Fyrspannsgatan 172 ( våning 16 )

Bilder

  • Såld!
  • Perfektion
  • Balkong med bästa solläge samt sjöutsikt
  • Öppen planlösning
  • Mälaren
  • Fasadbild

Fyrspannsgatan 172 ( våning 16 ) , Hässelby Strand , Stockholm

Jag känner mig hedrad att förmedla den finaste tvåan i Hässelby Strand! Detta är ett TILLFÄLLE att slå till på den mest välplanerade tvåan på våning 16 med fri utsikt över Mälaren i bästa söderläge, låg avgift, 20 meter till t-bana samt Hemköp i huset. Varmt välkomna!

37,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 227 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37,5 kvm
Våning:
16, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2604
Byggår:
2016
Driftskostnad:
310 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

37,5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall. Bra förvaring i form av två garderober och ett städskåp. Lägenheten är berikad med genomgående fint ekparkettgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM:
Ett perfekt planerat vardagsrum med mycket ljus tack vare de härligt fönsterpartierna och den fria utsikten som tillsammans ger rummet en trevlig atmosfär. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen med sjöutsikt i söderläge.

KÖK:
Exklusivt och modernt kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, vitt stänkskydd av högtryckslaminat samt vit arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskho. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin och spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM:
Från vardagsrummet är ingången till sovrummet som har förvaring i form av en garderob. Vad sägs om att börja dagen med en oslagbar utsikt över Mälaren ?

DUSCHRUM:
Stort modernt duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, dusch, snygg kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Här finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

16 av 17, hiss finns

Avgift

2 227 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 720 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 320 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,7259%

Andel av årsavgiften

0,7259%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Mälarutsikten

Om föreningen

Brf Mälarutsikten består av ett höghus med 127 lägenheter och en lokal (Hemköp) på entréplan. Huset har totalt 18 våningar. I källarplan kommer det finnas cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Huset är anslutet till fiber. Medlemmarna tecknar själva avtal för de tjänster som önskas. Föreningen kommer äga en del av ett parkeringshus intill T-banestationen. I parkeringshuset kommer föreningen disponera 59 p-platser till de boende i Brf Mälarutsikten. Kostnaden är 750 kr/månad. Fastigheten ligger med ett suveränt läge mellan Mälaren och Hässelby strands tunnelbana. Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garageplats finns. Separat kö tillämpas.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte