Astrakangatan 110 C

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 110 C , Hässelby - Lövsta allé , STOCKHOLM

SMART PLANERAD MED RADHUSKÄNSLA!

- Hotellkänsla
- Stor terass i bästa solläge
- Öppen planlösning
- Exklusivt kök
- Solid förening

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 160 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
Byggår:
2006/2007
Driftskostnad:
360 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med snyggt grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och förvaring i garderoben. Vitmålade väggar och spotlights i taket.

KÖK

Stilrent och inbjudande kök med vita köksluckor och vitt kakel. Goda förvaringsmöjligheter i hyllor och skåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin och mikrovågsugn samt kyl och frys från Samsung. I köket finns även en köksö med induktionshäll och rostfri fläkt. Stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Grått klinkergolv, vitmålade väggar och snygga spotlights.

VARDAGSRUM

Läckert vardagsrum med stora generösa ytor och många fina detaljer. Vitmålade väggar och ljust golv. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora och låga fönsterna. Det mörka taket och de extraordinära fönsterna skapar ett fantastiskt rum. Plats för soffgrupp, mediamöbler och matgrupp. Spotlights i taket. Från vardagsrummet når man utgången till balkongen. Inbygda uttag till högtalarna i samtliga väggar av vardagsrummet.

TERASS

Terass i bästa solläge! Här kan man avnjuta en god kopp kaffe i lugn och ro. Blir det för varmt kan ni fälla ut markisen.
Cirka 20 kvm i ett insynsskyddad läge.

BADRUM

Smakfullt inrett badrum i varma kulörer. Lyxigt inkaklat badkar och separat dusch med unidrain. Badrummet är helkaklat och har stora kakelplattor och mosaik detaljer. Vägghängd WC, vit kommod, spegelskåp och tvätthörna med arbetsbänk. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Badrummet har golvvärme och spotlights i taket. I badrummet finns även ett vädringsfönster som släpper in härligt dagsljus.

MASTER BEDROOM

Hemtrevligt master bedroom med plats för dubbelsäng. Smakfullt fönster som medverkar till det fräscha ljusflödet genom hela lägenheten. Vitmålade väggar och ljust golv.

SOVRUM 2

Detta sovrum passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Fönster ut mot balkongen. Även här återkommer det ljusa golvet och de vitmålade väggarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 160 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 320 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 920 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

5,11327%

Andel av årsavgiften

5,11327%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2006/2007

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2009
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stillheten 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 6 kvm.

- Det finns 2 markiser i terassen varav den ena är sönder.

Förening

Namn

Brf Astrakangatan

Om föreningen

Föreningen bildades i samband med uppförandet av bostadshusen, som byggdes 2006 med inflyttning 2007. Föreningen består av 25 bostadsrätter fördelat på 5 bostadshus.

Fiberanslutning finns i lägenheterna och leverantör av internet och kabel-TV är Telia.

Parkeringsplats kan hyras för 320 kr/månad. För närvarande ingen kö (2018-02-15).

Inga planerade avgiftsändringar (2018-01-24).

Föreningen har en egen hemsida: http://astrakangatan.bostadsratterna.se/hem

Ekonomin i föreningen är stabil. Överlåtelseavgiften är på 1 113 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, båda betalas av köparen. Frubo AB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 290 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad