Brändövägen 71B

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Brandövägen 71B!
  • Kök med ljusinsläpp
  • Brändövägen 71 B
  • Fri utsikt från samtliga sovrum mot mälaren
  • Terrass med Mälaren som granne

Brändövägen 71B , Hässelby Södra Villastad , Stockholm

ARKITEKTRITAD PERFEKTION PÅ BRÄNDÖVÄGEN!
Familjeidyll i populära Hässelby Södra Villastad
om totalt 223 kvm!

Detta hus erbjuder er :
- Sjöutsikt
- Eldstad
- Bergvärme
- Friköpt tomt på över 1000 kvm
- Möjlighet att placera ett attefallshus på tomten
- Fiber indraget

Varmt välkomna till ett hem att bli förälskad i!

165 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
165 kvm
Biarea:
58 kvm
Tomtarea:
1 047 kvm
Byggår:
1956
Driftskostnad:
3 391 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

165 kvm

Biarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

-MARKPLAN-

HALL - En ljus hall välkommnar er in i detta underbara hus! Här finns plats för att hänga av sig ytterkläder. På golvet ligger klinker i en ljus fin ton. I direkt anslutning till hallen finner ni ingången till källaren.

KÄLLARE - Stor källare med såväl tvättstuga som kaklat duschutrymme och bastu. Här finns även en matkällare som i dagsläget tjänar som vinkällare! Den stora källaren ger plats åt mycket förvaring.

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum med ljusa väggar och stora fönsterpartier för en fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till den stora altanen i allra bästa solläge och med fantastisk sjöutsikt! Altanen ligger i rakt söderläge och följer längs husknuten och fortsätter runt i österläge med magisk eftermiddags- och kvällssol. På altanen njuter ni av såväl soliga dagar som härliga grillkvällar! Vardagsrummet är utrustat med öppen spis för mysiga hemmakvällar. På golvet ligger en snygg ekparkett. Vardagsrummet erbjuder även plats för ett större matbord och den öppna planlösningen mot varsdagsrumsdel bjuder in till ett socialt och trevligt umgänge.

SÄLLSKAPSRUM / SOVRUM 1 - I anslutning till vardagsrummet finner ni ytterligare ett större rum som kan användas som såväl sällskapsrum, sovrum eller arbetsrum. Detta är en tillbyggnad som uppfördes 2003. Nya ekparkettgolv samt 3-glasfönster i samband med att tillbyggnaden uppfördes. Rummet är stort och ljust med stora fönsterpartier samt ett avlångt fönster från golv till tak som ger en unik detalj till detta fina hus. Sjöutsikt även från detta rum!

KÖK - Ett kök med stora arbetsytor, utrustat med allt ni behöver! Stor kyl och frys samt micro, ugn och induktionshäll, allt i rostfritt stål från märket SIEMENS. Stilfullt kök med vita skåpsluckor, grå bänkskivor samt integrerad diskmaskin. På ena sidan av köket sitter ett vitt kakel över diskbänk och arbetsytor, här finns även ett fönster och ger ett härligt ljusinsläpp. På motsatt sida erbjuds stora bänkytor och här sitter en glasskiva på väg med härlig färgton. Köket erbjuder en plats för ett större matbord. Från köket tar ni er ut till den stora altanen i västerläge som inbjuder till att avnjuta stora middagar tillsammans!

WC - Direkt i anslutning till hallen finner ni en mindre WC med toalett och handfat.

-ÖVRE PLAN-

SÄLLSKAPSRUM / SOVRUM 2 - I den tillbyggda delen på övre plan finner ni ett härligt ljust rum med snygg ekparkett på golvet, stort nog att tjäna som vardagsrum eller sällskapsrum, men fantastiskt som ett master bedroom. Ett runt fönster på ena väggen blir en fin detalj till rummet. Stora fönsterpartier vätter mot söder och ger en fantastiskt utsikt över vattnet! Nya golv och 3-glasfönster i samband med uppförandet av tillbyggnaden 2003.

HALL - En långsmal hall, även här med ekparkett på golvet, leder in till de tre sovrummen på övre plan. I hallen finns praktisk förvaring i form av fyra dubbla platsbyggda garderober. Ingång till en stor vind med plats för mycket förvaring.

SOVRUM 3 - Ett mysigt sovrum med utgång till balkong i söderläge! Vita väggar och plitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

SOVRUM 4 - Sovrum med plats för dubbelsäng, även här utgång till balkongen. Ljusa väggar och splitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

SOVRUM 5 - Sovrum med plats för större säng. Utgång till den stora balkongen. Vita väggar och en grå fondvägg. Splitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

BADRUM - Helkaklat badrum med två stora infällda speglar i väggen. Kliker i matchande ton Handfat med kommod för bra förvaring. Badrummet är utrustat med duschkabin och handdukstork.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plans villa med källare

Byggnadsår

1956 ombyggt 2003

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas + 1 isolerglas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Den tekniska livslängden på balkongen har gått ut.
- Bör åtgärdas.

Fastighetsbeteckning

Fjällviolen 48

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 000 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 3 200 kr
Försäkring: 10 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 545 000 kr, varav byggnadsvärde 1 718 000 kr

Summa pantbrev

3 229 000 kr

Tomt

Areal: 1 047 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Tunnel, 01-IM2-57/484

Om området

Hässelby Södra Villastad

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte