med plats för både soffa, säng och matbord. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde i rummet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger nytt laminatgolv.

KÖK0
Välbevarat originalkök med en stor portion charm. Vitmålade träluckor, vitt kakel, en rostfri diskbänk och ett stort skafferi. Kombinerad kyl/frys och ny spis från Electrolux. Ett litet fönster ger ljusinsläpp även här.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

½ av 3, hiss finns ej

Avgift

2 119 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 180 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 680 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,3814%

Andel av årsavgiften

0,3814%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952 1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Fyrfärgspennan 1

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Fyrfärgspennan 1

Om föreningen

Brf Fyrfärgspennan 1 är beläget alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Föreningen består av 190 lägenheter och 2 lokaler, belägna på adresserna Jämtlandsgatan 150 samt Vittangigatan 3-41.

Stabil förening med god ekonomi. Dolt kapital i form av flertalet hyresrätter.

Tvättstuga finns i källaren på Vittangigatan 33 med 6 maskiner för boende på Vittangigatan, samt en tvättstuga med 2 maskiner finns på Jämtlandsgatan 150 för boende på Jämtlandsgatan. Två miljöstugor finns i föreningen, varav den ena ligger på Vittangigatan 25 för portarna 3-25, samt en ligger på Vittangigatan 27 för portarna 27-41 och Jämtlandsgatan 150. Det finns flera cykel- och barnvagnsförråd på Vittangigatan samt ett utrymme för både cykel och barnvagnar på Jämtlandsgatan.

Fiberanslutning finns framdraget till vissa av lägenheterna, i de lägenheter detta saknas får den boende på egen bekostnad dra in det. Leverantör av fibernät är Stokab. De operatörer som sedan finns att välja på kan man hitta på Stokab.se. Om fiberanslutning saknas och man inte själv heller vill dra in fiber så kan man alltid gå via ComHem. ComHem är även leverantör av kabel-TV.

Föreningen innehar inte några egna parkeringsplatser men möjlighet att parkera finns utanför på gatan.

Föreningen har en hemsida, för ytterligare information besök gärna den på: http://fyrfargspennan1.bostadsratterna.se

Antal lägenheter

158

Antal hyresrätter

32

Antal lokaler i föreningen

2

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Parkering

Fri parkering inom området.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad